Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • MODESTI BLEJZ

    pero u šaci: Krivi ste vi

    avatar

    13.02.2016. (19:11)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    da, točno to, sad vidim i prijedlog da se ukine program za rak 72 sata, jer kao nije zaživio u praksi - efikasnost je nula bodova i to smeće se usuđuje nazvati se vjernicima, katolicima i širiti nekakav moral, koji je zapravo najmučnija varijanta dawkinsovog tzv. sebičnog gena, korijena 'svih ateističkih zala' : tisućljetno stvaranje mediokriteta koji se zalijepe za sranja da bi opravdali svoje nepostojanje i hijerarhijsko bogaćenje. Srećom, znanost ide svojim korakom i iskreno se nadam da će se jednom uspjeti locirati gen za empatiju i nasilno ugrađivati svima koji sada nasilno ukidaju ovakve programe i nasilno tjeraju nazad u rat. Najobičniji warmongeri, šverceri duša - da, ološ.
    Alabama Song...

    Zanimljiv je komentar ispod pjesme stanovitog Johnzaqa1: "This is like walking into a dark club and every one is wearing a satanic mask, starting the ritual, but pausing to stare at you as someone locks the door behind you."

    Još jedna zanimljva podudarnost u vezi sa popijevkom, o kojoj se govori na engleskoj Wikipediji: https://en.wikipedia.org/wiki/Alabama_Song (to se samo napravi copy-paste ;)). Sve se to zbiva u godinama rađanja fašizma i nacionalsocijalizma 20. stoljeća. Koje li slučajnosti! Konačno se polako ali sigurno razotkriva da vjernika zapravo - nema jer nisu uspjeli ovladati svojim sebičnim genom ni uza sve bogove i anđele, crkvetine i hramovetine stvarajući drugima pakao izbjegavajući se suočiti sa stvarnošću da najgori geni u ovakvoj tehnološkoj konstelaciji snaga znače upravo smrt čovječanstva - konačnu, zahvaljujući baš tom schizofrenom ljudskom umu kojem smetaju svi drukčiji i bolesni, tim povijesno dokazanim luzerima opijenima samima sobom koji cijeli putnički avion zabijaju u planinu jer im se tako hoće zbog vlastite frustriranost i ne traženja stručne pomoći na vrijeme. Nema veze, pobija ih dokazani gravitacijski val: povuci svojom masom (dakle, neobrazovanom većinom) i "I tell you we must die..."

    Zanima me kad će Brechtova djela, jasno i autor sam, postati nepoželjni u ovoj sotonističkom glibu neliječenih paranoičara... (*prva riječ mi je bila kaljuža, pa neka ostane ovoj ;-))...

    avatar

    14.02.2016. (13:47)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    da, užas. prije par dana u vijestima je spominjan Bosch, nisam "uhvatila" kojim povodom, ali mi se odmah učinio prigodnom vizualnom nadopunom ove pogođene glazbene kulise (za grotesku oko nas).

    avatar

    15.02.2016. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...