Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • borivoj

  Poštovani Boro,

  Najleše se zahvaljujem na vašoj podršci.

  Sem naših neprijatelja svi su nam prijatelji. Vi znate da smo mi otvoreni za javnost i da ne radimo ništa skriveno. Nemam ništa protiv da naše tekstove preuzimaju i drugi, ali jedino reagujemo u slučajevima kao što je bio Jani Urbanc i Leo Trojar, i po neki drugi, koji su koristili antropozofiju kao mamac da bi plasirali neke stvari koje su veliko zlo. Naš cilj i jeste da se osposobimo saznanjem da prepoznamo zlo u Svetu i da ga otkivamo. U tom smislu korisimo mnoge tekstove Rudolfa Štajnera, Sergeja O. Prokofjeva, Teri Bordmana ali i ono što radi Katica Radonić. Neznam da li ste pročitali njenu knjigu U vrtlogu zla? Ako niste pišite mi da ste zaiteresovani, ako jeste zainteresovani, i ja ću je zamoliti za to. To se distribuira mejlom i besplatna je. Knjiga je izuzetno vredna.

  Ja se sećam da ste mi vi nudili da se učlanim u Udrugu Magicus i da se registrujem, da bih mogao sam da postavljam tekstove. Ali, smatram da je bolje da to radite sami zavisno od polja vašeg interesovanja.

  Takođe, jako je važno da pridobijemo i nove ljude da čitaju antropozofiju preko Mejl Platforme, pa ako imate takve prijatelje pošaljite mi njihove mejlove i ime i prezime. Ja svakoga prethodno pitam, da li želi da prima Mejl Platformu.

  Samo da znate, Mnogo toga se nudi, ali to nije zdravo za čoveka. Bioenergetika, Joga, Ji Đing i slično nisu područja našeg delovanja.

  Srdačan pozdrav
  Djordje Savic
  ----------------------------------------
  e-mail : jordisavic@gmail.com
  e-mail : jordisavic@yahoo.co.uk
  Mob : +381 63 8059526
  skype name : jordi.savic

  avatar

  25.01.2016. (17:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...