Komentari

hrvatskanizozemska.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mila

    lako je tebi učiti djecu poštenju kad se mogu odseliti u nizozemsku. mi našu moramo naučiti kako da prežive u ovoj državi.

    avatar

    03.01.2016. (18:46)    -   -   -   -  

  • Splitkarenje

    Briljantan tekst!
    A tek zaključak!

    avatar

    03.01.2016. (20:12)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Odlično napisano : presjek autentičan. Živi, ogajajući ih pošteno pa makar svi drugi govorili suprotno !

    avatar

    03.01.2016. (20:22)    -   -   -   -  

  • Hrvatska ili Nizozemska

    Hvala, Splitkarenje i Annaboni!
    Drago mi je da dijelite moje poglede i stavove. ;)

    avatar

    03.01.2016. (21:26)    -   -   -   -  

  • netko

    Odličan blog, samo piši dalje!

    avatar

    04.01.2016. (23:48)    -   -   -   -  

  • Mark

    Aha, dus zo heb je je been gebroken... Zit je nog in het gips?

    avatar

    17.01.2016. (08:59)    -   -   -   -  

  • Kroativni

    Poštovana,
    Slučajno sam naletio na Vaš blog i pročitao nekoliko članaka.Referirajući se na sve članke koje sam pročitao mogu reći da je većina istina ali i da se radi o Vasoj osobnoj percepciji.Radim nekoliko godina za nizozemsku firmu u Hrvatskoj.Zbližio sam se sa ljudima iz firme i još nekim našim Hrvatima gore s kojima sam proširio krug poznanika.Za vrtiće ,godišnje odmore ,porodiljne dopuste ste iznijeli istinu ali krivo mi je kad vidim pljucanje po vlastitom narodu.
    Mogu unedogled nabrajati negative koje sam uocio kod njih a Vi samo pljujete po Hrvatima.
    Mogu samo iznijeti podatak da sam ih uvijek bolje ugostio i vise im se posvetio nego oni meni kada smo se uzajamno posjecivali,vise puta se “mašio “ za novčanik.O nekakvoj empatiji i socijalnoj inteligenciji necemo ni govoriti(makar Vi to nazivate licemjerjem) a sta se tice nasih ljudi gore ,svi redom bi se vratili da mogu pronaći poslove za 1/3 primanja koje imaju gore.Razlog za njihov ostanak je iskljucivo financijske prirode i nista vise.Muslimane mrze gotovo svi,a u Hrvatskoj smo ih integrirali bolje od ikoga u EU (govorim o bosnjacima).Kao sredina za odgoj djece uopce nisu sigurni.Slazem se jedino oko nepravde i lopovluka u Hrvatskoj ali o ljudskim osobinama i katakteristikama Hrvata ste potpuno promašili(očito ste sudili po sebi).Pitam se zasto se ne vratite u taj “bonbon” od države.

    avatar

    04.02.2018. (17:07)    -   -   -   -  

  • Kroativni

    ..i nadam se da ćete osjetiti odnos koji starci u Nizozemskoj ostvare sa svojom djecom u poznoj dobi.Još uvijek ne mogu vjerovati koliko ste pro-nizozemsk orijentirani da sve njihove loše osobine pretvarate u kvalitete.
    Odmah se ograđujem da ih smatram lošima(to nikako),poštujem ih ali smatram da smo mi (južnjaci) ipak zadržali više ljubavi i topline

    avatar

    04.02.2018. (17:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...