mene kod tih recepata s koricama naranče ili limuna, uvijek muči kako oprati naranče i limune od kemikalija, kojima ih obilno prskaju.. jer ne možeš uvijek na tržištu naći bio limune, a ako i nađeš, pitanje je koliko su bio.
21.02.2016. (10:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Za @lionicu : potopiti agrume u hladnu vodu sa soli i držati 20-30 min. Isprati ih pod mlazom vode na sudopreru i oni su "detoksicirani" i mogu se rendati za kolače
21.02.2016. (12:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni,zahvaljujem u ime svih na korisnom savjetu:) Željela bih dodati da možete umjesto limuna koristiti vanil šećer s aromom limuna,naranče ili cimeta. Ima ih kod nas za kupiti,a vrlo su aromatični i praktični:)
21.02.2016. (13:15)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam baš siguran da je moja baka za limun i čula, Radila je debele palačinke, zlevanke, kolače od jabuka, ... a za blagdane i orehnjaču ili makovnjaču s vrlo tankom filom ;) P.S. Bez zamjerke, draga bako, volio sam sve što si mi ponudila, od srca. P.P.S. Naravno, kao i uvijek, tvoj kolač je super, kao i prezentacija, tj., fotografija, ...
21.02.2016. (21:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Servus :)
21.02.2016. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
hvala... uživah očima okusom... :)
21.02.2016. (10:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Okus joj je za 5!
21.02.2016. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
mene kod tih recepata s koricama naranče ili limuna, uvijek muči kako oprati naranče i limune od kemikalija, kojima ih obilno prskaju.. jer ne možeš uvijek na tržištu naći bio limune, a ako i nađeš, pitanje je koliko su bio.
21.02.2016. (10:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Odlično!!!
Za @lionicu : potopiti agrume u hladnu vodu sa soli i držati 20-30 min. Isprati ih pod mlazom vode na sudopreru i oni su "detoksicirani" i mogu se rendati za kolače
21.02.2016. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Annaboni,zahvaljujem u ime svih na korisnom savjetu:)
Željela bih dodati da možete umjesto limuna koristiti vanil šećer s aromom limuna,naranče ili cimeta. Ima ih kod nas za kupiti,a vrlo su aromatični i praktični:)
21.02.2016. (13:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Pozdrav i tebi:)
21.02.2016. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
izgleda mi simpl recept...znači, da ču jednom napraviti:))
21.02.2016. (18:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ma skroz je simpl, kako ti to simpatično kažeš, modrino neba!
Svakako probaj, fina lagana roladica!
21.02.2016. (19:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Nisam baš siguran da je moja baka za limun i čula,
Radila je debele palačinke, zlevanke, kolače od jabuka, ...
a za blagdane i orehnjaču ili makovnjaču s vrlo tankom filom ;)
P.S. Bez zamjerke, draga bako, volio sam sve što si mi ponudila, od srca.
P.P.S. Naravno, kao i uvijek, tvoj kolač je super, kao i prezentacija, tj., fotografija, ...
21.02.2016. (21:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
odlicno zgledi...
malo neobicno 3 jaja...
22.02.2016. (08:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene i Euro, želim vam ugodan početak tjedna!
Neka bude lijep kao današnji dan, trebamo malo više optimizma na blogu!
22.02.2016. (09:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
pa joj ! kako sam propustila tri zadnja recepta ???
tebi svaka čast. na volji i elanu.
treba svaki dan spremiti nešto ovakvo ... :-)))
22.02.2016. (12:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala ti Zvonka:)
22.02.2016. (13:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...