Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • Sjedokosi

    moj slučaj je daj da ti velim koji je kvar 190 kuna. Mašina je za baciti! E kad je za baciti, baci je rekoh dobit ćeš novac kad je baciš. Nije to napravio, a ja uštedio novac. Očito sam bio jako ljut.

    avatar

    30.11.2015. (15:37)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Kvar je očito bio lak za popravku, ali nisam sigurna da je ona sama
    mogla vidjeti kako ispraviti crijevo.

    avatar

    30.11.2015. (16:29)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    naplaćuju oni dolazak.....to je ! ;)
    i nema milosti !

    avatar

    30.11.2015. (17:34)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    To se moglo, lastavice, lako vidjeti jer je cijev dostupna i vidljiva sa stražnje strane perilice, a uz to bila je dobrano odmaknuta od zida. Problem je u tome što se nije sjetila što bi mogao biti uzrok ne izbacivanju vode. No to kod starijih ljudi nije ništa čudno. Meni je čudniji odnos majstora. Na pitanje majke, mogao je reći: "Gospođo, toliko košta moj izlazak na teren".

    avatar

    30.11.2015. (17:37)    -   -   -   -  

  • annaboni

    ¸Izlazak na teren je daleko skuplji od vremena koje je utrošeno........Priča je stvarna, nema što!

    avatar

    30.11.2015. (17:44)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Prva "majstorska" instanca našim majkama ili izbezumljenim starijim sestrama u slučajevima kvarova bijele ili ine tehnike trebali bismo biti baš mi, njihovi sinovi i braća, s očekivanim većim smislom za današnju tehniku od njih. Tek ako mi ne uspijemo detektirati kvar onda poziv majstora ide pomalo na našu dušu.
    Majstor je, koliko god se malo verbalno poigravao s gospođom majkom, na koncu ipak ispao fer (fair) jer ju je mogao poslati u kuhinju, a sam odfingirati promjenu programatora i to joj masnije naplatiti (princip cinculatora!).
    Očekivati da će interventni majstori obilaziti kuće nevoljnika pro bono je, ne samo u današnje vrijeme, poprilično utopijsko. I njih doma čekaju "gladna usta".

    avatar

    30.11.2015. (18:05)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ne plaćaš majstoru njegov rad, nego znanje:))
    Mnoge profesije naplate i svoje neznanje... političari na primer :))

    avatar

    30.11.2015. (18:18)    -   -   -   -  

  • odmak

    Zgodna priča.
    Moje pitanje: Ne mogu napisati post jer ne mogu ući na tu "mogućnost na blogu" .
    Mogu samo čitati vlastite postove ( a to mi se baš neda). ne mogu pisati novi. Malo sam gledala što se događa i vidim da mi nudi mogućnost "ulaska", ako je to to, ali traži mi da se registriram s mailom. Je li to tražilo od tebe i još koga? I što će im moj mail? Ako je to radi možebitnih reklama odustajem od bloga.

    avatar

    01.12.2015. (14:06)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    U vrijeme kad se to majci dogodilo, GP-ZG, bio sam na studiju u Zagrebu. Da sam bio kod kuće sigurno bi to popravi. Popravljam ja i veće kvarove i ne samo na perilici. Zahvajujući tom događaju, čim sam kupio perilicu za svoje domaćinstvo, odmah sam cijev svezao kako je to učino 'majstor'.

    avatar

    01.12.2015. (16:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ne razumijem, odmak, baš sasvim kakav to imaš problem. Do sada takav problem nisam imao.Otvorim svoj blog editor s 'novim postom' ubacim u njega u Wordu napisani tekst i iz arhive slike, upišem kategoriju, odgovorim na sigurnosno pitanje i pritisnem 'objavi'. Do sada je sve štimalo.

    avatar

    01.12.2015. (16:39)    -   -   -   -  

  • kreativka

    hahah, eto, jest da ju je nešto i koštalo - ali barem sada ima dobru anegdotu za prepričavati!
    ja, dok sam bila studentica, imali smo u stanu perilicu koja bi došla do pol wc-a kada bi se uključila centrifuga .... ta je veš mašina skakala po wcu..i iskreno... mrzila sam prat rublje samo zbog toga jer sam uvijek mislila da će mi razbit pločite u wcu... :D

    avatar

    01.12.2015. (17:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Malo crnog humora u stilu 'semper contre', kreativka. Anegdotu mogu prepričavati samo ja. Možebitno je majka prepričava na onom svijetu već dvanaest godina, ali to mi nije poznato. Ne trebaš se ispričavati, nisi mogla znati :-)!
    Priču o 'skakutavoj' perilici rublja objavio sam u postu "Zašto sam dobio anginu pektoris" koja je čak objavljena u Blogoknjizi.

    avatar

    01.12.2015. (18:29)    -   -   -   -  

  • Pajo Pakšu

    a nevjerojatno. meni mašina za veš nije izbacivala vodu, a skoro nova je bila. stoji mi u kupatilu i ne koristim je već godinama, cirka 8 godina. brat mi kaže da je riknio motor i da je to skupo za popravak pa nisam zvao majstora. a sad kad sam ovo pročitao i još ako si u pravu brat mi je najebo.

    avatar

    01.12.2015. (20:21)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ako je i riknuo motor pumpe, pajo..., takva pumpa uopće nije skupa. Dok sam se mogao baviti sa 'sam svoj majstor' imao sam nekoliko takvih pumpi na lageru i s njima radio svašta, primjerice male vodoskoke. Čak sam i jednoj mašini promijenio neispravnu pumpu.

    avatar

    01.12.2015. (22:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...