Komentari

vajrapani.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • geomir

    Smrzo sam se dok te pratim i ovdje na blogu! :-)))

    avatar

    08.01.2016. (00:05)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Nije baš vrijeme za planinarenje, smrzavaš nas dok gledamo.
    Fascinira samo iz tople sobe :)

    avatar

    08.01.2016. (05:52)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ne stignem sad čitati ,ali vidim da je i Ringo Star išo s vama :-P

    avatar

    08.01.2016. (09:12)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Jednom sam bio na Ivanščici po dubokom snijegu, od Budinščine, a mogao bih i ovim putem. Ovi sa squadovima znaju biti naporni, trebalo bi ih kazniti više nego bicikliste na nogostupima u Zagrebu. (Volim kada uz dom ima i sklonište ili otvorena zimska soba).

    avatar

    08.01.2016. (14:30)    -   -   -   -  

  • jelen

    @geomir: zima je samo ako duže stojiš na mjestu! A još ako nosiš dry-fit majicu onda nema zime uopće :-))

    @Lastavica: neka je i ovo malo snijega, neće dugo potrajati :-((

    @Coprnjica: gdje je Ringo? Koliko je meni poznato Ringo je pas, a ovdje na slikama imamo pticu i jelena :-S

    @gogoo: od Budinščine do vrha je bome dobra tura, osobito po snijegu! Quadociklisti su definitivno nešto što nema veze s planinom i trebali bi biti ograničeni sa svoje staze koje si slobodno mogu urediti isključivo na svom privatnom zemljištu.

    avatar

    08.01.2016. (16:05)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ringo Star je bradati bubnjar Beatlesa, nemoj mi sad muljat, bio je s vama,eto ga na fotki :))
    Bacakanje po snijegu , e pa to je nešto ekstra :)))))) !!!!!!!!!!!!!
    Gdje je snimka toga??
    Jelda da nije strašno (pretpostavljam, nisam probala), znamo neke koji se boje takvih ideja (čak i odjeveni), možda imaš neke savjete i uvide i u to :)))) heheheheeheeeeee
    Jako, jako fora su vaše putošestvije, ili landranja, ili kako već to želite nazivati, osim što je bilo ledeno - mrzim ledeno.

    Ima onih kapa koje pokrivaju lice i vrat ,samo je prorez i sl. za oči, ili baš neki dio za preko usta i lica, ima to moj suprug negdje, on je aktivno joggirao (kako li se to piše?) pa mu je jako koristilo!

    Pitanje : što je to čudno u (i to kojem) uglu?
    zašto je auto - mikroauto?

    avatar

    08.01.2016. (16:22)    -   -   -   -  

  • jelen

    nisu putešestvije niti landranja nego šetnjice :-P

    https://www.youtube.com/watch?v=3KInXvWoq9U
    -tu ti je video dokumentarac, a ako te zanima samo taj dio, to počne na 27:03
    No ukoliko misliš na mene ja se nisam bacakao samo sam pomislio da bi mogao i ja tako, što je i istina, zaista bi mogao, jedino je pitanje kako bi to završilo :-S
    Vidiš da je on otrčao u kuću na kraju, a ako bi se ja uspaničario i počeo trčati gol šumom, kakve koristi bi bilo od toga :-O

    U uglu je čudan Ringo Star kak ti veliš, to je snimljeno u uglu Francekovog skloništa.
    Takva kapa cijeloglava koju opisuješ bi mi bila dobro došla ali i običan šal bi puno pomogao.
    Auto je mikro zato jer je jako mali, znam da nije baš strogo gledano za mikro red veličine, ali da kažem točnije- miliauto zvučalo bi to glupo.

    avatar

    08.01.2016. (17:45)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Staviš sliku razgolićene osobe ispod koje kažeš da si i ti pomislio kako bi tako mogao (bacakati se po snijegu, bez suvišne odjeće :) )
    A što da čovjek onda pomisli nego da je to slika slikana prije ili poslije bacakanja. Hehehe, sorry :))
    Meni nije interesntna snimka ako se tamo neki nepoznati xy-i junače... :))

    avatar

    09.01.2016. (14:36)    -   -   -   -  

  • odmak

    Zabrinula sam se jer sam mislila da si se bacakao po snjegu gol.Vidim, iz odgovora, da ipak nisi. Nekad sam volila snjeg, ali danas više ne. Skijala sam i guštala.Sve dođe kraju.

    avatar

    09.01.2016. (14:49)    -   -   -   -  

  • jelen

    @Coprnjica & odmak: kad smo stigli u zavjetrinu presvukao sam se u suhu majicu da me mokra ne pothlađuje tijekom doručka :-)) tako je nastala slika (ima i jedna bolja fotka koja više otkriva ali tu šaljem samo na mail ;-)
    Inače ako se nosi dry-fit majica nije potrebno presvlačiti se jer ona znoj ne upija nego prebacuje na vanjske slojeve odjeće, a sama ostaje suha... ali ja dry fit majicu nosim samo u posebnim prigodama :-))

    avatar

    09.01.2016. (15:05)    -   -   -   -  

  • j.

    impresivno, as usual
    buhova imaš za kupit po par kuna u Dechatlonu, a ni šalovi nisu skuplji, ne valja se igrati sa zimom...
    eh, a mene s godinama sve više nešto tjera u zaklon uz kuhano vino ili bar ajmpren juhu... neka vrhova; mogu pričekati do proljeća.. :)))
    uvijek sam se divio Fincima i golotinji na snijegu ili bebama koje spavaju po balkonima, ti Skandinavci, neki skromni i čudni ljudi... a šta fali toj famoznoj socijalnoj distanci koja im je kakti mana, neš' ti plodova smanjenja "iste" na jugu... :)
    pozdrav

    avatar

    09.01.2016. (17:41)    -   -   -   -  

  • jelen

    @j.: što fali socijalnoj distanci, ako pitaš mene- apsoooluutlyyy nothing! :-) A o plodovima južnih mora nema se potrebe govoriti, vidimo vrlo dobro što i kako je južnije.
    Imam ja šalova i svega koječega za jedan nemali odred opremiti, ali kad bi to koristio što bi onda moljci grickali po ormarima :-S
    Živio!

    avatar

    09.01.2016. (18:30)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Otvorio i ti lijepo sezonu 2016. Svaka čast svima i posebno mikroautomobilu... ;)

    avatar

    11.01.2016. (18:47)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Ideš ti nekim teškim i neprohodnim stazama! Ili se to samo čini zbog količine snijega.

    Govoriš o nekim vrhovima o kojima je ni nemam pojma. Dobro, ja nisam ni blizu iskusan kao ti u znanju. Ja sam više onaj avanturistički tip koji samo krene i onda nekud dođe. Znam, nije to baš najpametnije.
    Stalno gledam tu drvenu oznaku na kojoj piše Belec (ako se ja dobro sjećam) kad se spuštamo dolje s Ivanščice i mislim si: što ima tamo? No, zasad još nismo imali priliku pronjuškati tim putem. Samo je jedan prijatelj u našoj ekipi "školovani" planinar, ali je to u biti svatko tko ima onu knjigu s popisom vrhova doma na polici :D No, tu treba svakako i prakse za što smo mi dobri dokaz - ja se bojim da bih prošao pokraj nekog lijepog mjesta par metara i ne uspio ništa vidjeti jer ne znam da se tamo nalazi.

    Nemoj se skidati po toj zimi! Ja sam onaj zadnji vikend prije Nove kod Pasarićevog doma skinuo majicu da se presvučem. Ništa meni neće biti, to je samo mali vjetrić. Na kraju sam šmrcao cijeli tjedan nakon (i tokom uspona za Novu godinu) i boljela me glava par dana.

    Ovi prizori s ljudima na kvadovima su mi poznati. To su idioti, nema se šta drugo reći. Ne može ni na planinu bez mašinerije.

    Znam da uvijek to kažem, ali trebali bi jednom uprizoriti zajednički uspon nekud. Mi smo sad ovaj vikend na Ham Pokojcu, lagana šetnjica. 30. ili 31. idemo na Sljeme, ali s naše strane s ekipom iz Novog Marofa. A šuška se i pothvat na Klek uskoro :)

    p.s. - znam gdje je Krušljevec. Jahao sam ja biciklom po svim tim okolnim mjestima ;D

    avatar

    15.01.2016. (20:21)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Hodanje po hrptu iliti grebenu: to mi djeluje kao skupljanje moći cijele šume! Iako znam da pretjerujem. :)) Nego, koje su to posebne prilike za dry fit majicu? :)

    avatar

    17.01.2016. (16:24)    -   -   -   -  

  • jelen

    @Manga: svaka čast automobilu zaista, jer goni ga Gnjevna Ptica ko đavol griješnu dušu

    @Unusual suspect: odgovoriti ću ti kod tebe nešto opširnije o kartama tj. on line preglednicima (kao što je ARKOD) to će ti sigurno koristiti se usvojiš nazive vrhova širom planine i da dobiješ ideju gdje je što. Nemoguće je čak i jednu tako ajmo reći neveliku planinu upoznati u svaki pedalj, uvijek se nađe nešto novo, najgore je kad se čovjek uvjeri da je sve vidio, to je jednostavno samozavaravanje, u zadnje vrijeme pregledavam intenzivno karte i ne mogu se načuditi koliko zanimljivih lokacija još nisam posjetio na Ivanščici.

    Što se tiče šmrcanja i glavobolje to ti je sigurno od virusa, ne od skidanja majice :-))

    @Mariano Aureliano: recimo Špik u Julijskim Alpama prošlog ljeta je bio takva prigoda, inače nosim ju na biciklu za neke duže ture, to i jest na kraju baš biciklistička majica.
    Hrptom napredovati najviše ima smisla jer vidiš napredak putovanja i osjećaš se high, no pičiti u neku strmu padinu bez kraja dok ti se hrbat niti ne nazire negdje gore... hm, to je ubitačno :-P

    avatar

    17.01.2016. (16:57)    -   -   -   -  

  • Atma

    Zimska pustolovina, very nice!

    avatar

    01.02.2016. (19:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...