Pomislio sam da je neki kruh, ali bome i ovi bi mi keksići pasali, po malo, a kao što veliš, s ovima se i ne treba žuriti, tj. mogu odstajati koji dan, bar teoretski ;)
23.02.2016. (07:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja, svakako isprobaj! Euro, danas dupla doza jaja:) Annaboni, meni su predobri, a moje cure nisu tako oduševljene! Prosudite sami:) Zvonka, pa makar to bio obični prepečenac, glavno da hrska:)
23.02.2016. (09:33)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Servus :)
23.02.2016. (07:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
šti znači ovo traju dugo? kifli sa češnjakom nestali su u trenu :) Mislim da će ovo danas nestati. :)
23.02.2016. (07:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Pomislio sam da je neki kruh, ali bome i ovi bi mi keksići pasali, po malo,
a kao što veliš, s ovima se i ne treba žuriti, tj. mogu odstajati koji dan, bar teoretski ;)
23.02.2016. (07:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ako nestanu u trenu, toliko bolje:)
23.02.2016. (07:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dražene, lagano uz bijelu kavu ili čaj :)
23.02.2016. (07:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
isprobat ću... hvala ti... :)
23.02.2016. (07:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
a di nece biti specificni sa 4 jajca hehe
23.02.2016. (07:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Lijepi, hrskavi i--------zarazni!
23.02.2016. (09:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
sve što je hrskavo, volem ! :-)
23.02.2016. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dinaja, svakako isprobaj!
Euro, danas dupla doza jaja:)
Annaboni, meni su predobri, a moje cure nisu tako oduševljene! Prosudite sami:)
Zvonka, pa makar to bio obični prepečenac, glavno da hrska:)
23.02.2016. (09:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Fenomenalno....napravit ču...njami!!!
23.02.2016. (10:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Modrina neba, ugodan dan i snimi nam još lijepih fotografija:)
23.02.2016. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
A tek s bademom.....
23.02.2016. (13:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
windfuckersister, drugi put obavezno radim s bademima:)
23.02.2016. (13:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...