Komentari

izvanredni.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Intendos

    Zanimljiv odabir društveno odgovornog poslovanja hp-a. Zanima me što mislite o onom dijelu zaposlenika koji po kiši i snijegu hodaju okolo pješice i raznose poštu? Dali im je plaća dovoljno velika da pokrije potencijalne troškove liječenja ukoliko će kasnije imati problema zbog navedenih izloženosti?

    avatar

    08.12.2015. (08:44)    -   -   -   -  

  • izvanredni

    Prosječna neto plaća radnika Hrvatske pošte u veljači je iznosila 5.071 kuna, svaki radnik koji odlazi u mirovinu dobiva otpremninu od 25.353 kuna neto. Osim navedenog HP plaća razne beneficije kao što su za smrt radnika, za smrt užeg člana obitelji, novčana pomoć za školovanje.
    Daleko od toga da su uvjeti rada otežani i da pokušavamo opravdati HP, ali jednako se pitanje može postaviti za brojne radnike koji asfaltiraju ceste, rade u građevini i slična zaposlenja koja su znatno lošije plaćena.
    Zahvaljujemo se na kritici, slažemo se s Vama da uvijek i svugdje treba težiti ka boljem, upravo smo i zato naveli u našem tekstu kako bismo voljeli vidjeti poštare u automobilima na električni pogon.

    avatar

    08.12.2015. (13:56)    -   -   -   -  

  • DOPERI

    Zanimljiv odabir primjera DOP-a. Poduzeća bi se, po tom pitanju, mogla ugledati na HP jer možda ne treba uvijek gledati na skupe i velike promjene već puno manjih promjena može učiniti društvenu korist. Šteta je jedino što HP te svoje društveno i ekološki prihvatljive poteze ne promovira u većoj mjeri, kako bi javnosti ukazali da su društveno odgovorni, a time i sebi povećali ugled. Još uvijek se ime HP veže uz nervozne i neljubazne službenice na šalteru. Zašto na spomen HP-a ne bismo odmah pomislili na poštara na biciklu, markice s ekološkim motivima ili pak zakladu "Vaša pošta"?

    Pohvale za blog!

    Grupa DOPERI

    avatar

    14.12.2015. (14:21)    -   -   -   -  

  • izvanredni

    Zahvaljujemo se na komentaru i u potpunosti se slažemo da bi HP trebala svoje pozitivne primjere društvene odgovornosti promovirati, možda bi se na taj način i druga poduzeća potaknula na slične akcije.

    avatar

    17.12.2015. (17:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...