Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • da rezimiramo

    Nadanje se ponekad čini fatamorganičnim.. no nadanje ne podrazumijeva čežnju da bude onako kako smo baš mi zamislili - nego da bude kako treba biti. Poznata mi je tvoja bol- iako teško, moramo prihvatiti i da je smrt logičnost života. U biti - rođenjem - otpočinje naš proces umiranja.

    avatar

    08.02.2016. (11:06)    -   -   -   -  

  • annaboni

    U očekivanju smrti onoga koga doista voliš------nema logike o kojoj piše @rezimirano! Logika je za one koji nisu nikada nikoga izgubili. I utjeha, takodjer. I Božje ruke, takodjer!

    avatar

    08.02.2016. (14:27)    -   -   -   -  

  • NF

    eh da, meni koji više nemam nikog starijeg, ponedjeljak je bio najjednostavnije odvratan. inače početak me podsjetio na junaka jednog prilično nespretno prevedenog böllovog romana koji je ujutro odlazio na posao kao da ga ima, i život mu, onako uzgred, bio ispunjen.

    avatar

    08.02.2016. (23:59)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    svima je teško to iščekivanje. i bolesnome i okolini, kad se zna da napretka neće biti, ali nada je kurva i umire zadnja :-(

    avatar

    09.02.2016. (14:02)    -   -   -   -  

  • iskreno plava

    O, beskrajno sam se pronašla u tom osećanju dana za koji se držiš jer ćeš mu se uvek vraćati u sećanju. Predobro si opisala tugu koja visi sa plafona tako prisutna da se upija u lice dok plitko dišeš u bolničkoj sobi prepunoj sirovih mirisa ljudske iznutrice. Neko tvoj ističe polako kroz pukotine u toj smesi bola, nade, neverice, oproštaja i držanja za vazduh. Za odlazak se nikad ne pripremiš dovoljno.

    avatar

    09.02.2016. (23:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...