Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • astrosailor

    Ajde, bar je (bilo?) zanimljivo ko nikad. A politika je ku..a ovak i onak. Istina, u ovom slučaju mislim da bi se svaka ku..a morala ograditi od usporedbe s ovim govnima koja nas, kao, predstavljaju.

    avatar

    22.12.2015. (19:53)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Odgovor : nije !

    Odgovor : nije !

    Razlog ću prešutjeti kao i Petrov !

    avatar

    22.12.2015. (19:54)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Annaboni moje informacije kažu drugačije, jesi vidila predsjednicu šta nan je šesna

    avatar

    22.12.2015. (20:02)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Astrosailor, kao što je uvreda za vuka govoriti: čovjek je čovjeku vuk (ispravno je čovjek je čovjeku čovjek) tako je i reći da je politika kurva, uvreda za kurve, koje pošteno i transparentno rade i zarađuju kruh basušni.

    avatar

    22.12.2015. (20:04)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ni ja nisam siguran da je gotovo, zato sam i stavio pitanje u "Oznake". No kako god završi, mislim da je ovom svojom kameleonštinom MOST, točnije Petrov, sam sebe srušio. Pogotovo na dulji rok. Mislim da su sada i najveći optimisti glede karaktera (čvrstoće) MOST-a svjesni da je to najobičnije BRVNO od trulog debla. Pridružit će se plejadi nekada VELIKIH koji su sad mali ili ih više nema.

    avatar

    22.12.2015. (20:11)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nikad šesnija moj FreshCaYg, ali 'šesnost' ne rješava probleme. Ne misliš li tako?

    avatar

    22.12.2015. (20:12)    -   -   -   -  

  • husky

    Bilo bi smiješno kad ne bi bilo žalosno!

    avatar

    22.12.2015. (20:14)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ovisno o tome, hasky, iz koje države gledaš ovaj CIRKUS može biti i smiješno i žalosno.

    avatar

    22.12.2015. (20:21)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Kako reče semper contra: "Svi naši političari mora da su izučili
    molerski zanat. Farbaju nas već četvrt stoljeća."

    avatar

    22.12.2015. (20:30)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Lijepo, lasto, da što se sjeti ove 'velike' misli malog blogera. :-)

    avatar

    22.12.2015. (20:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    probleme rješava rad, ništa drugo, svakako ne politika, a pogotovo ne ovi likovi što nas zabavljaju zadnjih dana, ni jedan od njih ništa u životu korisnoga nije učinio

    u zemlji u kojoj oni koji rade, rade efektivno možda dva sata dnevno, tražit probleme u nečem drugom je smiješno, ostatak vremena, radnog naravno trošimo na razgovore s rodbinom, službenim telefonom naravno, razne vrste snalaženja i kukanje kako nam je loše

    avatar

    22.12.2015. (20:42)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Manje više točno, Fresh, ali se to ne odnosi na privatni sektor. Tamo više ne vrijedi socijalistički: ne možeš ti mene platiti tako malo koliko ja mogu malo raditi.
    Inače takva 'marljivost' političara nije baš neka specifičnost samo naših. Ima toga i u razvijenim demokracijama. Kao i lopovluka. Svježi primjer Platini i Blatter.

    avatar

    22.12.2015. (20:49)    -   -   -   -  

  • NF

    istina, trenutni favoriti mi se nešto više gade

    avatar

    22.12.2015. (21:37)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ali to su, NF, tako male razlike da ih nije vrijedno spominjati.

    avatar

    22.12.2015. (22:10)    -   -   -   -  

  • perunika

    a što reči, no koment.... a da je po mome ja bi izbacila iz igre i lijeve i desne jer poznamo rad jednih i drugih i uvela bi neke nove, nazovimo ih sredina ili glava ili taban možda dlan i da taj dlan lupi i kaže dosta je bilo idemo ispočetka..... ali ko mene ovako malenu sluša doli samo Otac moj :)))

    avatar

    22.12.2015. (22:56)    -   -   -   -  

  • škrpun

    Ako neki od 'svetih' lica ne objavi novo pismo onda je to gotovo, sa
    rokom trajnosti do prve reforme, ako su od riječi.

    avatar

    22.12.2015. (23:44)    -   -   -   -  

  • Dante

    Kameleoni izabrali plavu, a ispod kože crveni. Jedino me strah što li će tek raditi ljudima kad se ovak ljigavo ponašaju prije formiranja vlade !?

    avatar

    23.12.2015. (10:35)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    Nadam se da nije !!!
    Volim sapunice...
    Saće se otkrije da je Petrov zapravo nepriznati brat blizanac crnog Marka, za kojeg je ovaj mislio da je mrtav, jer je Božo promijenio facu s nekim Petrovom ....

    avatar

    23.12.2015. (11:30)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Slažem se s tobom, emanuel, no problem je u tome što NOVIH i KVALITETNIH koji bi se HTJELI baviti politikom jednostavno NEMA. Pametni i pošteni ljudi se politikom ne bave, barem ne u ovakvoj bespoštednoj borbi za vlast. U tom pogledu je MOST najveće razočarenje a na neki način i potvrda te moje teze.

    avatar

    23.12.2015. (12:24)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ova ti je na mjestu, škrpun, do prvih reformi. Bojim se da će se na kraju sve svesti na:
    Kolindino izbacivanja Titove biste,
    i Karamarkov atak na tzv komuniste.

    I to će biti sve. Za drugo nisu sposobni.

    avatar

    23.12.2015. (12:28)    -   -   -   -  

  • Euro

    Tko jos prati taj cirkus

    avatar

    23.12.2015. (12:29)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nisu, Dante, oni ni plavi ni crveni, oni su bezbojni jer takvi najlakše mijenjaju boje od plave, preko zelene, crvene, žute do crne.

    avatar

    23.12.2015. (12:30)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Čuj, dobar, loš, zao, da ti možebitno ovih dana ne gledaš reprizu kultne serije Dinastija pa ti ovakvi scenariji padaju na um :-)?

    avatar

    23.12.2015. (12:31)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Moja supruga, g. Euro. Ona se jako zabavlja. I ja bih da ne živim u ovoj državi (ne zemlji).

    avatar

    23.12.2015. (13:10)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Semper, znaš da tebe još uvijek pratim, pa kao odgovor na tvoj post moja Vulgarna kolumna – samo za 18+

    U jednom selu živjela nevina djevojka, koja je odlučila da želi izgubiti nevinost, ali da joj ne uđe.
    Zvala se Božica, a kako su joj non stop u selu govorili da je ona najljepša djevojka, kako mora paziti s kim će leći i izgubiti junfer, jer nije takvo blago za svakoga, udarilo njoj u glavu da je zaista nešto posebno, jedinstveno i izuzetno vrijedno.
    Ali joj se počelo i vlažiti među nogama, počelo je svrbiti, i svaki dan je ona donosila odluku kome će dati da pije vodu iz njenog izvora.
    A u selu su na glasu bila dva mladića, Zoki i Tomo.
    Obojicu je bio glas da odavno nisu nevini. No dok se jedan javno volio hvaliti svojim tzv. uspjesima, drugi je više volio da se o njegovim podvizima vijesti šire tajnim kanalima.
    I shvatili su obojica da se Božica pali na njih, i ponudili se oni da utaže taj svrab između njenih nogu.
    No Božica, iako nevina, izrazi želju da istovremeno bude s obojicom, da joj ga stavljaju i sprijeda i straga, i naprijed i iza, i gore i dolje.
    Tomo i Božo su ostali zgroženi njenim prijedlogom, jer bi to značilo da će jedan drugog vidjeti golog, koliki je kojemu, pa onda ako još prvi neće moći izdržati kao drugi nego završi ranije, zamisli sramote.
    No Božica nije lako odustajala. Napalila bi jednog, ostavila ga napaljenog pa išla paliti drugog. No dok bi napalila drugog, onaj prvi bi se već ohladio, pa je sve morala opet ispočetka.
    No Božica nije odustajala samo tako. Bila je iz katoličke obitelji i masturbiranje nije dolazilo u obzir, trebalo je biti kako to Biblija kaže, a to znači da žensko mora zadovoljiti muškarca.
    Pa je Božica smislila plan.
    Neće ona više trčati za njima, nego će im naizmjence govoriti da onome drugome neće dati, da samo ovaj ima šansu, pa će on početi trčati za njom. A ona, još nevina, pa kao sram ju je, ne može samo tako danas dati da se ubere njen cvijet, to treba biti romantično, na određenom mjestu, u određeno vrijeme.
    No skužio Tomo njenu igru, pa sad kao on neće, rađe će sve sam svojom rukom napraviti. A Zoki sav sretan, sad će Božica dati njemu, i pristaje Zoki na sve poze, misionarski, 69, doggy pozu, jahanje, helikopter, ma sve što Božica smisli, Zoki prihvaća, samo da ga on uvali najtraženijoj junferici u selu, a bome i šire.
    I u toj svojoj napaljenosti, zaboravio Zoki da je Tomo maher u širenju vijesti, i lažnih i pravih, tajnim kanalima. A Tomo je tajnim kanalima već saznao da Božica zapravo hoće baš njega da joj ga zakuca, da je prikuje svojim tijelom dok joj skida junfer, da je gleda onim svojim srnećim pogledom dok lansira raketu!
    I skinuo je Tomo svojim reketom mrežu na ulazu u Božićinu pećinu koja se nakupila svih ovih godina nevinosti, lansirao projektil i izazvao takvu eksploziju osjećaja kod Božice da je kasnije, dok je prepričavala kako je izgubila nevinost, još uvijek kolutala svojim razgročenim okicama, kajući se što nije odmah rekla Tomi da je cijeli život htjela samo njega i jedino njega.
    No istini za volju, malo su tu želju podgrijavali i seoski pop Joža i glavna snubiteljica u selu, sparivačica Kolinda, koja je uvijek znala tko kome najbolje odgovara.
    A Zoki se povukao zbog ovog poraza u sebe, ne zato jer je volio Božicu, nego što nije mogao shvatiti zašto nije on zabio, a već mu je skoro glavić ušao, ali je još brže iskliznuo van, prije nego je oštetio djevičnjak.

    Tomo za sada još uvijek glumi da voli Božicu, jer bi mu se mogao ipak još koji put dignuti, a Božica, kao i svaka prava kršćanska žena, sada je osuđena na tog jednog muškarca, kako to i priliči pravoj katolkinji, i boji se da je Tomo uskoro ne ostavi, oskvrnutu, a neudanu, jer je dala zavjet da se neće vezati za nikoga!

    Vulgarna kolumna – samo za 18+

    avatar

    23.12.2015. (13:23)    -   -   -   -  

učitavam...