Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    pero u šaci: Opće mišljenje vojske

    avatar

    21.02.2016. (05:10)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Već odavno tvrdim da se hrvatski puk u najmanje 50%, a vjerojatno i većem, osjeća siguno jedino ako je u krdu, stadu, jatu ili čoporu. Tako da me ovo s ministrom (ne)kulture uopće ne čudi. Dugo je kod nas izgledalo (ili se barem tako mislilo) kako su muslimanski svećenici 'kulturniji' od katoličkih, no čim se pojavila mogućnost da se netko od 'njihovih' nađe u vrhu vlasti, automatski je reagirao refleks 'čopora' i sad imamo nove 'mi' i 'oni' čopore.

    Nažalost onih 5% građana Hrvatske koji ne žele biti u krdu, premalo je da bi, kad bi i željeli, mogli formirati krdo s nazivom 'mi' pa se onda boriti protiv starih i novih 'oni' za svoj 'mi' bez obzira da li je to čopor bjesnih pasa ili pak mirno krdo goveda.

    avatar

    21.02.2016. (15:53)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    "To zapravo nema veze s idejama, ideologijama... (...) to je naprosto pitanje Broja, Količine!" reče pero u šaci o problematici postotaka koju spominješ. u više je navrata o tomu, ako već nisi popratio, preporučujem serijal Rigoletto, i post Desno i lijevo iz kojega je navedeni citat.

    avatar

    21.02.2016. (19:07)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Točno! Nisam ni mislio da ima dok sam komnetar pisao. Da je u pitanju broj pokazuju i ova dva najnovija incidenta u Vukovaru i Okučanima. Čopor napada pojedinca!

    avatar

    21.02.2016. (20:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...