Komentari

bergaz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • durica

    baš sam danas slušala neki prilog o važnosti vježbanja, prakticiranju vježbanja u uredi, busnoj, ili u dvorani, sada kada je hladno, a vidim, može i ovako :)

    avatar

    06.12.2015. (00:07)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Pajac, odnosno pajacica :-)).

    avatar

    06.12.2015. (05:11)    -   -   -   -  

  • durica

    sam, ne znam dal mi više pika oko boja tenisica, ili goli bubrezi :)

    avatar

    06.12.2015. (05:16)    -   -   -   -  

  • Mela

    Nekoć sam to radila i ja. Glasam za vježbanje svugdje i svakojako.

    avatar

    06.12.2015. (09:42)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Eh da sam, da sam, da sam Eurosmijeh - stavio bih i Melin slobodni 'sastav' na post.
    Za bubrege se budu, Durice, "hvatale" u srednjim godinama kad bu' već kasno. A mene bi baš zanimalo kako zamišljaju vježbanje "na busnoj"... dok te ostali gledaju kao luđaka/inju. Nismo mi društvo za to, bojim se.
    Jednom sam pak u tramvaju "nazočio" kad je jedna dama, stojećki, vježbala Kegelove vježbe i, uz svu moju "širokopoglednost" i slobodoumnost. nije mi to tamo baš pasalo.

    avatar

    06.12.2015. (09:54)    -   -   -   -  

  • durica

    GP, upravo je i meni to palo na pamet, slušajuć taj prilog, iako je bil dost zgodan, zapravo, promovirajuć vježbanje u dvorani na spravama, sada kada je hladnije, no, to na busnoj je malo, hm, nadobudno, ili neudobno, ne znam. nedavno sam u Beču vidjela mnogo ljudi kako vježba u parku, nije me to pikalo, dapače, zgodno mi je i prikladno za vidjet, kao, uostalom i u Maksimiru, i u uredu mogu zamisliti, radila sam kao studentica honorarno, pa, znam da je izvedivo, a da nikoga ne zamaraš, no, negdje tako na javnom mjestu, nisam sigurna da li je baš za mene samu, iako, ne bi me smtalo, sve dok ne bih dobila neki lakat negdje u svoje tijelo.
    ponekad, u tramvaju, znam i sama razgibati glavu i vrat, ako baš osjetim valiku potrebu za time, a kako je u našem javnom prijevozu, ponekad, teško držati se rukohvat, a ja sam prilično dobra skijašica ( nekad bila, sad se samo spominje :D ), često znam vježbati upravo te pokrete nogama i tijelom, no samo iz nužnosti kako ne bih pala :).

    avatar

    06.12.2015. (10:50)    -   -   -   -  

  • Splitkarenje

    Kad smo, nekoć davno, u zelenilu Rokovog perivoja od jednog mladog Kineza (momka jedne kineske studentice na Filozofskom fakultetu) "hvatali" osnove Tai Chi Chuan-a, nama bješe zabavno i nadahnjujuće, a prolaznicima smijuljkavo. Naš mentalitet takve javne "eskapade" nekako "teško prihvaća".
    Inače od tog mladog Kineza poprimio sam dva verbalna "štosa" za skoro svaki didaktički proces [a katkada i "šire" :-)]: za prvu fazu - "I do, you look!"; za drugu fazu: "You do, I look!".

    avatar

    06.12.2015. (17:32)    -   -   -   -  

  • DOMENICO

    "You do, I look!" :)))

    avatar

    06.12.2015. (17:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...