Komentari

prvokava.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Prvo kava

    I tako mi namještamo stan.

    avatar

    28.12.2015. (00:01)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Kad sam kupovala zadnji automobil, mlađi kolega i ja obilazili smo salone nakon odrađene noćne šihte. Bili smo iscrpljeni, s podočnjacima, obučeni u stare jakne i traperice, omotani šalovima, jer smo dio noći proveli u tiskari. On brije glavu, istetovirane su mu uši i nosi piercinge, Izvrstan je poznavalac automobilske industrije. Samo u jednom salonu su nas shvatili ozbiljno, ostali su smatrali da smo došli "ubiti vrijeme" u toplom, a možda i ukrasti koji katalog. Za dva dana sam kupila automobil za gotovinu u tom jedinom salonu gdje je prodavač bio profesionalac.

    avatar

    28.12.2015. (02:14)    -   -   -   -  

  • Prvo kava

    Ma loši su prodavači kod nas. Koliko puta sam se ja prevarila u procjeni kad nam dođe kupac koji izgleda sasvim normalno, ne nosi armani ni luis vuitton torbe, tri kile zlatnog nakita, nego izgleda kao svaki od nas pa račun plati zlatnom ili platinum amexicom. Dovoljno ti je jednom da se to desi da naučiš lekciju.

    avatar

    28.12.2015. (07:41)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Hej..ne znam što ti bi s ostatkom komentara..ako ti se da ponoviti ga..Uglavnom, hvala na lijepim riječima..pozdrav ti ostavljam:-))

    avatar

    28.12.2015. (09:49)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    U potpunosti se slažem sa svime što si napisala. A tek mlađahne prodavačice po buticima koje se ponašaju kao da si im nepozvana banula na privatni tulum..... Pa još ako imaš konfekcijski broj koji imaju osobe koje nešto i pojedu u životu.....

    avatar

    28.12.2015. (12:43)    -   -   -   -  

  • mecabg

    I prodavači u salonu namještaja, i oni u bankama, ljekarnama, svi su u kontaktu sa ljudima svakakve ćudi.
    Neki put je kriva jedna, neki put druga strana, ali ne bi trebalo explodirati na radnom mjestu.

    avatar

    28.12.2015. (14:25)    -   -   -   -  

  • Prvo kava

    Mecabg, znam ja to. I po tome možeš prepoznati dobrog prodavača od lošeg. Dobar će u svakom trenutku biti profesionalan, barem na prvi kontakt. Pa ako ti baš netko ne legne, nakon 5 minuta ga šalji u klinac krasni.

    avatar

    28.12.2015. (20:33)    -   -   -   -  

  • ŠTIT-Bjelovar

    NEMA NI JEDNOG "NOVOG" SAZIVA HRVATSKOG SABORA BEZ MILORADA PUPOVCA

    Danas, 28. prosinca 2015., Konstituiran je 8. saziv Hrvatskoga sabora. Predsjednik Sabora RH., je postao dr. Reiner Željko (HDZ) Židov koji ne zna čisto reći "R". Isto tako i ovaj saziv sabora ne može proći bez Radina Furia. Sabor je postao nacionalna sramota; jer u njega su ušli "sve i svašta" i lažni invalidi "Domovinskog rata", kao Rašković Mirko (Srbin).

    Imati ćemo pravu vlast: Predsjednica RH., Kolinda Grabar Kitarović, studira, a Tihomir Orešković, je novi mandatar koji ne zna govoriti hrvatski jezik. Ludi život u hrvatskoj se nastavlja. Most iznad ponora je postavio Petrov Božo, psihijatar koji stavio je hrvatsku na psihijatriju... Pogledajte ovu sramotnu vlast; Kolinda opet putuje u Ameriku, dok u hrvatskoj je sve gora bijeda...

    Hrvatski sabor nije uopće narodni i civilni parlament, jer u njemu će sjediti: ministar policije, obavještajci, bivši UDB-aši i KOS-ovci,.., sinovi od partizana i komunisti... itd. Narod će se za-pomoći sa takvim ljudima kao što su: Babić Vedran (SDP) i Hrebak Dario. Na svečanoj sjednici bili su Stjepan Mesić i Josip Manolić, bivši partizanski zločinac i major OZN-e.

    --------------------------------------
    BRANKO STOJKOVIĆ
    28.12. 2015. godine
    ---------------------------------------
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    HRVA TSKA / BJELOVAR, 43000
    brankostojkovic152@yahoo.com
    Članaka; 2929.

    avatar

    29.12.2015. (08:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...