Komentari

alexxl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Euro

    sto je ta tava ispekla do sada mislim knjiga bi se mogla napisati..

    avatar

    26.01.2016. (12:58)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    palenta lepo zgleda ...
    nikad ne uspijem dobiti takvu, moja je uvijek mekana, pa ju nemrem grilati onda...
    imaš savjet?

    avatar

    26.01.2016. (13:42)    -   -   -   -  

  • alexxl

    bez ikakve masnoće i kuhaš....slana voda, oko 1 litre i cca 1,5 do 2 dcl palente. Ja kupujem u Kauflandu, talijansku, gmo kontroliranu i biološki obrađenu i kuhaš, voda hlapi, li hlapi i poslije u neko črevo, kalup (zliješ) i na hladno da stegne

    avatar

    26.01.2016. (19:53)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    da, to je vjerojatno greška, ja stavljam maslac u palentu ...
    Ali ako ne stavim maslac i predugo kuham, uvijek mi se prime za rajnglu.

    avatar

    27.01.2016. (11:58)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Nema šetanja, kad kuhaš žgance, već kuhaču u ruke i mješaj mala, hahahaha.

    avatar

    27.01.2016. (12:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...