Komentari

obrucnabacvi.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • NEMA RAJA NA ZEMLJI

  Nesritne i zločeste crvenokmerske pijančine...

  avatar

  13.02.2016. (13:34)    -   -   -   -  

 • lion queen

  žalosno je što je hrvatski narod još uvijek talac velikosrpske srbočetničke politike.. ni jedna vlast do sada nije imala petlje izboriti se konačno za dignitet hrvatskog naroda! iskreno rečeno, nadala sam se da će karamarko ili brkić imati tu snagu, ali evo, za sada ništa od toga. preveslao ih je najobičniji psihijatrijski pacijent.

  avatar

  13.02.2016. (13:50)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Svim desničarima i ultranacionalistima, čast izuzecima, ako postoje, u što sumnjam, zajednička je mržnja prema svima koji misle drukčije od njih. Čini se da ne shvaćaju, ili namjerno ne žele shvatiti, da ne slagati se s pogledima desničara ili ustašonostalgičara ne znači mrziti Hrvatsku i sve što je hrvatsko.

  A što se Milanovića i njegove vlade tiče, dokumentiraj malo što su to sve pokrali. Najveća pljačka dogodila se 90-ih za vrijeme Tuđmanove strahovlade. Prva, i možda najveća, pljačka bilo je pretvaranje društvenog u državno vlasništvo. A o biserima sagrađenim za vrijeme SFRJ koji su poklanjani podobnima, ili prodavani za siću, nije potrebno trošiti riječi.

  Što se Hasanbegovića tiče, duboko sam uvjeren da bi desničari bili neusporedivo radikalniji da se pojavi fotografija jednog ministra na kojoj nosi petokraku. Ili piše za, na primjer, list Internacionala. Zanima me kako bi ultranacionalisti i radikalni desničari reagirali u tom slučaju.

  A koliko je sposobna desničarska vlada imamo prilike gledati. I smijati se.

  avatar

  13.02.2016. (16:13)    -   -   -   -  

 • NEMA RAJA NA ZEMLJI

  lion queen, izvrsno zapažanje!
  Doista, moramo priznati da smo naivni, brbljivi, još uvijek uplašeni i neodlučni, bojimo se čak vike, a ne bismo smjeli drhtati jer nam je prošlost junačka i odlučna, i trebali bismo tu činjenicu ugraditi u duše, umove i srca...
  Mali milanokovičć, neradnik i vikač, bubuljičavac i neopranih zubi, kukavičak, mrvičak... loš dribler i bez djela, a s puno nedjela, bez naroda i broda, koji ne zna ni što je dlijeto, ni što je olovka, ni što je motika, ni što je oranica...koji se diči antifašizmom, crvenim od hrvatske krvi...
  Ironija i tragika.
  Ali, na čelu je armije bolesnih od pokvarenjaštva i nerada.
  Psihijatrijski pacijent, kao da je pod ćuprijom od gliba.

  Što je s druge strane rijeke?
  Jesu li ćuprijski karijeristi i umišljeni glumci ili lizači lizalica za djecu, podrivači hrvatskih ćežnja i sloboda...?

  Neodlučnost hrvatskih rodoljuba, u foteljama, puno me muče i obeshrabruju.

  Čekamo i nadamo se.

  avatar

  13.02.2016. (19:25)    -   -   -   -  

 • NEMA RAJA NA ZEMLJI

  A ti, broju bez osobnosti, ne seri po svima. Operi dudicu i dudli.

  avatar

  13.02.2016. (19:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...