Komentari

zagrebancija.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Demetra

    A kaj da rečem, pa to je kao normalno. Odavno sam se prestala ljutiti iako će oni koji su moju poeziju stavljali na forum pod svojim imenom reći da su samo prenijeli ono što je na netu. To je kao da mi stranac uđe u kuću i pokupi što mu se dopada. A sa druge strane stvarno me razveseli kada vidim da netko podijeli nešto moje sa mojim imenom, nikom, svejedno, ali da se zna tko je autor. Hvala za post. Treba s vremena na vrijeme spomenuti što je zakon i red.

    avatar

    17.01.2016. (10:07)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    previše je tih koji uzimaju tuđe tekstove, fino "prerade" i plasiraju kao "svoje pjesme, priče"...

    to su "kradljivci duše", kako je to lijepo opisao velikogorički pjesnik gsp. Ivica Smolec

    nikako im se ne može stati na kraj, štancju li štancaju svoje "sirove prerađevine" diveći se sami sebi i uživajući u toj lažnoj veličini

    bljak!

    avatar

    17.01.2016. (11:52)    -   -   -   -  

  • Mela

    Slažem se. I ja sa se jedne prilike našla u "krađi" tuđe slike, ne razmišljajući da radim krivo. Izabrala sam novogodišnju sliku na kojoj sam radila preinake. Tek kad sam za dan, dva primijetila da slika na netu više nije ista, autor ju je preinačio, shvatila sam da sam bez pitanja uzela tuđi uradak. Jako sam se prepala. Obrisala sam post, ispričala se autoru. Trenutak moje nepromišljenosti mogao me je skupo stajati.

    avatar

    17.01.2016. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...