Komentari

iskrenitrol.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mekon

    ..hmmm.. nemam ja pojma o tem Fejsu...gdi to je.. se more z trajvanom...ha ...

    avatar

    17.01.2016. (20:42)    -   -   -   -  

  • LOKALNA RIBA

    ja sam svoj sinoć obrisala. jednostavno, tamo nema ništ za mene, a ne da mi se bit nečija lajk mašina. mnogi su si umislili da su reinkarnacije platona, sokrata, gandhija itd. a to mi se zbilja ne da. kužim to tvoje kak bi nekad napisala nešto što nije prikladno za fejs. fali tamo iskrenosti, zapravo je i nema. ne moš tamo bit svoj.

    avatar

    18.01.2016. (11:52)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Eee Ribek; to, " nemoš biti svoj" to je najveći problem kak mi se vidi, di god dođeš. Jer ako si svoj, ako imaš stav, mišljenje pa ako je to drugačije od mišljenja večine - nerjetko si "čudan" . Bar se tak meni često dešava. U radnom okruženju počesto. 99% slučajvea govorim istinu; u 98% slučajeva me blijedo gledaju. Istina nije nekaj na cijeni u današnjem društvu.

    avatar

    18.01.2016. (12:09)    -   -   -   -  

  • LOKALNA RIBA

    hah taman završila post na tu temu! ne fali nam kruva, nego istine!

    avatar

    18.01.2016. (13:28)    -   -   -   -  

  • Superwoman

    Kroz djetinjstvo, rukomet, šah, osnovnu, srednju, život u Zd, sezonske poslove, dvije godine na otoku, sada i život u drugoj državi nakupilo mi se dragih ljudi. Baš kao i Bajagini i moji su drugovi biseri rasuti po cijelom svijetu. Ono što nas objedinjuje je fb. On je omogućio da sa svim tim dragim ljudima ta razlika u kilometrima ostane minimalna. Imam 123 prijatelja od čega je 4 moja lažna profila za igre koje volim na fb. Imam nekoliko lajkanih stranica od toga niti jedna ne spada u kategoriju dnevnih novosti. Uvijek se svađam sa osobama koje tvrde da fb narušava našu intimu. Sve ovisi o tome kako ga koristiš. Imam dragu prijateljicu koja nas je izvještavala o cijelom procesu majčinstva. Gotovo od začeća do danas (mali sad ima 4 godine). Takva je. Ja se volim svrstati u umjerene korisnike. Volim objaviti koji album jer kako sam navela imam samo drage ljude i znam da vole vidjeti gdje sam i što sam kao i što ja volim vidjeti kako su se oni snašli. Mislim da je to najbolji način za imati fb i bilo koju drugu stranicu sličnog karaktera. I slažem se kada kažeš da povremeno voliš dobru raspravu. :)

    avatar

    18.01.2016. (14:25)    -   -   -   -  

  • exRegina

    Imam i osim povremenih fotki ne pišem baš ništa, u životu mislim da nisam objavila "status" šta radim.
    Što bi rekla moja sestra "super mi je što niko ne zna gdje sam i što radim " pa ga ona npr. ni nema..
    Odem s vremena na vrijeme lupim dva tri lajka i i to je to.
    Dođi na twitter ;)

    avatar

    18.01.2016. (21:23)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    meni moj služi umjesto albuma sa fotkama mojih uradaka.
    nije pod mojim imenom, ne lajkam, ne šeram, nemam status, ne pišem.
    nikada se nisam ni saživila s njim.

    avatar

    18.01.2016. (23:16)    -   -   -   -  

  • elektronika moja svagdašnja

    Nemam ga, nikad ga nisam imao i nikad ga neću imati. Ne fali mi, nije mi nikad falio, a nadam se da mi nikad neće faliti. Potpuno se slažem sa razmišljanjem.
    Mislim da je Facebook idealno mjesto za one koji imaju višak slobodnog vremena i nedostatak kreativnosti da u životu rade nešto korisno.

    avatar

    18.01.2016. (23:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...