Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Sale

    @manga ispravak, u subotu djeluje sedmorica plačenika, trojac iz podružnice 44, trojac iz podružnice 47 i jedan zi podružnice 10

    Znači na cca tridesetak ljudi plačenici su razdvojeni na petorac sa slike i dvojac koji je odvojen radi uniformi u suprotnu ekipu, ova petorka odrađuje tako da radi obuhvat i zauzima protivničku bazu te ne dozvoljava suprotnoj ekipi povlačenje i prijenos bombe u tu bazu. Pridružuje nam se jedan lokalac te njega i čupka ostavljamo da čuvaju bazu a nas troje idemo čistiti teren oko naše baze ( uz put gubimo Lugija ). Nakon čišćenja okoline i komentara protivničke ekipe "A tko tu napada mi ili vi?!" odlučeno je da oni uzimaju kuću, a naša ekipa ju napada. Naravno ni to im nije uspijelo jer nakon sat vremena gube bombu unatoć brzom oživljavanju te izdajnicima u našim redovima. Treća borba se odvija na istom principu te i nju također gube. Time je završen susret te se išlo isprobati lokalnu kuhinju. Osobni komentar toga dana je da je obuka suprotne ekipe bolje napredovala u kuhinji nego na terenu ;)

    avatar

    28.12.2015. (18:00)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Jbg Manga piše što vidi. Zato je dobro da si napisao koju. U svakom slučaju tek u susretu sa drugim airsofterima može se osjetiti komparativna prednost našeg pristupa airsoftu da ne kažem prednost naše obuke.
    Još kad bi nam se oglasio netko od ovih koji su odradili Zg-trening, izvještaj bi bio potpun... ;)))

    avatar

    28.12.2015. (23:34)    -   -   -   -  

  • jelen

    Super vam je ta kutinska pustopoljina al je krovište na zgradi loše, nekoga umjesto bibija stepe crijep u glavu :-S

    avatar

    08.01.2016. (22:05)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    To je inače jedna od opasnosti ovog sporta. Kad treniramo urbane situacije, najčešće se igra u napuštenim objektima, u kojima vrebaju svakojake opasnosti poput otvora šahti preko stršeće armature do nestabilnih građevina. No i to je dio treninga ;)

    avatar

    10.01.2016. (17:27)    -   -   -   -  

  • Sale

    Krov je taktički otkriven tako da je jedna strana potpuno otvorena prema većini terena tako da se i sa tavana može odraditi posao prema van, što je naravno dvosjekli mač jer na tavanu nema nikakvog zaklona, dok je druga strana pokrivena i osigurana

    avatar

    11.02.2016. (15:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...