Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • O-da životu!

    Vidim se u ovoj temi. Odlično si nazvala stav u životu "kukulele". :) Ja sam čisti primjer kako od kukanja doći do ohrabrivanja, sebe i drugih, baš uz pomoć svega ovoga što si napisala. Nitko se ne rodi takav, takve nas modeliraju kroz život i to postane naučeni, nesvjesni obrazac, a kada ga jednom osvijestiš kao nešto što te koči do istinske sreće, sreći nema kraja. Zaletim se tu i tamo pa mi dođe stari obrazac kukanja i plakanja nad svojom sudbinom, ali nikada više na staro. Ovakav život je neusporedivo bolji. I nije lak, dapače, puno je teže micati stare obrasce, biti svjestan svake misli koja kreira emociju, prihvaćati odgovornost za svoj život, nego pasivno kukati nad svojom lošom sudbinom sa tisuću izgovora da ne možeš ništa promijeniti. Čuda to i je jesu, ja ih živim svakodnevno jer vjerujem ( to sam i napisala na svom blogu). Sreća je još veća i to stalno pišem jer svoju djecu učim isto- ima posla, ima zdravlja, imaš prave i iskrene prijatelje, imaš ljubav...jer vjeruješ da imaš. Ne pada mi na pamet učiti ih kukanju, ovo je najbolje naslijeđe koje im dajem.

    avatar

    05.02.2016. (11:43)    -   -   -   -  

  • Ani ram

    ili, otprilike, imaš isto kao i prije, ali to nešto više ne zoveš istim imenom, prije si to zvala nesrećom a sada zoveš srećom, poanta je da ne mijenjaš život nego svoj doživljaj života, pritom izvana možeš izgledati malo bedasto, ali iznutra si sretna i boli te đokica :)

    avatar

    05.02.2016. (12:18)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Kažu u mom selu , blago onom ko rano poludi pa mu cio život u veselju prođe.

    avatar

    05.02.2016. (12:21)    -   -   -   -  

  • NF

    ma promijenio sam se, prije nikad nikoga nisam iskreno slušao, sad ponekad poslušam psa

    avatar

    05.02.2016. (22:51)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Uvijek sam želila auto, neki sport kupe, pa mettaliziran.
    Imala sam Fiću.
    Slala sam mu pozitivne misli, zamišljala kako raste i od zelenog postaje bijelo, crveno, sivo, ali metalik. Napela sam svu snagu uma jedne plavuše.
    Zatvaram oči i svima želim najbolje, ne bi li i oni meni pomogli....
    Ja sam dobra, ja sam pozitivna, ja sve mogu...
    Ne znam, možda je na kraju Fićo postao i kadilak, možda čak i avion... prodala sam ga jer nije htio voziti i omiljena destinacija mu je bila automehaničar.
    Hm... valjda sam trebala biti upornija i strpljivija.... Na kraju sve dobiješ.

    avatar

    06.02.2016. (09:40)    -   -   -   -  

  • j.

    moje su želje uglavnom usmjerene k tome da je dobro dok ne tuku:-) zato i ne mogu biti baš previše razočaran, osim time kako je nevolja dosadna, predvidiva i nemaštovita, mislim stvarno... ako je itko vodi, mislim da ne bismo imali o čemu pričati za gemištom...

    avatar

    06.02.2016. (10:38)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Mislim da se životu jednostavno treba predat...Prihvatit da je isti mišung svega,,i dobrog i lošeg...U dobrom uživat, a loše pokušat prevladat sa što manje posljedica...Nekakva ufuravanja u kukulele ili yuppiii samo su dvije krajnosti koje svaka na svoj način pobija onu drugu stranu života (a obje su nepobitno tu)..I da, slažem se, uglavnom život ide svojim tijekom, a samo se naše percepcije u odnosu na njega mijenjaju (kako starimo). Neki u životu vide više ljepote, neki više nesreće...i prema tome se pozicionira njihov stav...Sama sam tip koji u mnogočemu vidi ljepotu. Valjda po tome spadam u klasu optimista, iako mi život nije med i mlijeko...

    avatar

    06.02.2016. (10:58)    -   -   -   -  

  • Mela

    Sklonija sam sve racionalizirati i stavu jupi je.

    avatar

    06.02.2016. (14:58)    -   -   -   -  

  • bromberg

    S pozitivnim misljenjem samo je jedan mali problemcic - ono nije misljenje.
    Sto samo po sebi mozda i nije tako strasno. Mene u cijelom tom roza svijetu puno vise smeta nesto drugo: tamo nema mjesta za humor. Nikad nisam sreo nekog istinski duhovitog pripadnika tih pozitivnih svjetova.
    Humoru treba crnog, i to dobra doza crnog.

    avatar

    06.02.2016. (21:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...