Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • borivoj

    Poštovani Boro,

    Najleše se zahvaljujem na vašoj podršci.

    Sem naših neprijatelja svi su nam prijatelji. Vi znate da smo mi otvoreni za javnost i da ne radimo ništa skriveno. Nemam ništa protiv da naše tekstove preuzimaju i drugi, ali jedino reagujemo u slučajevima kao što je bio Jani Urbanc i Leo Trojar, i po neki drugi, koji su koristili antropozofiju kao mamac da bi plasirali neke stvari koje su veliko zlo. Naš cilj i jeste da se osposobimo saznanjem da prepoznamo zlo u Svetu i da ga otkivamo. U tom smislu korisimo mnoge tekstove Rudolfa Štajnera, Sergeja O. Prokofjeva, Teri Bordmana ali i ono što radi Katica Radonić. Neznam da li ste pročitali njenu knjigu U vrtlogu zla? Ako niste pišite mi da ste zaiteresovani, ako jeste zainteresovani, i ja ću je zamoliti za to. To se distribuira mejlom i besplatna je. Knjiga je izuzetno vredna.

    Ja se sećam da ste mi vi nudili da se učlanim u Udrugu Magicus i da se registrujem, da bih mogao sam da postavljam tekstove. Ali, smatram da je bolje da to radite sami zavisno od polja vašeg interesovanja.

    Takođe, jako je važno da pridobijemo i nove ljude da čitaju antropozofiju preko Mejl Platforme, pa ako imate takve prijatelje pošaljite mi njihove mejlove i ime i prezime. Ja svakoga prethodno pitam, da li želi da prima Mejl Platformu.

    Samo da znate, Mnogo toga se nudi, ali to nije zdravo za čoveka. Bioenergetika, Joga, Ji Đing i slično nisu područja našeg delovanja.

    Srdačan pozdrav
    Djordje Savic
    ----------------------------------------
    e-mail : jordisavic@gmail.com
    e-mail : jordisavic@yahoo.co.uk
    Mob : +381 63 8059526
    skype name : jordi.savic

    avatar

    25.01.2016. (17:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...