Komentari

9a3fp.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • elektronika moja svagdašnja

    Komentari?

    avatar

    20.01.2016. (20:17)    -   -   -   -  

  • Franjo, umirovljeni župnik

    „Iz medicinskih i higijenskih razloga odlučili su da se posljednji ispraćaj obavi bez njegova tijela.
    Dr. Obren Đorđević (1927.-1997.), nekadašnji načelnik Službe državne sigurnosti ističe da u trenutku pokopa u lijesu, prekrivenom zastavom SFRJ, uopće nije bilo Titovo tijelo, već je u lijesu bio samo pijesak, javlje Telegraf.
    – Kada je Josip Broz Tito umro, pojedini članovi Predsjedništva SFRJ, prije svega Stevan Dronjski i Stane Dolanc, željeli su da ga se balzamira i stavi u mauzolej, kakav ima Lenjin na Crvenom trgu. Titovo tijelo, međutim, bilo je puno raznih lijekova pa se počelo prerano raspadati i širiti oko sebe neugodan miris. Iz medicinskih i higijenskih razloga odlučili su da se posljednji ispraćaj obavi bez njegova tijela. U lijesu koji je bio izložen u Saveznoj Skupštini nalazio se pijesak – rekao je za ‘Novosti’ Đorđević“ (vidi DNEVNO.hr od 13. 10. 2016., a istu je vijest istoga dana prenio i Jutarnji list).
    – Sada vi poštivaoci „lika i (ne)djela najvećeg balkanskog i desetog svijetskog krvnika Tita – kmečite. Najveći kriminalci, diktatori i krvnici su bili među onima koji su došli na Titov pogreb, iako su išli iza njegovog mrtvačkog sanduka punog pijeska. Zašto ondašnje komunističke glavešine nisu pokazale stavljanje Titovog mrtvačkog sanduka u pripremljeni grob?!

    franjo • 18.02.2016. u 09:22

    avatar

    18.02.2016. (13:56)    -   -   -   -  

  • elektronika moja svagdašnja

    Čuj, stari, malo si se pogubio, ovo nema veze sa onim što sam napravio.
    Nabrojio si ovdje stvarno "relevantne" izvore tako da je komentar suvišan.
    Ali, kad već ne možeš bez spominjanja Tita, po drugi put ću samo pitati: Koliko je ono državnika bilo na njegovoj sahrani?"

    avatar

    12.04.2016. (00:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...