Komentari

sokycastello.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Superwoman

    Drago mi je čut da ideš na balun da se družiš s ljudima i izbacuješ kroz loptu to sve što puca u tebi. Kada se već ne može više ništa napraviti da se spriječi nihov odlazak onda makar treba sačuvat što više sebe.
    Glupo mi je komentirati to na ovakve tužne postove, ali jako mi se sviđa tvoj način pisanja. Iz svega se vidi da si bio dobar muž, otac i osoba. A što se djece tiče ne boj se da će rastava puno promijeniti. Može bit da ćete steć još čvršći odnos.

    Nego, moram te pitat pošto sam pročitala sve propušteno...što je, pogobu, radila baba? :D

    avatar

    22.02.2016. (11:01)    -   -   -   -  

  • SokyCastello

    @Superwomen, hvala na podrsci, ali znaj da nikad vise nece bit isto. Volin bit tu kraj njih i svaki propusteni tren ne mozes nadoknadit, ocu rec propusticu pola i vise od toga vrimena s njima, a to ce me satrat, ali sta je tu je... Sta se tice babe, nekako taj dio price nikako da izadje iz mene i bizin od toga, ali san obeca sebi da cu sve napisat o zivotu ovde od slova do slova tako da skuzit ces..(znanost to zove zlostavljanje)

    avatar

    24.02.2016. (05:27)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..kod mene bi rekli:daj si kuraja....okuraži se!..čitajuc malo do prvog posta ,ko da citam mog susjeda,po opisu negdje tvoje godine...slicna situacija,troje dice,najstariji 19,najmladji 12,dica dosta izgubljena u svemu tome,naravno njoj pripali al dođu oni al nije to to...žena otisla,doduse nije u podstanare vec kod svojih...poceli gradit kucu,sad je sam zavrsava..socijalno...sudovi i te price...ko da njega cujen...sta da ti kazen,nije lako...ja prođen do njega da se malo razjada..moras covika razumit,mnogi ga ne razume...a i glupo je pitat ko je kriv...svako pomalo...jbg!
    ..nedaj se...uvijek ima života negdje

    avatar

    24.02.2016. (06:19)    -   -   -   -  

  • SokyCastello

    @bellarte nisan ja ovo zamislija da se jadan, ali nazalost tako je ispalo, dalje cu pokusat bizat od takvog nacina.....Samo zelin napisat istinu sta je bilo imsta ce rrec.......

    avatar

    25.02.2016. (00:08)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..nisan ni mislija da se jadaš...nego eto,slična dogodovština...u svakom sl.puno sreće u narednom periodu,živit se mora nekako..

    avatar

    01.03.2016. (21:58)    -   -   -   -  

  • .

    Moli i dalje. Bog uslišava. Vjeruj i moli i bit ce. Ja ti znam iz prve ruke kako On okrece situacije.

    avatar

    19.03.2016. (13:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...