Komentari

prvokava.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Prvo kava

    Moja mala zvjerad.

    avatar

    05.01.2016. (18:46)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ženska djeca se u jednom trenutku pretvore u monstrume :)))

    avatar

    05.01.2016. (19:09)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Nažalost, ne mogu te utješit..i moji su mala razlika u godinama,,isto dva dečka,,,eh, što sam sve prošla s njima...hahaha...Uglavnom, dobro je dok se ne povrijede :-)) Sretno i uživaj..Zaista uživaj, jer će ti ionako odrasti prebrzo, a da nećeš niti skužiti kaj ti se dogodilo pa ćeš se svih ovih trenutaka sjećati s nostalgijom i tugom što je sve tako brzo prošlo.

    avatar

    05.01.2016. (19:18)    -   -   -   -  

  • pero u šaci

    I moji su dva dečka, mala razlika, 14 mjeseci. Utrostručen sam. :D Tko da nam stavi soli rep?

    avatar

    05.01.2016. (19:40)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Eto i mene, dva sina dvije godine razlike. Isto su bili živahni, puni energije pa smo zato izbjegavali zatvorene prostore. Znali smo se smijati s prijateljima koji isto imaju sinove da za nas nije, nego šuma i tamo smo najviše išli i svi zadovoljni.
    Brzo to prolazi, uživaj!

    avatar

    05.01.2016. (19:44)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Curice, znaju biti pravi Apaši, a i muškići ne zaostaju.
    Mališani moraju biti znatiželjni i nestašni,
    čiim se malo smire, pipaju im čelo da nemaju temperaturu povišenu :))

    avatar

    06.01.2016. (10:29)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    'piške sjedeći... ma za poželit. :D '
    o Isuse, nemaš pojma kaj govoriš ;-)))
    moraš dijete držati u zraku jer je svaki javni zahod zapišan, a i da nije, pa neću joj valjda dati da sjedi na javnom wcu :-O
    Lako je kad su male , pa mogu čučnuti uz svaki grm ko peseki, ali kad je hladno ili snijeg , pa ih moraš razodijenuti do koljena, onda moraš unutra po wcima.
    Kad su velike i teže 20kg i plus, i dalje žele na wc (a sram ih je u parku uz drvo) , vrag ih dal! :))
    Onda imaš razne tehnike 'lebdećeg djeteta ' , da piški prema naprijed ili prema natrag, tj. da ju držiš sprijeda ili straga u zraku dok piški i cilja wc, pri čemu imaš mogućnost da ili popiša sebe ili tebe, dođe ti isto..... :)))))
    Kada stasaju da mogu čučati povrh svakog wc-a ne dodirujući ga, onda slaviš !! To je novi rođendan!

    A moja kćer ti poručuje (jer mi viri iznad ramena) da joj je specijalni doživljaj javni ženski wc čučavac hahahaaaaa s koji se je prvi puta susrela prekjučer :)))))

    Za sve ostalo, navedeno u postu, sretna sam jer se nisam morala suočiti s time.
    Pljuvanje zvuči jako zabavno i simpa, ovako izdaleka ;-)))))))))

    avatar

    06.01.2016. (11:54)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    Hahaha, da, baš su curice drukčije. Moja je mala princeza, što se tiče oblačenja/kopiranja/gledanja, ali za sve ostalo je takva da navečer imam energije još samo za baciti se na krevet. A da ne spominjem da je u vrtiću the boss. A najmlađa je. Ja si uvijek nekako mislim da su dečki mirniji. :)

    avatar

    06.01.2016. (13:42)    -   -   -   -  

  • žnj

    I ja imam dečka i isto mišljenje... curice su mirnije, poslušnije.
    Doduše i moj dečko želi biti Elza. Pita me zakaj ga nismo napravili curicom. Svaki dan se "svađamo" oko svega a najviše oko spavanja.
    Slažem se da je to s pišanjem jedina prednost valjda.

    avatar

    06.01.2016. (13:49)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Nema razlike muško - žensko, to je kak ti je grah opal.
    To kaj veći viri da vidi drek, to je normalno, ma sve je normalno. Ono kaj ja ne bih dopustila je hračkanje po podu čisto zato jer nisam dozvolila ni hračkanje po cesti (ne znam ni kak sam to bila riješila ali eto, ne pametujem, vjerojatno beskonačnom spikom). Zato sam dopustila šaranje po tapetama (naravno nenamjerno, al eto boguhvaladesise), bušenje zida do cigle (prstom i to na strogo određenom mjestu) drapanje tapeta (promijenile smo ih kćer i ja nakon 15 godina - do tada sam znala obučena zaspati do jutra, tuš, presvlačenje, posel, a tad - koje mijenjanje tapeta, još je mlađi dijete s poteškoćama u razvoju) šaranje po knjigama, posebice enciklopediij (što sam tek kasnije otkrila) al sad i tak to zamjenjuje internet, kad imaš klilnce znaš da imaš doma dva monstruma. Draga, čekaj da dođu u pubertet. Ak bum živa slobodno mi se javi, do sad nisam upoznala nijednog roditelja kojeg nisam utješila pričajući vlastito iskustvo, dapače na kraju smo se smijale, koja manje koja više. I uz tvoje dopuštenje pozdravljm blogericu dnevnikjednerazvedenice, vjerojatno jer smo imale zajedničke dodirne točke - osjeti se to - u odgoju slatke dječice.

    avatar

    06.01.2016. (17:10)    -   -   -   -  

  • Prvo kava

    Coprnjica, zato kažem, nemam iskustva, imam samo pretpostavke o tome kakva su ženska djeca. :D Ali realno gledajući, stvarno milsim da nema velikih razlika.

    Nas je stariji razmazio, on se raspištoljio tek sad, nakon 4. godine i nakon što mu je brat postao partner u igranju. Prije smo nas dvoje mogli bilo gdje zajedno, sjedili bi u kafiću na kavici, druge mame nisu mogle vjerovati kako je miran i dobar. I sad odjednom dva uragana. :D U šoku smo!

    avatar

    07.01.2016. (19:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...