Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • lektor

    Teren odlican, vrijeme i vise nego povoljno. Jedino sto je lijepo vrijeme iz brloga izvuklo setace i bicikliste. Dobar potez je bio spustiti se u kotlinu koja je i konfiguracijski jos bolja za igru.

    Mladim momcima jedan hint - CoD, Battlefield i slicne 'frst prsn suter' nemaju bas puno realne veze sa airsoftom, a kako je airsoft "replika" prave stvari (rat, jelte), kad se zagnoji FPS imaju jos manje poveznica i koristi. Te igre su za hard core loadout brijace... Postoji jedna (meni) iznimno dobra igra koja moze posluziti i u edukativne svrhe, ali zadovoljit ce i loadout bojse - Arma serijal. Mislim da je zadnja Arma 3.

    Do slijedeceg druzenja :)

    avatar

    18.01.2016. (09:33)    -   -   -   -  

  • jelen

    Nedjelja je dan za šumu to već zna svatko, no ko što veli komentator lektor, onda svi dođu u šumu pa bude gužva :-P Bolje je bilo prije pojave masovnog rekreativnog pokreta. Kad smo nas dvoje troje dolazili na vrh Ivanščice prije samo desetak godina gore smo najčešće bili jedini gosti u planinarskom domu, bio je gušt popiti čaj s rumom. Danas mjesta u dane vikenda nema, uopće više ne ulazim u dom jer mi je glupo stojećki piti neko kuhano vino za šankom ili u ćošku... :-P

    Koliko sam shvatio vaš žargon (jer nisam niti kompjuterski gejmer niti airsofter) no-loudout filozofija to je nešto dosljedno stvarnosti gerilskog rata gdje je svaki metak bogatstvo i treba ga maksimalno svrsishodno iskoristiti? Make every shot counts kak bi rekli divljaci sa Zapada :-))

    avatar

    18.01.2016. (15:14)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Odličan naputak mladićima Lektore. Nadajmo se za njihov razvoj kao igrača, da će te poslušati...

    @Jelene sami smo krivi jer smo došli tamo gdje se ljudi inače šeću. No to je jedna od naših najstarijih šuma, pa nam je trebalo malo dok se nismo makli sa planinarske staze.
    Pojam loadout ti u airsoftu označava furku na neku vojsku. Pa tako recimo oni koji zabriju recimo na engleski loadout moraju kupiti sve dijelove odore u DPM uzorku, odgovarajući borbeni prsluk, nabaviti točno tu i tu kacigu i repliku puške koje oni koriste. Na kraju je takvim likovima važnije što imaju na sebi od onoga što znaju napraviti na terenu. Naša no-loadout brija znači da svatko može doći odjeven kako hoće i nositi kakvu god opremu želi. Zato i jesmo Plaćenici. Stare kuke koje same odlučuju što će odjenuti jer im ta i ta odora najbolje odgovara tom dijelu godine ili određenom okolišu. A ne da se zbog nekog idiota koji se samoproglasio zapovjednikom neke ekipe, cijeli timovi šeću po zelenoj šumi u pustinjskoj šemi tipa ACU. Čista lobotomija druže... ;)

    avatar

    19.01.2016. (20:11)    -   -   -   -  

  • jelen

    Aha, ja sam zabrijao nešto da je to termin za nerealnu pucačinu bez mjere, mislim jer spominju se i kompjuterske igre... Al sad kužim o čemu se radi, to je lijepo, u skladu s idealom samoorganiziranja i utiliziranja resursa koji su dostupni. Specijalni prohtjevi su za one koji si ih mogu priuštiti i kak veliš na kraju sami sebi svrha, puka kozmetika.

    avatar

    19.01.2016. (20:45)    -   -   -   -  

  • Erotika

    POZVANI STE!

    avatar

    21.01.2016. (22:50)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Jelene ponajviše u skladu sa slobodom pojedinca kao takvog. Nikome se ništa ne nameće. Sve je stvar dogovora i kolektiva kao takvog. Dobar prijedlog prođe neovisno o tome tko ga je dao. Anarho petokraka na našoj oznaci nije tamo slučajno -> https://hr.wikipedia.org/wiki/Anarhija
    https://en.wikipedia.org/wiki/Anarch ist_symbolism

    @Erotiče slobodno se posluži s navedenim... ;)

    avatar

    23.01.2016. (15:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...