Sjedokosi, to Vam je 60 g maslaca. Tek toliko da se lakše sjedine svi ti sastojci koje morate malo zagrijati u zdjeli. Pazite, ne mora prokuhati- samo da se lagano zagrije ! Ako bude pitanja, ovdje sam :)
18.12.2015. (09:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Novo na blogu:)
18.12.2015. (08:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
kolika je ta kockica maslaca? Sutra pečem :)
18.12.2015. (08:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Sjedokosi, to Vam je 60 g maslaca. Tek toliko da se lakše sjedine svi ti sastojci koje morate malo zagrijati u zdjeli. Pazite, ne mora prokuhati- samo da se lagano zagrije ! Ako bude pitanja, ovdje sam :)
18.12.2015. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
hvala! :)
18.12.2015. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Pa ti ne izlazis iz kuhinje...
A bogami sa takvim krasotama koje spremas ne treba te ni pustiti...
Svaka cast,kod tebe kao u onoj kuci od cokolade...
Daj adresu hehe
18.12.2015. (10:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Euro, lokacija za sada još uvijek nepoznata, a što se kolača tiče zaista si u pravu. Uživam u njihovom pečenju, a moja ekipa u degustaciji:)
18.12.2015. (10:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Osjećam da otvaraš restoran "Kod Gurmanke". Sretan rad!
18.12.2015. (12:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Trenutno me raduje ovaj moj hobi, uživam i kuham pa kako bude!
18.12.2015. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...