Komentari

loparka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tonka

    Stručna usavršavanja temelj su cijeloživotnog obrazovanja, odgajatelji bi trebali redovitim usavršavanjem prenijeti svoje znanje na primjerima rada s djecom. Zajedničkim radom učitelja i odgajatelja za bolji odgojno obrazovni sustav djece.

    avatar

    27.01.2016. (20:52)    -   -   -   -  

  • Daniy89

    U odgoju i radu s djecom, jako je bitna suradnja raznih osoba odgojnom obrazovnih zvanja, njihovo redovito stručno usavršavanje jako je bitno za što kvalitetniji i zdraviji odgoj dijece, te kvalitetno prenosit svoje znanje na dijecu.

    avatar

    28.01.2016. (15:26)    -   -   -   -  

  • Tihana B.

    Inkluzija je jedan od zahtjeva suvremenog kurikuluma, no smatram da će za njezino uspješno provođenje trebati još podosta vremena. Nije tajna da je za osiguravanje adekvatnog prostorno-materijalnog okruženja za inkluziju potreban detaljan pristup, financijska sigurnost i partnerstvo svih odgojno-obrazobnih jedinki u predškolskom sustavu. Postoje mnoga djeca s posebnim potrebama čiji nedostatak zahtijeva rekonstrukciju okruženja na višoj razini za što su potrebna financijska sredstva koja mnogim vrtićima nisu na raspolaganju. Iz tog razloga vjerujem da će proces inkluzije u svom punom smislu biti dugotrajan i trnovit.

    avatar

    31.01.2016. (14:59)    -   -   -   -  

  • ezel

    Nisam sudjelovala na strucnom usavrsavanju o strategijama ucenja i suocavanja s neuspjehom no voljela bih jer smatram da je neophodno za odgojitelja nadogradivati vlastitu osobnost novim znanjima o odgojno obrazovnom procesu i raznim metodama u radu kako bi se sto kvalitetnije moglo pristupiti djetetu kao individui te pomoci mu u razvoju kroz razne funkcije kako bi se sto bolje integriralo u buducnosti.

    avatar

    01.02.2016. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...