Komentari

hagakure.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Dinaja

    eto divno je kada paralelni svjeto postanu zbilja... :)

    avatar

    18.01.2016. (12:33)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Vidjeti je da je bilo odlično druženje i atmosfera za pet.
    Zašto smo izabrali Nagano i Niigatu? To je bio nekakav uvodni odabir.
    Konačni je odabir ipak Tokyo, Kyoto i Osaka. Puno smo toga već upoznali kroz videa i opise, a Draga uči japanski, zaljubljena je u Japan i njihov način življenja čitav život.
    Zanima me prijevoz. Koliko sam vidjeo na aerodromu možemo kupiti IC ( ona koju mogu kupiti samo turisti) koja vrijedi tri dana za metro u Tokyu, ako se ne varam 1300y. No nije mi jasno dali postoji kakav uvijet za njeno korištenje, dali je vezana uz JR East.
    Također me zanima koju kartu odabrati za metro. Vidjeo sam karticu koja vrijedi neograničeno, dopunjava se. Ako ju kupim u Tokyu, da li vrijedi i u Kyotu i Osaki da nemoramo kupovati novu.
    JR vrijedi na vlakovima. Dali vrijedi i u metroima i autobusima ili se odnosi samo na međugradski prijevoz vlakom i busom?
    Sigurni smo da budemo imali 10 nezaboravnih dana u Japanu.
    Pozdrav ostavljam

    avatar

    22.02.2016. (10:30)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok. Evo i mene (suputnika za Japan s Morem ljubavi). Kao prvo, jako sam ti zavidna ali ne zlonamjerno. Ljubav prema Japanu stvorila se kod mene još kad sam bila mala curica (dakle i to sam bila, hehehe) tj. odkada sam čula pjesmu Sukiyaki (Ue o Muite Arukou). Na početku ove godine opet mi se pijavila snažna želja da tu prekrasnu zemlju posjetim. Rekla sam o tome Moru ljubavi i dogovor je pao. Odmah sam kupila avionske karte i počela istraživati smještaj. Prvobitni plan je bio da posjetimo Tokyo, Nagano i Nigattu. No, kasnije sam ga promjenila i to na Tokyo, Kyoto i Osaku i sredila smještaj i to jako povoljno. Koliko sam istraživala po internetu skužila sam da cijena hrane nije prevelika, dapače negdje je i jeftinija nego u Hrvatskoj. Samo nam prijevoz zadaje malo problema i nadam se daćeš nam u tome pomoći dobrim savjetima. Unaprijed ti se zahvaljujem i da ponovim, jako sam ti zavidna. Blago tebi!!!

    Pozdrav.

    Arigatou!
    Sayonara!

    avatar

    22.02.2016. (13:09)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Hvala na informacijama. Ako bude potrebno, budemo još pitali.

    avatar

    22.02.2016. (22:36)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala ti na informacijama. Ovako, cijelu tu pjesmu znam napamet. Skinula sam karaoke i zapjevala je na japanskom. Eeee, sad, da li je baš super izgovor nisam sigurna ali vjerujem da je dobar. Imam ti ja smisla za jezike. Ah, kako sam skromna, hehehe. Učim japanski, sve moguće sam skinula s interneta kako na komp tako i na mobitel. Doma već idem svima na živce hehehehe. Obožavam Japan, baš doslovce. Kako ljude, kulturu, ophođenje, prirodu...jednostavno sveeeeee. Nemaš pojma kako se radujem i bome zavidna sam ti, po treći put to pišem, hehehe.
    Znaš, mi ćemo uzeti obavezno RP ali za samo 7 dana, pošto mislimo tamo biti 10 dana. Pa sad me zanima što uzeti na tri dana u Tokyu a da ne bude skupo tj. uzeti pasmo karticu ili nešto drugo. Molim savjet.

    Hvala i naravno - Oyasuminasai!

    avatar

    22.02.2016. (22:54)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Na ovo sam mislio:
    For Customers Visiting Tokyo
    At Haneda and Narita Airports, the Tokyo Subway Ticket is only sold to overseas visitors who can produce passports with tourist visas. Please note that Japanese citizens cannot purchase the Tokyo Subway Ticket at these airports no matter where they live.
    Tiket za tri dana košta 1500y.
    E sada ... Ovdije se spominje da može biti prodana samo onima koji imaju pasoš sa turističkom vizom. Koliko znam nama viza nije potrebna.
    Karta nemože biti prodana sportašima, i svima koji ne dolaze kao turisti.
    Karta je predstavljena na stranici Metroa pod Discount Tickets.
    I kao što kaže moja Draga, moramo pokriti transport u Tokyu (4dana) jer tek nakon toga počinjemo sa JR da nam traje sve dane.

    avatar

    22.02.2016. (23:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...