Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • geomir

    Volovima dozvoljeno samo orati!! Ili mogu i štogod drugo raditi!?? :-)))

    avatar

    20.02.2016. (17:41)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Mogu, geomire, mogu mučati!

    avatar

    20.02.2016. (18:10)    -   -   -   -  

  • jelen

    Onaj tko je protiv Trojanskog konja toga pojedu zmije.

    avatar

    20.02.2016. (20:46)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Misliš, jelen, na 'virus' trojanski konj, ili pak ja to nisam shvatio. Sory :-)

    avatar

    20.02.2016. (20:49)    -   -   -   -  

  • jelen

    Američki Trojanski konj ostaje u EU! (op.s.c.)
    -u grčkoj mitologiji Laokont je nešto ružno bio rekao protiv trojanskog konja, pa su mu bogovi poslali zmije da ubiju njega i njegove sinove.
    To me asociralo nešto bezveze, nebitno... Tim definitivno nije Laokont.

    avatar

    20.02.2016. (21:18)    -   -   -   -  

  • Iva

    Teško pitanje. jer nauka za sada poznaje samo Jupiterove Trojance, a Jupiterove volove još nisu ustanovili.

    avatar

    20.02.2016. (22:02)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Sigurno da nije, jelen, Tim je najbliže onom: kis mich hand, moj naklon. Barem mi njegova izjava tako zvuči. No suština je ipak u tome da Britanija 'ostaje' u EU kako bi SAD preko nje mogli 'kontrolirati' Uniju.

    avatar

    21.02.2016. (12:19)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    U ovom postu, Iva, Trojanski konj nije spomenut u kontekstu Jupitera i vola već u kontekstu onog što napisah Jelenu. Odnosi se to na činjenicu da Britanija (Jupiter), može tražiti što hoće i to će joj se dati, a kad bi to zatražila Hrvatska (vol) teško da bi to dobila. Pa ipak g. Tim odobrava takav potez birokrata EU što uopće i nije čudno budući da potječe iz Panteona gdje se kreću sami Jupiteri, veći ili manji.

    avatar

    21.02.2016. (12:24)    -   -   -   -  

  • Iva

    Hvala ti na pojašnjenju. :)
    Znaš da sam slaba sa politikom, pa ne zamjeri, a ne da mi se pisati ono šturo, gotovo uvredljivo samo "pozdrav". ;)

    avatar

    21.02.2016. (22:39)    -   -   -   -  

  • Ganz rot

    mamlazi, bagaža, marva, strašno lice ništavila, ustaše (ovo je postala notorna odrednica za svakoga tko je ikada izjavio da je Hrvat i voli svoju Domovinu), zapišani, beznačajni iz Špičkovine, HDZ ima zadah propadanja,ubojice slave na Bleiburgu propalu NDH,odlaziti treba u Tezno gdje ima žrtava, iako nisu sve nevine, samo im sud nije imao vremena odrediti kaznu, slava „umetniku“ koji se pomokrio ured bijela dana pred Markovom crkvom, budući ministar branitelja Fred Matić i proslavljena poruka da on ne može naći dovoljno WC papira u Hrvatskoj kojim bi obrisao ono što govori nadbiskup Bozanić, a ime za sve neistomišljenike fašisti postao je najčešći pogrdni izraz čiste mržnje,itd…itd.

    Već je notorno podsjećati na govor mržnje koje partijski drugari njeguju od davne 1945. pa i u naše vrijeme: hrvatski narod gaji ustašku zmiju u srcu, izvršio je agresiju na BiH, nosi ustaške kape, odijeva se u crno, rezali smo glave srpskim borcima, davili banjalučke bebe, trebalo bi nas pregaziti kamionom, prijetili smo bocama za plin, izazivamo kaos i ugrožavamo srpsku i druge manjine, koljački pozivamo na linč, lažni invalidi u Savskoj 66, …itd.
    Prijave i uhićenja hrvatskih branitelja su znak „pravednosti“ hrvatskoga političkoga vrha i sudstva: uhititi Purdu i Marića, ovoga posljednjega držati u zatvoru u Srbiji, uništavati ga u bolesti, razbiti lubanju Darku Paičiću i njegovu smrt prikazati kao posljedicu pijanstva, udarcima rastjeravati branitelje Vukovara koji ne žele ćirilicu, nasrnuti u crkvu Sv. Marka s policijskim snagama, branitelje nazivati divljim hordama s lažnim štakama, izudarati dr. Ružicu Čavar i slomiti joj ruku a nikoga ne kazniti, pretući bračni par Mrkoci jer su povjesničari, provaljivati u stanove s namjerom fizičkoga ozljeđivanja akademika i drugih članova HNES-a, pozivati časne ljude na čelu HNES-a na policijska saslušanja, izjaviti da naši branitelji glume PTSP jer ga nemaju srbijanski četnički ubojice, hvaliti u umjetnosti pohotnike, kradljivce i psovače među javnim djelatnicima, zadaća je tzv. ljevice; izrugivati se našim iseljenicima, pljuvati na njihove korijene i zasluge u Domovinskome ratu, govoriti o „smradu branitelja“, nagraditi i financirati tzv. „umetnika“ koji pred publikom satima sjedi gol na dječjem konjiću, a ujedno je član raznih vijeća koja sama sebi dodjeljuju novac iz državnoga proračuna… Sve to nije govor mržnje.

    Sve i puno više od toga trpimo već čitavo stoljeće, a posljednje četiri godine neizdrživo agresivno. Sve to predvode oni kojima čim zagrebeš pod kožu, naletiš na taticu komitetliju(ili je dotični sada pedesetogodišnjak sam u toj ulozi stekao privilegije i onomad i danas), zvjezdastu oficirčinu, komandanta kakva logora kao npr. Golog otoka, Stare Gradiške, Lepoglave, Zenice ili ispitivača u Petrinjskoj, udbovaca, jamara i krvnika, naručenih ubojica kojima se danas sudi u europskim sudištima, kojima smeta svaki spomen na njihova zlodjela. Golema krava muzara uginula je kao Jugoslavija, ali oni su našu Domovinu, Hrvatsku državu, pretvorili u novu strpljivu i samozatajnu, zaboravljivu novu kravu muzaru koja milijardama plaća razne udruge koje su proforma „nevladine“. Čim se spomenu polja smrti koja su zasijali članovi iste te partije, njihov internacionalizam i demokracija, diljem , uzduž i poprijeko ove prezrene zemlje Hrvatske, pa i one susjedne, i na koncu po cijelom pojasu oko globusa, skaču na stražnje noge i trpaju te u ladicu-fašist. Oni su sada u svojim potomcima nastavili biti samouvjereni drski i prostački, uznositi globalisti, nadnacionalni , internacionalni mundijalizatori, Europejci!!! Sada kad već odavno žive u otetim stanovima tih tako trenutno živih ustaša i inih fašista, kad su uzurpirali sve javne službe i medije, zavladali teritorijem , manijakalno jurišaju na sve one koji se usuđuju spomenuti svoje hrvatsko podrijetlo i povijesnu istinu. Izobličeni u licima, s pjenom bijesnih pasa na ustima, nasrću na sve i svakoga koji bi trebali formirati vladu jer u „Srpskom Memorandumu II.“ imaju izričitu zadaću, ti zagovornici REGIONA, uništiti pokušaje uspostave nove vlade, razoriti sigurnost u zemlji, otvoriti utjecaj kadrova koji su bili i ostali dijelovi raznih „hobotnica“. Čitav sadržaj „Memoranduma II.“s naputcima objavljen je javno i svima je dostupan. Čudesno se poklapaju djelatnosti tzv. demokrata i antifašista sa sadržajem ovoga kobnoga i prijetećega dokumenta. Posebni je akcent u toj sablasnoj brošuri podsjećanje da treba neprekidno držati u vlasti, pa makar i imaginarnoj, kao srbijanskog prostora Slavoniju i Vukovar, kao i uloge raznih pupavaca. Osigurali su da u Vukovaru 70% policije sačinjavaju bivši četnici, a te podatke imaju sada opet progonjeni članovi Stožera za obranu Vukovara. Ta strahotna činjenica da krvnici nose oružje u Gradu Mučeniku, a oduzimaju ga braniteljima, da se žrtve mučenja i silovanja moraju susretati na ulicama sa svojim mučiteljima, to je najčišći govor mržnje i izdaje proteklih vlada. Ali onaj uzvik pomahnitaloga gubitnika u izbo

    avatar

    22.02.2016. (17:47)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Da trojanski konj ostaje u EU, na taj način je podriva, izjave našega premijera su nebitne tko što nas pita mi odavno i nemamo svoju vanjsku politiku mi smo samo lutke, bez obzira tko bio na vlasti, ali to nije tema, barem ja mislim da nije tema ovoga posta. Londonski city je ekspozitra Wall Streta Od kraja drugoga svjetskog rata otkako su amerikanci preuzeli svjetsku vlast to uspješno provode preko Britanaca.Francuzi i Nijemci su pokušali se ujediniti u EU Adenauer i De Gaulle, jaka Europa ne odgovara moćnicima sa wall Streeta i londonskog Citya, oni sve okrenu u svoju korist, možemo se sjetiti kad je Kissinger izazvao jomkipurski rat kojemu je konačni cilj bio povećanje cijene nafte, da bi se spasio američki dolar. Njemačka je u tome izrazila neutralnost ali jer pod pritiskom američkih diplomata odigrala po američkim željama i bila i ona podvrgnuta embargu koje su izvele arapske zemlje izvoznice nafte, ali za divno čudo Velika Britanija je bila izuzeta iz toga, ona koja je zakuhala. Dobro da sad ne ulazim u druge priče, Britanija i dalje želi vladati iz sjene i dobija povlastice koje želi, Europa razjedinjena najviše odgovara Amerikancima, Amerikanci su zakuhali rat u Siriji i rat u Ukrajini, Europi bi strateški i prirodan partner bila Rusija, ali to bi bio udarac za američki imperij. Mislim da su Amerikanci i ovim zadržali kontrolu Europe, bitno im je poništiti još eventualni savez Rusije Kine i Indije.

    LP i BB

    avatar

    22.02.2016. (20:50)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nemam što dodati, voyager...,osim možda, a to sam već pisao, da osim jake EU, Amerima za uspostavu svog Pax Americana, smetaju i jaka Rusija, i jaka Kina, a uskoro bi na tapetu mogla doći i Indija. Uglavnom svi oni koji bi na neki način mogli ugroziti neo-imperijalnu politiku SAD-a.

    avatar

    22.02.2016. (22:20)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    članstvo bez sudioništva

    avatar

    23.02.2016. (19:34)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Dragi blogeri, zbog zdravstvenih razloga jedno vrijeme se neću javljati ni na blogu ni sa komentarima na vašim blogovima. Siguran sam da će jedan od blogera zbog toga otvoriti najmanje pivo ako već ne šampanjac :-)!!!

    avatar

    25.02.2016. (17:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...