26.01.2016. (13:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Help
Nema veze s temom, no molim pomoc. Izdvojite minutu i ispunite anketu koja je potrebna za zadatak na fakultetu: https://docs.google.com/forms/d/1wGF-sXSP14W9UlqQxSJx8o6yWsnRfteynDZ13UqCu rg/viewform
26.01.2016. (14:31)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kadulja :)) najbri ručak na svijetu, a finoooo, na maslinovom ulju popriti nekoliko listova suhe zdrobljene kadulje, kada zamirii, baciti skuhano tijesto na to, posipati parmezanom i promijeati da se rastopi, odmah jesti :))) moe salata i vino s tim :)))
26.01.2016. (15:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo o lovoru i kadulji koje često koristim, a volim se i etati područjem gdje rastu. (Imo sam lovor u manetri, a prije spavanja ću topli napitak sa medom, limunom i nimom, moda i uz čaj od kadulje).
28.01.2016. (22:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Green Suzy
Kadulja i lovor- lijek za sve!
26.01.2016. (13:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Help
Nema veze s temom, no molim pomoc. Izdvojite minutu i ispunite anketu koja je potrebna za zadatak na fakultetu: https://docs.google.com/forms/d/1wGF-sXSP14W9UlqQxSJx8o6yWsnRfteynDZ13UqCu rg/viewform
26.01.2016. (14:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lilianke
Kadulja :))
najbri ručak na svijetu, a finoooo,
na maslinovom ulju popriti nekoliko listova suhe zdrobljene kadulje, kada zamirii, baciti skuhano tijesto na to, posipati parmezanom i promijeati da se rastopi, odmah jesti :))) moe salata i vino s tim :)))
26.01.2016. (15:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ma vidi ti nju, ovdje ima korisnih stvari!
26.01.2016. (16:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Green Suzy
Bit će tu jo svega, sad kad se zalaufam :)
26.01.2016. (18:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kety
Ma znala sam ja da je ovo pravo stivo za mene pogotovo sto me grlo boli i krestim ko papagaj.ruff michđđ
26.01.2016. (22:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Recept kojeg sam objavila prije neto vie od godinu dana, ...tada se proirio internetom bre od virusa, a sad je zanimljivo vidjeti kako je napravio puni krug i vratio se na mjesto otkud je i krenuo :)
27.01.2016. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo o lovoru i kadulji koje često koristim, a volim se i etati područjem gdje rastu. (Imo sam lovor u manetri, a prije spavanja ću topli napitak sa medom, limunom i nimom, moda i uz čaj od kadulje).
28.01.2016. (22:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Green Suzy
Kod mene su lovor i kadulja uvijek u domu.... jedne od drazih biljaka
01.02.2016. (16:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...