znala sam da ćeš sve minirati!!! znala!!! eto, nisam sama sebi vjerovala, pa sam ipak otvorila... radoznala babetina, kao ona iz zbirke priča Zlatokosa djevojka, što je u bajci otvorila zaključanu sobu, a lijepo je znala da ne smije!!!
07.01.2016. (16:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen, hahahahaha, ali ja sam najozbijnije mislila to što sam napisala :-) stvarno mislim ( zapravo sam uvjerena ) da je ovo pravi detox. gle, jedem ovako šest mjeseci i skinula sam 16 kg. može li bolje ? :-))))
07.01.2016. (16:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znaš li ti da ja počnem slaviti 25.12, pa do 21.1 moj rodjendan... Od tone hrane mali predah mi je blog. I ti staviš slike, da mi svi želudačni sokovi počnu se kupiti, oči širiti, a noge trčati do hladnjaka... Jednu kilu koju dobijem šaljem ti prvim komnentarom neka se nalijepi na tebe...:))
07.01.2016. (17:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovdje je veći izbor nego u mnogim restoranima, preporučam te u Top 100 kuhinja (Chuck je i pizza po mom ukusu, zavisi od porijekla tune), ali na botox (ajme meni, htio sam reći detox) mi pari samo ova juhica, skoro identična mojoj čera. Može meni i čaj i vino i kava kod Irca?
07.01.2016. (17:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kad se već bira ja bih pizzu,pa palamidu i još skinut pokoje kilo,wuhuuu :-))) Zvonka moja bravo za -16,znam što znači višak koji ti smeta iz bilo kojeg razloga i tegliš ga za sobom,a nepotrebno Ja ponosna na tebe :-) :*
07.01.2016. (20:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dakle, započeo bi sa palačinkama kao hladnim predjelom, zatim bi nastavio klasično sa juhom, nakon toga bi se ubio u kobasicama, pa bi sve presjeko sa pizzom i nakon toga malo palamide ko desert. A čaj, pa čaj za kraj:-)
07.01.2016. (23:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sviđa mi se, osobito dinstano zelje/kupus i juha, probat ću izbaciti, ma, lažem u startu, probat ću smanjiti ovo nezdravo - gluten i ostalo. Ajme, pa kako ću bez pečenog krumpira? Onog, pečenog na masti od pečenja :)))
08.01.2016. (08:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odlično. Sviđa mi se izbor, a koliko vidim i količine su prave gurmanske, baš za uživati. Kako kuhaš palamidu, usitnjeno kao na slici ili ostaviš krupnije? Staviš bibera i octa u vodu? Koliko je kuhaš?
08.01.2016. (08:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
A teško je Slavonku odviknuti od svinjske masti pa ću ja bar još dok mogu fino kiselo zelje i svinjske rebrice zajedno za današnji ručak. Ako me pogodi infarkt bar ću imati fini ručak. Svako ti dobro, srdačan pozdrav iz bijelog Zagreba.
08.01.2016. (09:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica, tako sam i ja mislila da neću moći bez slatkog, a zapravo je jako lako. jednostavno se ne javlja želja za tim :-)))
Dražen, evo ovako: očistiš palamidu ( ili bilo koju drugu plavu ribu ) pa je staviš kuhati sa svim povrćem koje inače stavljaš u juhu, dodaš lovor i ružmarin, sol i papar. kuhaš cca 1 sat. ocijediš komade ribe, očistiš još od kosti, i pustiš sat-dva da se ocijedi na papirnatim ručnicima. mijenjaj ručnike kad se smoče. poslažeš u teglice i zaliješ uljem. bilo bi idealno da je maslinovo, ali je to malo preskupo, pa staviš obično ulje, do vrha teglice. zatvoriš poklopcem i staviš u pećnicu sat vremena na 80-90 stupnjeva. had ih izvadiš iz pećnice može ti sadržaj biti malo zamućen, ali nakon dva-tri dana se razbistri. garantiram ti potpuni užitak za nepce, budući znam da si ti veliki gurman. ja je obično ocijedim od tog ulja i stavim maslinovo prije konzumacije. dobar tek :-)
Demetra, dapače, svinjska mast je preporučljiva i daleko najbolja za prženje jer ne mijenja sastav prilikom zagrijavanja. ja sam navikla na maslinovo, ali na masti radim sve gdje mi treba veća količina masnoće. maslinovo je bolje jesti sirovo. zdravije je. kad s tvojim ručkom ne bi jela kruh ni kuhani krumpir, bio bi to najzdraviji obrok ikada i ne bi trebala brinuti o infarktu. :-)))
stara teta, dogovoreno ! :-))))
el D, a znaš mene ! ;-PPP
Euro, dobar izbor ! :-)
08.01.2016. (10:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jooooj, probala bih ja sve to, al' većinu ne smijem, prokleti urati...... Al' tebi Zvončice želim i dalje puuuuuuuno kulinarske vještine, manje kila i...zdravlje:) p.s. baš si Zvončica:))))))
08.01.2016. (14:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
znala sam da ćeš sve minirati!!! znala!!! eto, nisam sama sebi vjerovala, pa sam ipak otvorila... radoznala babetina, kao ona iz zbirke priča Zlatokosa djevojka, što je u bajci otvorila zaključanu sobu, a lijepo je znala da ne smije!!!
07.01.2016. (16:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
lion queen, hahahahaha, ali ja sam najozbijnije mislila to što sam napisala :-) stvarno mislim ( zapravo sam uvjerena ) da je ovo pravi detox. gle, jedem ovako šest mjeseci i skinula sam 16 kg. može li bolje ? :-))))
07.01.2016. (16:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Biram kobasice i kapuz.
07.01.2016. (17:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Znaš li ti da ja počnem slaviti 25.12, pa do 21.1 moj rodjendan...
Od tone hrane mali predah mi je blog.
I ti staviš slike, da mi svi želudačni sokovi počnu se kupiti, oči širiti, a noge trčati do hladnjaka...
Jednu kilu koju dobijem šaljem ti prvim komnentarom neka se nalijepi na tebe...:))
07.01.2016. (17:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
ufaaaaaa, nitko me ne sluša i ne doživljava ... :-/
Mela, izbor ti je odličan !
mecabg, moš ti tu kilu slat, al će lebdjeti negdje i nalijepiti se na nekoga tko nije ni kriv ni dužan, jer na mene neće :-)))
07.01.2016. (17:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Ovdje je veći izbor nego u mnogim restoranima, preporučam te u Top 100 kuhinja (Chuck je i pizza po mom ukusu, zavisi od porijekla tune), ali na botox (ajme meni, htio sam reći detox) mi pari samo ova juhica, skoro identična mojoj čera. Može meni i čaj i vino i kava kod Irca?
07.01.2016. (17:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
gogoo, ma može, naravno, što god ti paše, a kava kod Irca obavezna ! :-)))
07.01.2016. (17:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Biram bistru juhu i kobasice u vinu+ kiseli kupus.
Neki ti linkovi ne rade, Mrvicak ima novi blog, a ni za
mene ne funkcionira :(
07.01.2016. (17:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
bistra juha od povrća - bingo :)
07.01.2016. (19:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Kad se već bira ja bih pizzu,pa palamidu i još skinut pokoje kilo,wuhuuu :-)))
Zvonka moja bravo za -16,znam što znači višak koji ti smeta iz bilo kojeg razloga i tegliš ga za sobom,a nepotrebno
Ja ponosna na tebe :-) :*
07.01.2016. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Lastavica, linkovi ne rade jer ste brisali blogove, a ja nisam ispravljala linkove kad ste otvorali novi blog. možda ih jednom ispravim ... :-)
shadow, i jest ! :-)
Niss, hvala ti beybe. nek još pet padne do ljeta, bilo bi mi više nego dovoljno ;-)))
07.01.2016. (21:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
ja san svidok da je smršavila.... ta kužina funkcionira... !!!
nemoš virovat da je to istina.... a je ! :))
07.01.2016. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vrlo prozirno
Sve to smazeš i smrsavila 16 kila... :-)))))))))
07.01.2016. (22:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
RandomHeart
Dakle, započeo bi sa palačinkama kao hladnim predjelom, zatim bi nastavio klasično sa juhom, nakon toga bi se ubio u kobasicama, pa bi sve presjeko sa pizzom i nakon toga malo palamide ko desert. A čaj, pa čaj za kraj:-)
07.01.2016. (23:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
el D, reci ti njima, reci ! kad drugi put dođeš, nećeš me pripoznati ! :-))))
prozirni, i ne samo to, nego se i odlično osjećam i nisam umorna i stalno sam vesela :-)
Srce, pa dobro, kad bi došao na ručak, napravila bih ti čokoladni desert. ono, čokolada s čokoladom :-)))
07.01.2016. (23:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
Sviđa mi se, osobito dinstano zelje/kupus i juha, probat ću izbaciti, ma, lažem u startu, probat ću smanjiti ovo nezdravo - gluten i ostalo. Ajme, pa kako ću bez pečenog krumpira? Onog, pečenog na masti od pečenja :)))
08.01.2016. (08:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Odlično. Sviđa mi se izbor, a koliko vidim i količine su prave gurmanske, baš za uživati. Kako kuhaš palamidu, usitnjeno kao na slici ili ostaviš krupnije? Staviš bibera i octa u vodu? Koliko je kuhaš?
08.01.2016. (08:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
A teško je Slavonku odviknuti od svinjske masti pa ću ja bar još dok mogu fino kiselo zelje i svinjske rebrice zajedno za današnji ručak. Ako me pogodi infarkt bar ću imati fini ručak. Svako ti dobro, srdačan pozdrav iz bijelog Zagreba.
08.01.2016. (09:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
mmm, može. sve to. :) u što više slijedova.
08.01.2016. (09:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Stalno vesela !?...
bice ti uvik u pizdarije na pameti... :)))))
08.01.2016. (09:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Kuhana palamida u ulju sa limunom i maslinama.
08.01.2016. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
suncokretica, tako sam i ja mislila da neću moći bez slatkog, a zapravo je jako lako. jednostavno se ne javlja želja za tim :-)))
Dražen, evo ovako: očistiš palamidu ( ili bilo koju drugu plavu ribu ) pa je staviš kuhati sa svim povrćem koje inače stavljaš u juhu, dodaš lovor i ružmarin, sol i papar. kuhaš cca 1 sat. ocijediš komade ribe, očistiš još od kosti, i pustiš sat-dva da se ocijedi na papirnatim ručnicima. mijenjaj ručnike kad se smoče. poslažeš u teglice i zaliješ uljem. bilo bi idealno da je maslinovo, ali je to malo preskupo, pa staviš obično ulje, do vrha teglice. zatvoriš poklopcem i staviš u pećnicu sat vremena na 80-90 stupnjeva. had ih izvadiš iz pećnice može ti sadržaj biti malo zamućen, ali nakon dva-tri dana se razbistri. garantiram ti potpuni užitak za nepce, budući znam da si ti veliki gurman. ja je obično ocijedim od tog ulja i stavim maslinovo prije konzumacije. dobar tek :-)
Demetra, dapače, svinjska mast je preporučljiva i daleko najbolja za prženje jer ne mijenja sastav prilikom zagrijavanja. ja sam navikla na maslinovo, ali na masti radim sve gdje mi treba veća količina masnoće. maslinovo je bolje jesti sirovo. zdravije je. kad s tvojim ručkom ne bi jela kruh ni kuhani krumpir, bio bi to najzdraviji obrok ikada i ne bi trebala brinuti o infarktu. :-)))
stara teta, dogovoreno ! :-))))
el D, a znaš mene ! ;-PPP
Euro, dobar izbor ! :-)
08.01.2016. (10:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Ovo s palamidom moram probati!
08.01.2016. (13:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
wind, nećeš požaliti :-)))
Dražen, zaboravila sam dodati da u vodu ide ocat :-)
08.01.2016. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
White Lilith
Jooooj, probala bih ja sve to, al' većinu ne smijem, prokleti urati......
Al' tebi Zvončice želim i dalje puuuuuuuno kulinarske vještine, manje kila i...zdravlje:)
p.s.
baš si Zvončica:))))))
08.01.2016. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...