Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (39)

Marketing


  • stara teta

    nikak da namjestim te sličke, treba ih širom otvoriti.

    avatar

    02.03.2016. (00:57)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Upravo te htjedoh pohvaliti da znaš sa slikama sve ono, što ja ne kužim!

    Lijep je ovaj zagorski kolaž : naprosto me vuče dalje od mora, kiše i sivila........

    avatar

    02.03.2016. (01:02)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    za sličke je dovoljno lupiti dva puta enter nakon unosa svake u editor :)

    avatar

    02.03.2016. (06:51)    -   -   -   -  

  • stara teta

    hvala na savjetu ;), mislim da nikad neću naučiti te tehnikalije :) :)

    no, nakon dobrog uklapanja mislim da će svaka slika dobiti svoje značenje kad je uklopim u knjigicu putešestvija po lijepoj našoj. dobila sam divnu preporuku da bi bilo vrijedno to učiniti. toliko je krasnih i znamenitih mjesta u hrvatskoj, bila bi šteta da ne ostane ništa od doživljaja.

    avatar

    02.03.2016. (07:39)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    fučkaš tehnikalije i ne budi prestroga prema sebi, post ti je ODLIČAN !
    ma da si stavila samo Vu plavem trnacu, već bi me kupila....bila sam u Zlataru ( haha, samo u Staroj pošti - preporučam, uz pozdrav Žerjavićima ) i u Lobor gradu....hvala ti sa ovu šetnju

    avatar

    02.03.2016. (07:46)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha, ha, ha, @pinkli, tako dakle! u staroj pošti! ne znam tko im je uređivao vanjski i unutarnji izgled, ali nemreš proč po zlataru da tam ne popiješ koju i malo ne poklafraš! :) tam je ko da si doma vu fotelji :)

    avatar

    02.03.2016. (09:06)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Zlatar ... mjesto mojih predaka sa mamine strane :)

    kao uvijek, iznenadiš me svojim postovima koliko je duše utkano u svaku riječ i znam sa koliko pažnje si birala motive za slike

    avatar

    02.03.2016. (11:14)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lepe ti je Zagorje zelene. I ja volim ovako pošpijati kad su crkve zatvorene, a neke sam i vidio iznutra dok sam planinarski obilazio stare gradove Ivanščice, među kojima su i Belecgrad, Oštrcgrad , Pusti Lobor, Milengrad... .

    avatar

    02.03.2016. (12:25)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Prelepe slike..znaš, da volim slike i sama i putovanja s Tobom!!!

    avatar

    02.03.2016. (13:40)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @soul, potpuno si u pravu, ne rade se takvi postovi da bi se pokazalo pred drugima i špinčilo, nego kad te radost i ushit povuku da posložiš slike i napišeš ono što ti govori srce. i nije stvar da skupljaš komentare, nego da sačuvaš svoje lijepo sjećanje upravo na ovakav, internetski način. nekoć su se slagali albumi, danas se slažu postovi na blog :) :) hvala što si razumjela :)

    @gogs, divim se tvojoj slobodi i snazi za tako lijepe pustolovine, čarolija otkrivanja prirode i spoznavanja nepoznatog je eliksir radosti i mladosti :)

    @moja nebeska lutalice, jednog ćemo dana pputovati zajedno, ili barem ja k tebi u tvoju deželu, jedva čekam priliku da ponovno posjetim one krasne doline :)

    avatar

    02.03.2016. (15:57)    -   -   -   -  

  • jelen

    Si vidla kakav je Zlatar raskopani... dojdi kad bu zasfaltirano. Crkva je nezgodno blizu glavne prometnice pa bude po novom planu cesta donekle izmještena prema zapadu, a ona jednosmjerna cestica koja obilazi crkvu s istočne strane (prema Belcu) bude skroz zatvorena za aute. Na taj način se bude pokušalo umanjiti količinu vibracija koje ugrožavaju crkvu. A crkva je bila kompletno obnovljena i ne tak nedavno jer već ima jeno 20 let, vidi se i na krovištu piše- 1997. To se obnovilo nekak baš u ono vrijeme kad smo mi malci tu krizmani, dakle specijalno za našu generaciju :-P

    A kaj si išla i na farof?? Gore je onih godina znala biti i meša v nekoj dvorani, ko v podrumu, dok su trajali radovi na unutrašnjosti crkve, ugradnja podnog grijanja itd.
    Možda nisi znala da železnu babicu z motikom neki zlatarski tungusci bi rad maknuli da naprave mesta za Tuđmana... al to bumo još videli ;-)

    Btw. vidim točno i v koju birtiju ste navrnuli :-)
    A ak si produžila prema Loboru onda si mogla videti i da tam je nova fasada na župnoj crkvi Sv. Ane i da je ugrađena prava pravcata vura na zvoniku :-)

    Jep, Ivanščica je po Ivanovcima dobila ime, a prije toga je ta planina bila poznata pod imenom Očura koje i danas postoji kao toponim za naselje i riječicu na zapadu planine.

    P.S. kad od nas stigneš u Špičkovinu onda znači da si već na putu za veeeliku civilizaciju zato je tamo kraj ceste ona autopraona-samoposluga da si za pet kuna spereš zagorsko (zlatarsko) blato s vozila.

    avatar

    02.03.2016. (16:45)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @jelenček, pa ti si prava encikolopedija! gleč, nisem mela cajta više landrat, v lobor sem išla pred puno let, a kaj se tiče cirkve sem čula da je resturirana znutri negdi okoli jedneste-dveneste lete ovuga stoletja.

    išla sem v beddekofčinu, tam mi je teca, a kad se projde špičkovina unda znaš da si več negdi vane od dimou.

    a za očuru nisem znala!! očura! sigurne zate kaj maš oči jake otprte kad jo glediš, ha, ha, kaj je večja nek medvednica, je, je.

    avatar

    02.03.2016. (17:42)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    razigrana, čestitam na ono friški ne-pušač:) p.s. ja "ne mrem"

    avatar

    02.03.2016. (17:50)    -   -   -   -  

  • stara teta

    psmtr! sanjam cigaretline, sanjam kak saugam dim, i u snu uživam i boli me briga,. a onda se probudim!! horor! znaš, jednom narkić, uvijek narkić. u svibnju će biti tri ogdine. još me šiba kriza. dobila sam sto kila! kosu čupam! imam histerične napade! mlatim oko sebe gdje god stignem. galamim. vrištim, preznojavam se, tresem. ali ne pušim. mislim, kad bih sad potegla dim, da bi me odmah mogli smjestit na mirogoj. moj mozak ne bi izdržao takvu rajsku dozu nikotina. bio bi to zlatni šut. :( :( :(

    a ovo od nižetića!!! obožavam!
    (znam da nitko ne bi pomislio inače uopće ne volim takav tip glazbe niti takva grla. no, nižetić je uz urbana bio rijedak tip koji je obukao suknju. ima frajer muda, svaka čast. ;)

    avatar

    02.03.2016. (17:56)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    osim što mi je simpa, tak onako dječački, ništa više ne mogu baš nešto ono jaaaako reći mu u prilog, al' ima jedna njegova što me uvijek nasmije, baš je ahahaha
    samo za teticu:D
    a da, u isto vrijeme smo si danas ostavljale komentar, ja to zovem tele pati (ja)!

    avatar

    02.03.2016. (18:03)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    ja nisan obuka suknju.... al iman muda ahahahahaaa
    I uopće ne vidin neki problem oko foto... odlične su ti...
    Jedino BUG piše 0 komentara??

    avatar

    02.03.2016. (18:08)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    Ovo je 17. samo da se zna :)))))

    avatar

    02.03.2016. (18:08)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Jako dobro..Teta.. bolša si neg Đelohađiselimović...
    Znaš..ja često projdem čez Špičkovinu..pa si gruntam..dal su se tam preveć igrali z ..špičkama.. to su šibice... al se nazivaju morti po... hmmm.. bi ga vrag znal...ha ...

    avatar

    02.03.2016. (18:36)    -   -   -   -  

  • stara teta

    @lil, ha, ha, taj vrabečni luka, pa nije tak loš, nije, ha, ha, možda malo više meseka na kostima inače je čist feš dečec! a mi telci patimo, patiš ti, patim i ja, nema veze, čeka nas malvazijaaa iii ooopaaatiiijaaaa! idemo!

    @domi, nisam uopće sumnjala u tvoje anatomske detalje, vjerujem i da ne vidim, časna riječ. uostalom, te detalje ima tko kompetentniji provjeravat, zar ne. kaj se tiče broja i buga, ma boli me đon, ne treba brojke da bi se dobro zabavljalo u dobrom društvu :)

    @mcOn, je, je, žigice su u pitanju, garant!

    avatar

    02.03.2016. (19:43)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Majstorica detalja na dijelu ...
    Zbuni me ima onog sela na kraju. k
    Kako se zovu ljudi koji tu stanuju ?? :))

    avatar

    02.03.2016. (21:13)    -   -   -   -  

  • stara teta

    špičkovljanci, ha, ha.
    selo je dobilo ime po nekom bogatom vlastelinu, Špičeku. postoji i neka druga pričica da je jedna cura sjela i rasprostrla svoje kiklje na sve strane, da "...joj se malo ohladi..." ipak mi se čini da je prva verzija vjerodostojnija, nema loših primisli, ima još čudnih imena. malo sam bila zabrinuta, slike su na prvi pogled sumorne, bilo je vrlo oblačno, baš neka gadna mračoba tog dana.

    avatar

    02.03.2016. (21:24)    -   -   -   -  

  • mecabg

    To mi se i dopalo na slikama pejsaža, ta tajanstvenost koju daju oblaci, i svetlo na horizontu.
    Ne znam ko ti je rekao, moje sestrične u Zg govore da se stalno lucprdiram :))

    avatar

    02.03.2016. (21:49)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ??? nitko mi nije ništa rekao, nemam pojma o ikakvim sestričnama. no, nimalo se ne čudim! već su mi puno puta rekli da u mojem društvu doživljavaju čudne sinhronicitete, preklapanja, telepatiju i ostale čudovite, nimalo znanstvene čoralije, ha, ha. glej, to je naprosto imenica koja opisuje jedan divan dječje radostan dio tvoje osobe, koji se ovdje često manifestira.

    avatar

    02.03.2016. (21:59)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    ŠPIČKOVLJANI, ŠPIČKOVLJANIN, ŠPIČKOVLJANKA piju Žuju mjesto Tuduma kažu Navojci :)

    avatar

    03.03.2016. (07:10)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    teto oni @Freš je đelozan... ne da mi da te ljubin... ni Purgericu..
    diže pobunu na blogu... reci mu 2.3 riči :)))

    avatar

    03.03.2016. (11:03)    -   -   -   -  

učitavam...