Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • Arnaut Žarko

    Vidim danas Ivicu Vranića, u gradu, čovjek mlad a u lažnoj invalidskoj penziji. Tko je za to kriv?

    avatar

    14.12.2015. (22:52)    -   -   -   -  

  • Joskan

    Znam tog Ivicu Vranića.
    Mlad je. 1981. godište. Iz Hrgovljana.Nije vam on u lažnoj invalidskoj penziji. Radi u Iveti. Od kud vam to Žarko da je u penziji?

    avatar

    15.12.2015. (11:54)    -   -   -   -  

  • crnac

    to nije isti, on je 1991 imao 10 godina

    avatar

    15.12.2015. (14:39)    -   -   -   -  

  • Ivica Vranjić

    Hvala za ono mlad!
    Hvala za vašu skrb i brigu!
    Vidim da se brinete za svako moje ranjavanje, za svaki ožiljak na mom tijelu, za svaki geler i kamen koji još nosim u sebi.
    Tko je kriv? Četnici i domaći izdajnici!
    Ako se prepoznajete sramite se!

    avatar

    15.12.2015. (15:52)    -   -   -   -  

  • Arnaut Žarko

    Gospon I. Vranjić, prvo pohvala što ne skriivate svoje ime i prezime, i što dajete demant. Moram reći Vam: Gdje ima većih četnika i vele-domaćih izdajnika nego u HDZ--u, koji su pokrali i uništili narod. Zadužili i sad prodaju maglu o nekoj domovini.

    avatar

    15.12.2015. (21:30)    -   -   -   -  

  • Arnaut Žarko

    Gosp. Ivica jeli je to istina da na terenu - ratištu ste pijani pali, odnosno spotakli se i puška vam je opalila i metak vam je prošao kroz nadlakticu ruke? Na tu foru danas i imate mirovinu... Baš je čudno da vi svi Vranjići imate invalidske vojne mirovine od HV-a

    avatar

    15.12.2015. (21:48)    -   -   -   -  

  • Bjelovarčanin

    Žare tko je tvoj naručitelj, tko te plaća da lupetaš?
    O Ivici sve najbolje...dobro ga znam, pošten i častan je to čovjek!!

    avatar

    16.12.2015. (08:56)    -   -   -   -  

  • Suborac

    Ajde Stojko provjeri o kojem Ivici pišeš dva su bila u ratu jedan u Policiji a drugi u Vojsci . I da dok si ti sigurno
    koračao Bjelovarom ovaj Ivica ranjen je na Maslenici . A provjeri ti imovinu I status onog tko te sad koristi da bi Ivicu napadao .Gle kad nekog oklevetas može te se i tužiti to sigurno znaš jer na Panoniji si to izbjegao za dlaku . I još jedno braniteljima je dosta tvog sranja generalno po svima dok smo mi ginuli ,ranjavani ti nisi nigdje išao a sad pametujes i živiš bolje od pojedinih branitelja i nitko te ne dira jedino ti cackas mecku .. Svako ima ime i prezime od branitelja i baš je u jednu ruku i dobro što si imenovao Ivicu moraces sve tvrdnje dokazati a kako ti dolazi s do IP adresa mogu i nadležne službe još lakše .

    avatar

    16.12.2015. (09:04)    -   -   -   -  

  • Arnaut Žarko

    Ti svi Vranjići su "šizoidne osobe", Dražen Vranjić, na jezeru pulman kod Hrgovljana, htio je uletiti sa autom u ribnnjak, pa su ga ribići htjeli istući, i rekli mu ako je lud i pijan - neka se ide druugdje ubiti, a ne da im tu plaši ribu...

    avatar

    16.12.2015. (09:07)    -   -   -   -  

  • Suborac

    Gle dobro se zna tko je ove gadosti o Ivici dao Brankecu mada on to neće priznati zato sam ga i savjetovao da provjeri te ljude prije bilo kakve objave sad ispada da je Brankec u HDZ u jer ga oni koriste za svoje sitne obračune i upravu Brankec surađuje sa ljudima sa koljima je imao sporove na sudu za prijetnje e moj Brankec kak si naivan ovim tekstom ispao si bedevija a za koliko ? Hoćeš li sutra Titu Gubica prasnut za dobru cijenu ?

    avatar

    16.12.2015. (09:19)    -   -   -   -  

  • Arnaut Žarko

    Branko Budić i Mato Šiprak, pravi su ratnici, oni prije rata su prodavali knjige, iz njih su naučili kako treba ratovati. Ni jedan dan nemaju radnog staža - rat "komunističkih frakcija" dobro im je došao da se uhljebe... Još im fali KOS-ovac JNA Stjepan Budinski, koji daje stanove udbi, četnicima,skupa sa Jurom Šimićem i Josipom Kurtakom, itd.

    avatar

    16.12.2015. (09:20)    -   -   -   -  

  • Suborac

    Vidiš Brankec kako ja znam odakle puše vijetar no fali ti mozak operacije ;)

    avatar

    16.12.2015. (09:48)    -   -   -   -  

  • Suborac

    Žarko jesi ti pismen ? Tu nije tema nikakvi Kiš ,miš i tko zna što nego Ivica Vranjic i zabole me za druge . Brankec zamoli ljude da se teme drže ali daj i sebi packu jer sad i ti sa teme skreces . Što je nas koji smo sa Vranjicem na terenu dijelili dobro i zlo briga za ove gore koje navodis ? Ti gore navedeni nemaju svi skupa terena koliko Ivica i Ja slobodnih dana od 91-95 sad kad si krenuo otvorimo pandorinu kutiju i budimo dosljedni !

    avatar

    16.12.2015. (11:16)    -   -   -   -  

  • Žarko Arnaut

    Pazi ti "Suboraca", o pardon, krivo sam se izrazio "SUBNOR-a" svi ste vi ratni profiteri i đabe lebaroši... Vranjići, Pranjići, Ćuk-ani, itd.

    avatar

    16.12.2015. (12:15)    -   -   -   -  

  • Suborac

    Da pazi dobro kažeš ako je itko dabe lebaros to je dobro se zna tko u našem Bjelovaru i Stojko kako si si baš dao nick Žarko što nije bilo Hrvatskih nickova . Pa kada smo već navceli van teme reci ti nama kako to kada pišeš osobnu biografiju samo spominjes svoju majku ? A što ti je sa ocem ? Jeli živ ,gdje je ? To te pitam čisto kad spominjes SUBNOR ja sam premlad za to a i moji djedovi bili su na onoj strani gdje i tvoja majka znaš Ž arko Branko sve je to isto pusti priču .

    avatar

    16.12.2015. (14:43)    -   -   -   -  

  • Žarko Arnaut

    Tata Franjo ne seruckaj, tate su bile "Crnogorska" bojna na Golom otoku" koja je tukla i ubijala Hrvate.

    avatar

    16.12.2015. (17:28)    -   -   -   -  

  • Suborac

    E moj žarko morat ćeš ti dokazati jeli Ivicina mirovina lažna i zašto je lažna ti vjerojatno to znaš i za to imaš dokaz kada si to javno napisao . Pa ja vjerujem morat ćeš ti reći i kako je kome puška i gdje opalila ,moj savjet ti je skompaj se sa Brankecom on je Gredeljev frend pa ti mort Gredelj da popust . Svi branitelji u Bjelovaru kada se tiče rata podržavaju Ivicu a što se tiče stranke tu ga onaj kriminalni dio ne podržava a upravo Brankec radi sa njima .

    avatar

    16.12.2015. (18:26)    -   -   -   -  

  • Žarko Arnaut Ero

    OTKAD JE STVORENA "NOVA POST-SMRTNA TITINA HRVATSKA U ZADNJIH 25. GODINA PREOBUČENA BANDA KOMUNISTIČKO-UDBAŠKA ZADUŽILA NAS JE VANI ZA 100 MILIJARDI EURA... TRIDESET POSTO NACIJA HRANI SE IZ KONTEJNERA ZA SMEĆE I SOCIJALNIH KAZANA... GDJE JE NOVAC?

    avatar

    21.12.2015. (16:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...