Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

  A gdje je hrvatska intelektualna krema? Gdje su uvaženi članovi HAZU?
  Pokrili se po glavi i šute ko pizde, a mnogi nemaju ništa protiv ovakve hrvatske vlasti...

  avatar

  02.02.2016. (13:51)    -   -   -   -  

 • Neverin

  sad će ti netko upasti sa floskulama koje djeluju kao šablona:

  1) di si bio kad je trebalo pisat protiv crvenog Milanovića
  2) Vidi se da si nezaposlen pa ovdje sereš umjesto da krampaš i motikaš
  3) ti mrziš sve što je hrvatsko jer sereš po legalnoj Hrvatskoj vladi i predsjednici
  4) ti mrziš branitelje (a znaš da je teško nekome unaprijed izdvojiti šatoraše od cjelokupne populacije branitelj

  ma imaš još tih šablona ali ne da mi se

  avatar

  02.02.2016. (14:44)    -   -   -   -  

 • babl

  Naglasio sam da nesuvisle, ignorantske i maliciozne komentare ne uzimam u obzir, pa i neću.

  avatar

  02.02.2016. (15:26)    -   -   -   -  

 • Wall

  Dobar-loš-zao je pogodio u sridu: uvijek su brana fašizmu/nacizmu bili intelektualci; kod nas su glumci jedini javni glas protiv puzajućeg klerofašizma (hadezeovih uličara, predvođenih SturmAbteilung/storm trooper braniteljima i koalicijskim nazadnjacima) i dio PEN-a; pisci, akademici, sociolozi, politolozi, odvjetnici, liječnici, učitelji, profesori... i njihova strukovna udruženja su uglavnom na strani meke desnice domobranskog tipa, ili otvoreni zagovornici desnog klerikalnog svjetonazora, tipa akademika Kusića i glavnine HAZU, koji potiho likuju i sve teže skrivaju zadovoljstvo što su se njihovi dočepali vlasti. ova desna kontrarevolucija uvelike smrdi na devedesete, kad su baš sve pore društva, od vrha do lumpenproletera, većinski ali nasilno mijenjale društvo provodeći čistku i uvodeći pravovjernu državotvornost izraelskog tipa (u RH smo u 2016. skoro teokracija, s državnom religijom (blagoslovi kao obavezni ritual za sve; vojska/policija/drž.institucije sa katoličkim svecima-zaštitnicima i vojnim kapelanima za sve, pa i nekatolike; bolnice s križevima, svećenicima i kapelicama; škole,fakulteti s križevima-posvećenjima-katehizmom).. skoro da, kao teokratski Izrael imamo za cijelo društvo propisanu KK (katočlički košer), za sada sporadično: petkom riba, uskrsna šunkajaja, post, itd. normalan se čovjek u RH osjeća kao Palestinac u Izraelu- većina smnjiči i tlači, a kad neki robert jovanović podlegne, pa se pokatoliči, svejedno je prezren (makar s glavom na ramenima, poslom, pa čak i titulom-ako pametno šuti i kameleonski mijenja svoje boje.

  avatar

  02.02.2016. (18:10)    -   -   -   -  

 • babl

  Dobar-loš-zao i Wall, a što sam ja?

  avatar

  02.02.2016. (18:50)    -   -   -   -  

 • Wall

  tvoj stav i pisanje je hvalevrijedno, no ja govorim o šutnji skupina, kulturnih cehova, tzv intelektualne elite, creme de la creme društva (pojedinci, kao ti, u HR su malobrojni i nemaju širu podršku svojih krugova)

  avatar

  02.02.2016. (19:47)    -   -   -   -  

 • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

  Svaka čast @Babl, no @Wall ti je odgovorio, da ne ponavljam...
  Što bi rekli "Malo Vas je, malo Vas je ..."
  Kažem Vas, jer sebe u intelektualce ne ubrajam, a da se borim kolko mi pamet i hrabrost dopušta, borim se.
  Bio sam na većini prosvjeda, ali mi se nekakav strah uvuko u kosti, imam malo dijete i još desetak obitelji djelomično ovisi o meni.
  Bojim se.

  avatar

  03.02.2016. (14:51)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Glup, gluplji, Karamarko?
  Ili
  Pokvaren, pokvareniji, Karamarko
  Ili
  Podmukao, podmukliji, Karamarko?
  Ne znam, ali sigurno nije:
  Dobar, bolji, Karamarko.

  avatar

  03.02.2016. (18:25)    -   -   -   -  

 • Vollmond

  Tri komentara od iste bagre...
  Furcht!

  avatar

  04.02.2016. (08:00)    -   -   -   -  

 • EP

  Majka Zemlja se s vremena na vrijeme pobrine za višak prekomjerne populacije. Možda je baš sad došao red na nas, da nas jednim (ne)odmjerenim građanskim ratom p(r)očisti kad već nismo *urca razumjeli ni izvukli pouku iz bliske prošlosti.

  avatar

  05.02.2016. (00:02)    -   -   -   -  

 • Hi

  Ja se bojim i komentare stavljati na blog, jer pretpostavljam da se vrlo lako prati. Pa eto prilike, znaš li kakva je situacija s provjeravanjem tko što piše? 1984 je došla nezvana, sama, skrila se tu negdje, duboko u nama. No, kad promislim onako kao mistik, a što ti je život, danas su nekom 14-godišnjaku za ništa odrubili glavu, tako da se sve manje bojim. To me nekako oslobađa. No ozdravljenja nema. Pa i ovi prošli su još više sve obezakonili. To je sprega nepoštenja koje će uskoro kuluminirati. No uvijek ima nade, odeš u Njemačku, Australiju, Novi Zeland, kao što odoše moji bratići i sestrične. I lijepe su te njihove slike. Djeca se rađaju, bor je velik, nebo je plavo, trava je zelena.

  avatar

  05.02.2016. (21:07)    -   -   -   -  

 • Hi

  I pojedinac ne može ništa, NIŠTA. Ne mogu ni dvojca, ni trojica. Jer radi se o gomili, gomili koja nadire, a nema se više od kuda namirit. Ne vjerujem da ću svojoj djeci moći išta pojasniti. Samo ću im reći savjet: Ako misliš da si pametan - jezik za zube.

  avatar

  05.02.2016. (21:20)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...