Vidim da si se namučila. Pa da ja ne pripremim voganjske kobasice na krompiru, kako sam planirala, nego dođem kod tebe? Ti si poznata kao savršena kuharica koja se nerado hvali, a mogla bi parirati najboljim kuharima.
14.12.2015. (09:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prije sarma ogladnih od ovih tvojih paprika za sarmu i to imam lonac od 20 litara kad donator (sin) odluči da napravim napišem na papir što mi treba i uvijek završi na tome: evo ti lova pa ti kupi radim kao pučka kuhinja 50 komada bitan je sastojak 30 dag pancete sa peršinom i češnjakom (naravno nasjeckano) i dobre slavonske, a ne voganjske kobasice haha
što se tiče ovih paprika radim ih za biljoždere punjene šampinjonima baš sam gladan
14.12.2015. (10:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meca draga ODLIČNO Si odradila....ma svaki po svome kako zna i može zar ne...Ti to super obvladaš ma kako da ne...nasmijala i mene a nisi rekla što imaš u ono plavoj kutiji na mizici....sigurno nešto sladkooo:))
14.12.2015. (11:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica Biti dobar ili loš kuhar zavisi od materjala koji imaš. Naravno i obavezno isključiti, za vreme priprema računar:)) Annaboni Kad pravim sarme, svega je više nego kupusa...suho meso, slaninica... Euro Znači možemo skupa ručati :)) Sjedokosi Dijetalne ostavi za neku vegetarijanku, a ja ću navaliti na ove sa pančetom. Samo 20l?? Ako je obilno predjelo, može :)) Dinaja Mislim da je glavna razlika u masnoći i količini ljutih, žestokih začina. Moja Moda Morala sam kupiti, jer je u cijelom vrtu paprike bilo taman za ručak palčici Maji:)) modrinaneba Volim slano, ali da je ručak gotov znaš tek kad pojedeš neki kolač:))
14.12.2015. (12:40)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ha, ha, ha, @medvjedičko, pa ti i od običnih filanih paprika napraviš pravi krimić, pustolovnu priču s feferonskim začinom, ha, ha :) :) zgledaju mljac :)
14.12.2015. (18:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO Nikad se ne zna:)) lion queen Slika je od prije mjesec dana, ove jučerašnje su ogromne...nisu stale u kadar :)) FreshCaYg Nije važno šta napišemo, glavno da zabrljamo nešto jestivo i svaki put malo drugačije :)) V Kod koke... samo nebo zna I ja, sve u njima ima što je dobro... stara teta Moje kuhanje i jeste kriminalni roman :))
14.12.2015. (20:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
:D Pitam zato što nisam vidjela da spominješ, a i ono bi trebalo imati "svoje mjesto pod suncem"...ili u paprici (čisto da bi svi "stanari" ostali na okupu"), kakogod. Garant ga je bug popapao :))
14.12.2015. (21:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjetila sam se poslije onog "gotovog za dodatak jelima"...i da je u njemu vjerojatno sve potrebno od začina, pa i to nesretno jaje :)) Idpričavam se :)
14.12.2015. (21:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V Jaja nema... One veštačke koke, silikonke, su izbačene jer su htele ubiti pjevca. Domaće su još mlade, a jaja sa concentratom izbjegavam kupiti. Tako sam se vratila bakinom receptu gde 1 žlica vode zamjenjuje 1 jaje:)) Moja Moda Već sam ti odgovorila, volim malo korpulentnije, a i bliže, ribare :)) RandomHeart Bio bi to show...jučer mi čaj zagorio, ali vrijedilo je, čitala sam tvoj post :))
15.12.2015. (09:09)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Hehe, super mi je to prekidanje generacijskih obrazaca. Sad i ja osvijestila da paprike radim samo ljeti, a zimi sarmu pa bi valjalo i taj obrazac prekinut. Ne sumnjam u tvoje kulinarske sposobnosti. :)
15.12.2015. (10:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu! sarme nisu medju prvim jelima u mojoj kuhinji zbog previše kalorija:)) nisan EL DIABLO Ako se ti ne bojiš pojesti, neću se ni ja bojati skuhati :)) suncokretica Kulinarski stručnjaci mi nisu konkurencija za recepte , ali ti jesi i to žestoka :))
16.12.2015. (09:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Vidim da si se namučila. Pa da ja ne pripremim voganjske kobasice
na krompiru, kako sam planirala, nego dođem kod tebe?
Ti si poznata kao savršena kuharica koja se nerado hvali,
a mogla bi parirati najboljim kuharima.
14.12.2015. (09:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
annaboni
Dobre su ti paprike ali za ljeto žemo!
Sad je kiseli kupus i sarme.........( a i ovaj stol je ljetni ugodjaj )
14.12.2015. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
jedno od mojih omiljenih jela...
14.12.2015. (10:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
prije sarma
ogladnih od ovih tvojih paprika
za sarmu i to imam lonac od 20 litara
kad donator (sin) odluči da napravim napišem na papir što mi treba i uvijek završi na tome: evo ti lova pa ti kupi
radim kao pučka kuhinja 50 komada
bitan je sastojak 30 dag pancete sa peršinom i češnjakom (naravno nasjeckano)
i dobre slavonske, a ne voganjske kobasice haha
što se tiče ovih paprika radim ih za biljoždere punjene šampinjonima
baš sam gladan
14.12.2015. (10:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
najbolje paprike su hercegovačke... (kaže moj hercegovac)...na veliku Gospu cijela Hercegovina miriše na njih... ali podnosi i moje zagrebačke... :)
14.12.2015. (10:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja Moda
Nasmijala si me na samom početku (kada si rekla da paprike prvo treba kupiti ) i podsjetila na dan prije...
Idu dvije gospođe srednje dobi. Kaže jedna drugoj (sporim pretjerano staloženim glasom):
- Sad ću ja tebi reći kako ja to pravim: ....ja prvo mrkvu operem.... pa očistim...pa...
A ova druga će brzim pitanjem:
- Je l' je rendaš ili sjeckaš?!!!
14.12.2015. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Meca draga ODLIČNO Si odradila....ma svaki po svome kako zna i može zar ne...Ti to super obvladaš ma kako da ne...nasmijala i mene a nisi rekla što imaš u ono plavoj kutiji na mizici....sigurno nešto sladkooo:))
14.12.2015. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Lastavica
Biti dobar ili loš kuhar zavisi od materjala koji imaš.
Naravno i obavezno isključiti, za vreme priprema računar:))
Annaboni
Kad pravim sarme, svega je više nego kupusa...suho meso, slaninica...
Euro
Znači možemo skupa ručati :))
Sjedokosi
Dijetalne ostavi za neku vegetarijanku,
a ja ću navaliti na ove sa pančetom.
Samo 20l?? Ako je obilno predjelo, može :))
Dinaja
Mislim da je glavna razlika u masnoći i količini ljutih, žestokih začina.
Moja Moda
Morala sam kupiti,
jer je u cijelom vrtu paprike bilo taman za ručak palčici Maji:))
modrinaneba
Volim slano,
ali da je ručak gotov znaš tek kad pojedeš neki kolač:))
14.12.2015. (12:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
obožavan punjene paprike.... baš bi volija provati te tvoje... ;))
14.12.2015. (16:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
izgledaju super :) preživjele su karbonizaciju, kolko vidim :))
(i meni je tajmer spas :))
14.12.2015. (17:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Paprike izgledaju dobro ali ti pišeš recepte gore od mene :)))
14.12.2015. (17:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Di pobježe jaje? :)
14.12.2015. (18:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
obožavam punjene paprike
14.12.2015. (18:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
ha, ha, ha, @medvjedičko, pa ti i od običnih filanih paprika napraviš pravi krimić, pustolovnu priču s feferonskim začinom, ha, ha :) :)
zgledaju mljac :)
14.12.2015. (18:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
nisan EL DIABLO
Nikad se ne zna:))
lion queen
Slika je od prije mjesec dana, ove jučerašnje su ogromne...nisu stale u kadar :))
FreshCaYg
Nije važno šta napišemo, glavno da zabrljamo nešto jestivo i svaki put malo drugačije :))
V
Kod koke...
samo nebo zna
I ja, sve u njima ima što je dobro...
stara teta
Moje kuhanje i jeste kriminalni roman :))
14.12.2015. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
:D
Pitam zato što nisam vidjela da spominješ, a i ono bi trebalo imati "svoje mjesto pod suncem"...ili u paprici (čisto da bi svi "stanari" ostali na okupu"), kakogod.
Garant ga je bug popapao :))
14.12.2015. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Sjetila sam se poslije onog "gotovog za dodatak jelima"...i da je u njemu vjerojatno sve potrebno od začina, pa i to nesretno jaje :))
Idpričavam se :)
14.12.2015. (21:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Moja Moda
Btw. usamljenih ribara:
one 'crtice' u daljini iza mene su ribari.
Žao mi je što se ove slike ne mogu zoomirati,da bi ih vidjela...
14.12.2015. (22:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
RandomHeart
Ti da ideš snimati svoj kuharski tv-show....
Ma kaka goli kuhar, bila to gola meca:-)
15.12.2015. (06:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
V
Jaja nema...
One veštačke koke, silikonke, su izbačene jer su htele ubiti pjevca.
Domaće su još mlade, a jaja sa concentratom izbjegavam kupiti.
Tako sam se vratila bakinom receptu gde 1 žlica vode zamjenjuje 1 jaje:))
Moja Moda
Već sam ti odgovorila, volim malo korpulentnije, a i bliže, ribare :))
RandomHeart
Bio bi to show...jučer mi čaj zagorio, ali vrijedilo je, čitala sam tvoj post :))
15.12.2015. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
Hehe, super mi je to prekidanje generacijskih obrazaca. Sad i ja osvijestila da paprike radim samo ljeti, a zimi sarmu pa bi valjalo i taj obrazac prekinut. Ne sumnjam u tvoje kulinarske sposobnosti. :)
15.12.2015. (10:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
eeee... i ja kažen... nikad se nezna ! ;)))
15.12.2015. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
suncokretica
A baš sam mislila objaviti i ja konačno recept ali, sad odustajem, ovo ne mogu nadmašiti ni djelima ni riječima! :)))))
15.12.2015. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
O-da životu!
sarme nisu medju prvim jelima u mojoj kuhinji zbog previše kalorija:))
nisan EL DIABLO
Ako se ti ne bojiš pojesti, neću se ni ja bojati skuhati :))
suncokretica
Kulinarski stručnjaci mi nisu konkurencija za recepte
, ali ti jesi i to žestoka :))
16.12.2015. (09:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...