Komentari

goga-mario.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • annaboni

    Ne znam ima li potrebe, ali logike nema

    avatar

    23.01.2016. (18:42)    -   -   -   -  

  • jelen

    Stričeku dati trnokop nek pomalo iskrči tu živicu, a ne da dijeli tako usput neke oštroumne opaske :-P

    avatar

    23.01.2016. (18:57)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Za bilo koju vladu, mislim da to i nije problem koji bi ih mučio. Trenutno treba izbjeći smanjivanje prava saborskim zastupnicima i ostalim povlaštenim u lijepoj im njihovoj.

    avatar

    24.01.2016. (09:57)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @Annaboni
    ...naravno da nema logike :)...

    @jelen
    ...ma treba stričeku dati i jenu za vuho :)...

    @Demetra
    ...baš tak :)...

    avatar

    24.01.2016. (17:53)    -   -   -   -  

  • lion queen

    osnovni problem je zašto su hrvatski branitelji dovedeni u ponižavajuću poziciju da moraju montirati šator, da bi se borili za svoja prava. da toga nije bilo, vjerojatno ne bi bilo problema kolica. treba rješavati uzroke, a ne posljedice.

    avatar

    24.01.2016. (18:56)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    lion queen...o čemu ti pričaš? dokle god ostvarivanje nečijih prava ugrožava prava drugih, nema tu sreće...

    avatar

    24.01.2016. (19:10)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    goga@mario:

    Pravo pitanje bi trebalo biti o čemu ti/vi pričaš/pričate?

    Naježim se kad netko koristi pojam "šatoraši", a ti/vi ga koristiš/koristite što samo govori o vama (svi znamo u kojem se kontekstu taj pojam koristi).

    Nakon toga ubacuješ invalide koji zbog tih istih "šatoraša" i nepokošene živice ne mogu pristupiti Ministarstvu čime daješ potku da te se shvati baš kako treba - "šatoraši" su živica i treba ih pokositi.

    Daljnji komentar nije potreban, jer je ovime sve rečeno. Ostalo je samo u funkciji dojma da se nabaci malo mesa. Ovo si/ste morala/morali jedanput čuti jer ste to sami tražili.

    Kad bi ti/vam netko rekao da ako koga treba pokositi to si ti/vi i vama slični, onda bi to bila uvreda, zar ne? Ali neću reći već su samo reći da mi se gadiš/gadite. I začepiti nos na tvoj/vaš smrad, blefiranje i blasfemiju.

    @lionica je u pravu.

    avatar

    25.01.2016. (19:15)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    @bocacciozg
    ...pričamo o tome da su osobe koje su tamo podigle šator svojim postupkom oduzele slobodu kretanja na javnoj površini drugima osobama, prvenstveno osobama s invaliditetom... i zaslužili su i gori naziv nego što je "šatoraši", zaslužili su da ih se nazove nasilnicima jer tobože prosvjeduju zbog ostvarivanja svojih prava, a činom nasilja ugrožavaju tuđa prava... kad bi Hrvatska bila pravna država u kojoj se poštuju zakoni sasjekla bi šatoraše u korijenu i zaštitila građane od njihovog nasilja omogućivši svima slobodan pristup državnim institucijama... ali sad je situacija riješena, dobili su što su stvarno htjeli, ljubljeni hadeze koji ih je tamo i postavio došao je na vlast pa neće trebati trošiti pare na šišanje živice, otići će u euforiji, sad će im cvati ruže, i neće više biti potrebe za prosvjedima... samo slijepac ne vidi da tamo nisu došli radi nekakvih ostvarivanja svojih prava nego samo radi rušenja vlasti, doduše jadne vlasti koja im je to dopustila...
    ...i za nas je veliki kompliment ako se gadimo tebi i takvima poput tebe, hvala ti na tome...

    avatar

    25.01.2016. (20:16)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    @lion queen - Tvojom su logikom nastajali Auschwitz, Treblinka i drugi sabirni logori: rješavali su se uzroci, ti pokvareni i zli uzroci trpali su se u plinske komore. Čak i kad bi bila istina - a nije - da su hrvatski branitelji dovedeni u ponižavajuću poziciju zbog koje su morali montirati šator, opravdavati očigledni i nedvosmisleni bezobrazluk prema osobama s invaliditetom potrebom branitelja za ostvarivanjem svojih prava više je nego degutantno, sramotno i bizarno. Pa zar ti je nacionalistička ostrašćenost baš toliko pojela mozak i ukrala dušu?!?! Ako tako nastaviš, postat ćeš canibal croaticus, tj. luđakinja koja iz silne ljubavi prema Hrvatima iste jede. U slast. ;-))
    @bocacciozg - Kaj su ti tamo u Keniji neki pustinjski šamani sasvim ukrali dušu i prodali je vragu pa sada kao zombi prosipaš po blogosferi čistokrvno Zlo?! Tebi čak ne vrijedi reći ni "srami se!", čak ni toga nisi vrijedan.

    avatar

    30.01.2016. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...