Podsjetila si me na neponovljivo "gravče na tavče" u "Bijesnoj kolibi" na zagrebačkom hipodromu (samo daščani zid dijelio nas je od staje za konje koji su se s one strane kopitali). Sa šopskom salatom i bocom vina nasred stola... pa koliko nam klizne... Poslije, kad je gazda, Makedonac, preselio u Buzin... nekako to više nije bilo to. Falila je staja!
08.01.2016. (13:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kak su moji starci puno tulumarili, uglavnom doma, radi mene, male, sjećam se, jednom na tulumu bio jedan kuhar, koji je napravio grafčeta pedeset porcija :). otvorio se na Zvonimirovoj makedonski restoran " Sv. Nikola ", pa smo mislili, Č i ja, obzirom da nam je objema u siječnju rođendan, počastiti se tamo malo, čisto da isprobamo, mada ova tvoja verzija zvuči puno autohtonije. iz Kičeva mi je ostala uspomena okusa gravče na tavče i slatkog od jagoda. mmmmmm
08.01.2016. (14:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Podsjetila si me na neponovljivo "gravče na tavče" u "Bijesnoj kolibi" na zagrebačkom hipodromu (samo daščani zid dijelio nas je od staje za konje koji su se s one strane kopitali). Sa šopskom salatom i bocom vina nasred stola... pa koliko nam klizne...
Poslije, kad je gazda, Makedonac, preselio u Buzin... nekako to više nije bilo to. Falila je staja!
08.01.2016. (13:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
kak su moji starci puno tulumarili, uglavnom doma, radi mene, male,
sjećam se, jednom na tulumu bio jedan kuhar, koji je napravio grafčeta pedeset porcija :).
otvorio se na Zvonimirovoj makedonski restoran " Sv. Nikola ", pa smo mislili, Č i ja, obzirom da nam je objema u siječnju rođendan, počastiti se tamo malo, čisto da isprobamo, mada ova tvoja verzija zvuči puno autohtonije.
iz Kičeva mi je ostala uspomena okusa gravče na tavče i slatkog od jagoda. mmmmmm
08.01.2016. (14:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Obožavam razno razne složence, a osobito one s grahom! Uživajte :)
08.01.2016. (14:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zack
Daj recept za tu juhu! I bez masti molim, nekak mi ne paše. :)
08.01.2016. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
bellarte
..pravo gurmanski...srecom si na godisnjem,pa nema dijete : )))
08.01.2016. (21:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...