Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • O-da životu!

    Živa istina! Koliko mi se čini, @Riba više nije glavni urednik, ali nisam upućena više od ovog svog piskaranja i onoga što pročitam usputno.
    Čula sam priče ljudi koji pokreću biznis ili žele postati javni i slavni da se ti lajkovi plaćaju, a današnji "internet čovjek" se pali baš na te lajkove i donosi zaključke uspjeha na osnovu broja i pregleda.
    Nisam ni sama bolja, iako sam na putu da postanem baš s tim lajkanjem koje kreće iznutra jer je to najsigurniji put ka sreći koju sam držiš za uzde i pičiš po svom putu. Fascinantna je ta manipulacija medija, srećom čovjek ima sposobnost sam odlučivati u što će vjerovati. Nekad, kao mlađa, bila sam glasna buntovnica i često ostajala sama u toj vici i traženju pravde i za druge, a onda snosila posljedice za bahatost i neposluh. Zahvaljujem na danu kada sam se opametila i počela se boriti za sebe jer nitko drugi neće. Ako ništa, nisam nikome na teret pa je i to već puno od mene kao pojedinca za društvo čiji sam dio. A što je još bolje, uzor sam svojoj djeci.

    avatar

    01.02.2016. (13:25)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Imaš pravo da, nije više urednik, ali je upućen, a frendovi smo, tako mi je bilo lakše pitati njega. :) Po pitanju lajkova, svašta se može raditi - postoje aplikacije koje ti samo štancaju lajkove, mogu se kupovati lajkovi za stranice i za postove... Mogu se npr. kupiti stranice sa već postojećim velikim brojem lajkova i tada ih preimenuješ....
    Ostalo, što reći, sve što si napisala potpisujem...

    avatar

    02.02.2016. (05:36)    -   -   -   -  

  • Štefek z Međimorja

    Čital sam ot početka pa čisto do kraja i se sem razmel! Alji mje bilo tak ljepo kaj sem onda nazaj išel čitat ot početka do kraja i onda mje bilo još ljepše! Piši samo tak dalje i rado bom te čital! To ti je napisal Štefek z Međimurja, kaj naš mislila da sem nekov Zagorec ili tomu slično!

    avatar

    14.02.2016. (01:07)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    hahaha fala Štefek :)

    avatar

    14.02.2016. (22:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...