Komentari

intendos.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bond007

    Ovaj blog pokazuje da se strpljenje i upornost ponekad isplate. kažem ponekad jel malo tko od nas ima toliko volje " boriti se protiv velikih poduzeća, kompanija". Evo primjer t-coma koji doslovno mjesečno mijenja korisničke brojeve da više ni sami ne znamo kako doći do operatera jer nam je taj put otežan.
    U svakom slučaju blog pokazuje da se isplati boriti za ono što zlata vrijedi, a to je pravda.

    avatar

    01.12.2015. (13:48)    -   -   -   -  

  • Dream Team

    Ovaj priča o glazbeniku Carollu vrlo je zanimljiva. Sviđa nam se što ste na ovaj način potaknuli svijest o nemoći pojedinca u borbi protiv velikih poduzeća i ipak pokazali da postoje svijetli primjeri pojedinaca koji su uspijeli javnosti pokazati nepravdu. Nažalost puno je osoba koje su pretrpjele štetu i nemaju se kome obratiti te koje nemaju takav utjecaj budući da nisu glazbenici niti nešto slično pa nemaju tu "moć" potaknuti promjene.

    avatar

    01.12.2015. (21:01)    -   -   -   -  

  • Cofleki 1950

    Kao i u ovom primjeru, birokracija je u većini slučajeva prenapuhana, a efikasnost joj je slaba. Glazbenik Caroll je dokazao da svako pravilo ima iznimku.

    avatar

    02.12.2015. (12:08)    -   -   -   -  

  • Neverin

    postoje razne inicijative preko društvenih medija kao uhljeb.info ili razne crne liste na kojima nakačit neplatiše npr.

    ovo sa glazbenikom me podsjeća na jednu epizodu mladog Indiane Jonesa koji je kao špijun u Pragu morao čekati neki važni poziv, a noćna mora je krenula kad je shvatio da je žica prekinuta i da mora ići u dva ministarstva po aparat i onda po dozvolu za spajanje. Nekako imam osjećaj da je HR nasljedila austro-ugarsku šumu birokacije.

    Koji je način borbe protiv ovakvih nepravda? Civilni sektor i udruženje građana po meni. Pojedinac sad ipak može steći gledanost gerila marketingomi navesti velike kompanije da mu plate za oštećenje kako bi limitirale negativnu reklamu. Samo što ni to u Hrvatskoj ne pali jer ima toliko nepravdi da se svaka utapa u moru nepravda kao i politički skandali na koje smo svi oguglali.

    avatar

    02.12.2015. (15:10)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Leptirov učinak!
    "I moja kaplja pomaže ga tkati!"

    avatar

    03.12.2015. (23:08)    -   -   -   -  

  • DOPeri

    Priča o Carollu je savršen primjer toga da se isplati preuzeti stvar u svoje ruke i pokušati se izboriti za zadovoljenje pravde. Kada bi svaki pojedinac polušao drugima ukazati na nepravdu, možda bi se i potaknule veće promjene u odnosu između pojedinca i velikih korporacija. Moć nas kao korisnika, kupaca je ogromna i trebali bi smo je iskoristiti za vlastitu dobrobit.

    avatar

    08.12.2015. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...