Komentari

blueveki.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Mela

  Romanično plavo.

  avatar

  27.12.2015. (23:42)    -   -   -   -  

 • blueveki

  fala, fala!

  avatar

  28.12.2015. (07:57)    -   -   -   -  

 • ŠTIT-Bjelovar

  LUCIFERI SU UZELI STVARI U SVOJE RUKE (5)

  Stjepan Grula se je pobunio protiv "Sedlić grupe" i organizirao je sa susjedima peticiju, kaže da silosi i prerada noću rade. I da on ne može od buke spavati. Jučer pred-veće prolazim kraj silosa u Mihanovićevoj ulici u Bjelovaru, silosi ne rade i buke nema... Grula je očito sa svojom pobunom uspio.

  E, kad je Grula u bivšem sistemu bio komunistički predsjednik "Komiteta" u Bjelovaru, onda mu rad i buka nisu smetali. Onda peticiju nije smio raditi, a kamoli se buniti kod svoje partije SKH-SKJ. U tobožnjoj demokraciji (novoj Hrvatskoj) takvog je Đurđa Adlešič, ponovo vratila u vlast i cijelu bivšu svitu drugova. I imamo (sad) Hrvatsku i branitelje!

  I ove godine u državi Tajlandu u čast majmuna napravljena je 26-ta po redu "majmunska fešta", kada ti idolopoklonici služe majmune sa svim vrstama hrane i jelima... Mogli bi i mi našim "političkim majmunima" upriličiti svake godine isto jednu takvu feštu. Sad imamo svečanu priliku: Prvi put u povijesti Sabor RH., nije konstituiran. I dalje se u međusobnim pregovorima vodi borba za fotelje.

  Neki dan na TV-u smo mogli gledati postrojavanje "Husara" ispred gradske uprave u Bjelovaru. Nas su vratili u 1756. godinu. Šefovi te "gusarske postrojbe" su Josip Trogrlić - Jozo (Đurđin kum i kućni prijatelj) i Zlatko Kramarić, koji već sedam godina iz proračuna primaju 130 tisuća kuna, pa izračunajte tu svotu puta toliko godina. Lijep je to novac oko "milijun kuna", dok firme su propale i mnogi su nezaposleni.... Grad im je kupio konje u inozemstvu i uniforme...

  Mi živimo u 21. stoljeću, a novac se troši na: pavilion, fontanu, podzemnu garažu, kružne tokove, kino, muzej i kipove,.., dok ljudi nemaju što jesti... HDZ-e jedino s čime se bavi, to je obranom destruktivne politike pokojnoga Franje Tuđmana, tog lažnog hrvatskog velikana... Dok SDP-u i dalje iz guzice viri zvijezda petokraka. Oni vuku naivni narod za nos... Komunisti su se 1971., i 1991., obračunavali se (preko leđa naroda) sami sa sobom, u komunističkoj frakciji, iskoristivši nacionalnost.. Još i danas oni vode glavnu riječ..

  Nastavak slijedi...

  --------------------------------------
  BRANKO STOJKOVIĆ
  16.12. 2015. godine
  ---------------------------------------
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  HRVA TSKA / BJELOVAR, 43000
  brankostojkovic152@yahoo.com
  Članaka; 2920.

  avatar

  29.12.2015. (09:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...