Komentari

naelektrisaniguster.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vrtlog_

    ja

    avatar

    13.12.2015. (18:31)    -   -   -   -  

  • Laola

    Dica su blagostanje a čudno je tvoje pisanje.
    Nema se što pazit kod stvaranja dice nego goni dok moš jer tek onda vidiš da si zdrav.Ajde tamo,da ti ne rečem k vragu,u mojim Miljevcima,u ciloj općini Drniša i svagdi po Dalmaciji pa i u Hercgovini u ono vrime rađalo bi se i do desetak dice,rasli i bili jedno drugom do uva,mlađa dica nosila robu od starijih,svi odrasli i svi zdravi i roditelji zadovoljni...
    Neću duljit...

    avatar

    14.12.2015. (06:36)    -   -   -   -  

  • Laola

    http://laolas.blog.hr/

    avatar

    14.12.2015. (06:37)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Laola, zašto ti misliš da ljudi razviju psihičke probleme ili generalno, probleme tipa alkoholizam, ovisnosti druge, postanu nasilnici npr, i druge devijacije?

    Ne znaš baš bome, kakvi su ti svi zdravi bili i svi roditelji bili zadovoljni. Jesu li bili zadovoljni i oni roditelji koji su mlatili žene, opijali se, bili potpuni stranci sa svojon dicon, mlatili dicu? Jesu li danas zadovoljni roditelji koji dici ne daju da donose svoje izbore nego in oni biraju na koji će fakultet i u koji grad ić itd, da ne nabrajan sad dalje, šta se sve more reć? A da ne govorimo o roditeljima kada im dica oće se udat za nekog druge vire, ako su im dica gej npr, kako bi tada reagirali. Ili roditeljima koji siluju svoju dicu, ili siluju nekog od rodbine. A ja znan za par takvih slučajeva.

    Tako da, ne znan di živiš al je evidentno da nisi baš puno analizirala svoju okolinu a ni grebala dublje od onog što se vidi vako, na površini, na ulici kad se svi pozdravljaju i smješe.

    avatar

    14.12.2015. (22:18)    -   -   -   -  

  • Vrtlog_

    Zbog roditelja koji ne paze kod stvaranja dice i ne misle o tome odgovorno nego ih prave tako kako ti govoriš, dica sutra ispaštaju.

    avatar

    14.12.2015. (22:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...