Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    Telegram komentar: Umjesto vlade stručnjaka, dobili smo vladu oriđinala, karampana i redikula - Od svih hrvatskih vlada dosad, to je moguće samo u Oreškovićevoj
    "Slučaj imenovanja Roberta Pauletića doministrom turizma tipičan je simptom stvarnog značaja Vlade Tihomira Oreškovića."

    avatar

    28.02.2016. (12:45)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    a što bi bilo kad bi bile to osobe A,B,C ?
    Glupost pomnožena sa tri :)

    avatar

    28.02.2016. (13:14)    -   -   -   -  

  • bromberg

    Mozda je naprosto nanjusio pare vece nego u kviskoteci?! Kromanjonci ce ga dobro platit, racunaju da im je on reklama.

    avatar

    28.02.2016. (14:13)    -   -   -   -  

  • annaboni

    On je mislio na spli'ski đir : duhovit u vulgarizmu da sliči Smoji, u ironiji da sliči Mosoru, u percepciji "dalmatinštine" da podsjeti na Kudrjavceva.E, pa eto, Most je prepoznao konglomerat koji to--------nije !

    avatar

    28.02.2016. (14:15)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ovo je Smoje:
    "Ludoga li vrimena! Jučer lito,danas jopet kiša i zima. Kakvi smo, i dobri smo pod ovim našin nestalnin, privrtljivin nebon!"
    "Prvi put san u životu vidija kad je jedan strašni bik, koji mi je parija zmaj s vatron iz nozdrv, zajašija kravu. Gospe moja, ča je je lipo opalija! ... Oči su jon izletile...
    Ali, bogami, evo, ni posli trideset godin nema teletine, bar je se ja davno, nisan okusija."

    avatar

    28.02.2016. (15:36)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Drago Hedl: Kako sam Roberta Pauletića ulovio u suludoj laži o atentatu na Branimira Glavaša

    avatar

    01.03.2016. (14:42)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    Boris Dežulović: Kako se tada radilo
    "Ubijenog čovjeka Robert Pauletić je u reportaži predstavio kao Đorđa Petrovića, Srbina iz Palače koji je preskočio dva i pol metra visoku ogradu i s ‘thompsonom’ u ruci stigao do garaže pod prozorom Glavaševe sobe za sastanke. Kad je mnogo godina kasnije, u proljeće 2000., Drago Hedl istražujući zločine nad srpskim civilima u Osijeku otkrio kako je mrtvi ‘atentator’ Đorđe Petrović zapravo Čedomir Vučković, okrutno mučen u toj, sad već zloglasnoj garaži, nazvao je Pauletića i zamolio ga da mu razjasni priču. Na njegovo iznenađenje, Pauletić mu je hladnokrvno odgovorio kako on te večeri uopće nije bio u Glavaševu štabu. Amputiranog srama, Pauletić je Hedlu objasnio kako je cijela priča bila izmišljena: fotografiju ubijenog Srbina dobio je od slovenskog fotoreportera Alojza Krivograda Futyja, koji mu je navodno prepričao cijeli događaj, a on ga samo uobličio u tekst, koji je dramatičnom opremom u zagrebačkoj redakciji uredio sâm Marinko Božić.

    ‘Tako se tada radilo’, lakonski je dodao na kraju."

    avatar

    07.03.2016. (10:25)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    na koncu, parafrazirajmo pitanje, jer logika to ne samo da dopušta, već i zahtijeva: kakvo dakle karamračno-mostaško leglo svjesno bira karakterni isprdak (čitaj u pluralu) u svoje redove?

    avatar

    07.03.2016. (12:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...