Komentari

lebov.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • ŠTIT BJELOVAR

    LEZBIJKE, GAYEVI, BISEKSUALCI, GRUPE - LGBT-a

    ONI KOJI SU STVORILI TU IDEJU, OČITO JE; DA OBITELJI I ČOVJEČANSTVU NISU ŽELJELI DOBRO.

    Kršćanski identitet ne može prihvatiti tu "moralnu pogrešku", i fizički izopačeni hendikep. PAPA Franjo je u listopadu prošle godine, rekao je: "Kako Bog gleda na gay osobu, on prihvaća postojanje te osobe s ljubavlju, ne želi odbaciti i osuditi tu osobu, mi uvijek moramo uzeti u obzir takvu osobu. "

    Zbog toga što Rimokatolička crkva, nema svoj čvrsti stav, ja više ne vjerujem takvoj religioznoj dominaciji i zajednici, te kršćani postali su "rasijani". Crkva radi velike propuste riječju i djelom, zbog toga na svakom koraku mi vidimo kako vlada - grdna slika "sodome i gomore".

    Laž je; da (Bog) ih prihvaća, takav "sotonski križ" sramote... Sve je više onih siromašnih i obespravljenih ljudi... Dok razuzdana opačina postaje stvarni gospodar "dobra i zla". Takva poruka : To je stid i prezir revoluciji života. Ispada da bogatašima je sve dopušteno...

    Prokazalo se je; da pedofilija* dolazi iz "bezbožnih skupina", koje su prihvatile takve nečasne radnje, protiv nevine djece od strane homoseksualaca i drugih... Oni koji "zataškavaju" takve pojave, oni protivnici su "duha svet-o-ga", i istine i pravde...

    Pročitao sam u Irskim novinama "Conntacht Tribune" kako se je Biskup Dr. Martin Drennan, u gradu Galwayu, pobunio se protiv donacije od € 45.000 za lezbijke, gejeve, biseksualce i transrodne (LGBT), bio je protiv podrške i dodjele financijskih sredstava zajednici grupe Amach. Biskup je mišljenja da taj novac trebalo dati siromašnim ljudima.

    Na biskupove izjave ustao je u zaštitu "Gaj zajednice" gradski vijećnik u Galwayu Mike Cubbard, i kazao da ih je biskup uvrijedio, te da im se treba javno ispričati. Iz ovoga treba postaviti pitanje - koga treba podupirati u društvu: obitelji ili anti-obiteljske zajednice.

    Između ostaloga gledao sam na You Tube snimku sa sjednice, kako se je jedan vijećnik u Srbiji žestoko usprotivio, zašto se daje financijska sredstva LGBT-e skupinama? Svi drugi vijećnici su na to šutjeli kao "kurve", a predsjednik gradskog vijeća počeo je učestalo prekidati izlaganje toga vijećnika.

    ------------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    Tel/Mob: 095 814 82 90

    HRVATSKA / BJELOVAR
    28. 02. 2016. godine
    -------------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    --------------------------------------------
    brankostojkovic152@yahoo.com
    --- -----------------------------------------
    Članaka; 3017.

    avatar

    29.02.2016. (08:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...