Dobar je i taj mecabg, ima i većih problema na našoj planeti od špricanog limuna! Annaboni predlaže da se limun potopi na pola sata u slanoj vodi i problem riješen! Pokušaj:)
07.03.2016. (13:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovo izgleda prekrašno ! Eko limun, hm vele da je to onaj do špricanog u Konzumu. Nekak ne vjerujem. Ovaj Viški ne dolazi do mog grada barem ja ne znam za to.
07.03.2016. (14:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
ove kolače je pravila moja mama, sjećam se... možda ne isto, ali nešto vrlo slično :)
07.03.2016. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
shadow, ovo je možda malo modernija varijanta, ali vjerujem da im je okus pun svježine isti!
07.03.2016. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
pa koru ću preskočiti i neće biti problema :) Koliko mi limuna treba da iscijedim sok?
07.03.2016. (10:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sjedokosi, mislim da tri limuna, ovisno o veličini!
Nemojte izostaviti tijesto, zamijesite ga i samo rukama stisnite u lim, ne morate ništa valjati:)
07.03.2016. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
kao i za londenere. Ma mislio sam na koru limuna :)
07.03.2016. (10:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Umjesto kore možete staviti vanil šećer s okusom limuna, aromatično i fino!
07.03.2016. (10:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
želim ti ugodan dan... hvala ti što si tu... :)
07.03.2016. (10:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dinaja, netko krijepi tijelo, netko dušu...!
Lijep pozdrav:)
07.03.2016. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Opet dobro.
Uvijek dobro
To je tvoj zaštitni znak!
PS: inače ne volim ove kocke jer mi djeluju malo suhonjavo. Volim kremasto
07.03.2016. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Mmmmm, miriše do mene... jesi li ovo za mene mijesila?
07.03.2016. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
njam,njam..
07.03.2016. (11:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Annaboni, baš bih voljela da ih probaš jer su baš kremaste i njami:)
Lastavice, šećemo i kuhamo zajedno:)
Euro, danas dobri vicevi, baš za Gurmanku:)
07.03.2016. (12:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Lako tebi sa eko limunom.
Mogu nanabaviti samo limun pola pola,
pola limun, pola kemija :))
07.03.2016. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobar je i taj mecabg, ima i većih problema na našoj planeti od špricanog limuna!
Annaboni predlaže da se limun potopi na pola sata u slanoj vodi i problem riješen! Pokušaj:)
07.03.2016. (13:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Ovo izgleda prekrašno ! Eko limun, hm vele da je to onaj do špricanog u Konzumu. Nekak ne vjerujem. Ovaj Viški ne dolazi do mog grada barem ja ne znam za to.
07.03.2016. (14:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dante, privatnim kanalima dolazim do domaćeg limuna i mislim da je eko, ako me moji "dileri" ne muljaju:)
07.03.2016. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mirko
http://estutmirleid.blog.hr
Es tut mir leid
Divim se vašim postovima.
Lijepi pozdravi!
avatar
06.03.2016. (14:09) -
?
07.03.2016. (20:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Pozdrav Mirko!
08.03.2016. (07:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...