bez ikakve masnoće i kuhaš....slana voda, oko 1 litre i cca 1,5 do 2 dcl palente. Ja kupujem u Kauflandu, talijansku, gmo kontroliranu i biološki obrađenu i kuhaš, voda hlapi, li hlapi i poslije u neko črevo, kalup (zliješ) i na hladno da stegne
26.01.2016. (19:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
sto je ta tava ispekla do sada mislim knjiga bi se mogla napisati..
26.01.2016. (12:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ŠTRACA
palenta lepo zgleda ...
nikad ne uspijem dobiti takvu, moja je uvijek mekana, pa ju nemrem grilati onda...
imaš savjet?
26.01.2016. (13:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
bez ikakve masnoće i kuhaš....slana voda, oko 1 litre i cca 1,5 do 2 dcl palente. Ja kupujem u Kauflandu, talijansku, gmo kontroliranu i biološki obrađenu i kuhaš, voda hlapi, li hlapi i poslije u neko črevo, kalup (zliješ) i na hladno da stegne
26.01.2016. (19:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOBAR, LOŠ, ŠTRACA
da, to je vjerojatno greška, ja stavljam maslac u palentu ...
Ali ako ne stavim maslac i predugo kuham, uvijek mi se prime za rajnglu.
27.01.2016. (11:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Nema šetanja, kad kuhaš žgance, već kuhaču u ruke i mješaj mala, hahahaha.
27.01.2016. (12:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...