Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • EP

    Čovjek se uči dok je živ i ponavlja greške koje nije svladao pri učenju. Zadnja sličica mi nekako poznata :)

    avatar

    24.11.2015. (10:47)    -   -   -   -  

  • Zoni

    A tako je dobro otvorio...

    avatar

    24.11.2015. (14:09)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @EP: haha a jbg, svima se ta zadnja sličica događa ponekad!

    @Zoni: da, točno to je i meni palo na pamet kada sam prvi put vidio ovaj slučaj....

    Ovaj gif to zgodno opisuje

    avatar

    24.11.2015. (14:54)    -   -   -   -  

  • Igniss

    p.s. dečki, upravo sam zaključio poslovnim pothvatom. Pričao sam na telefon s jednom bakicom i rekla je "Hvala dušo, poslat ću ti te papire već danas"

    Jesam li možda bio previše Alfa?

    avatar

    24.11.2015. (14:56)    -   -   -   -  

  • K

    Ne daj da te gruba realnost deprimira. Meni je tvoj cjelokupni rad bio, i nastavit će biti, od velike pomoći, a siguran sam i mnogim drugima. Možda to i jest kap u moru, ali pazi ovo - ako si uspio odvratiti makar i jednog muškarca od toga da postane novi Elliot Rodger, Anders Breivik ili Andreas Lubitz - to je već neprocjenjivo.

    avatar

    24.11.2015. (18:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    U pravu si :) Hvala!

    avatar

    24.11.2015. (20:24)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    @Igniss: gdje si pročitao ovaj opis zavođenja?...baš me zanima što pišu drugi gurui...jer od svega što sam dosad vidio, jedino tvoji tekstovi imaju realan smisao...

    avatar

    24.11.2015. (22:42)    -   -   -   -  

  • EP

    Bakice vole da to misliš, iskustvo im govori što bi ti želio čuti. Oprezno :)

    avatar

    24.11.2015. (23:26)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @EP: hahahahah!

    @Malik Tintilinić: hvala puno na tome - moj smisao je pružiti ljudima informacije i opcije, a dalje neka sami odlučuju što im se isplati i da ili ne da.
    Ovaj slučaj sam pročitao prvi put na roosh forumu.... pun je izvrsnih ljudi i vrhunskih trollova koji (kao u ovom slučaju) dobro zabave sve prije nego budu bannani. Ali poslije se provlačio po još nekim mjestima, mislim Bodybuilding forumu i sl.

    Ali ovaj slučaj se dogodio još prije nekoliko godina.

    avatar

    25.11.2015. (09:37)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    Dobar dio ovih fora sam znao oduvijek...instinktivno... i zaista funkcioniraju...a za neke pojave si mi potvrdio sumnju...i to sumnju u ono najgore :))...u ženama...
    povremeno sam guglao po nekim našim i ostalim ex yu stranicama..ali hrpa budalaština...na roshov forum odem tu i tamo...imam prosječno znanje engleskog, ali ne volim čitati tekstove na engleskom...dakle...daj što više obrada i to u hrvatskom kontekstu...

    E, da....prije desetak godina dok sam živio u Zagrebu, povremeno bih u razdobljima suše i dosade otišao na iskricu...tada se tamo moglo zakačiti solidnih komada....
    Prošlo proljeće opet sam boravio u ZG nekoliko mjeseci (inače živim u manjem priobalnom gradu) i ponovno sam aktivirao iskricu... užas...puno truda, a gotovo pa ništa.....mršavi rezultati...sve gabori...tako da sam poševio samo jednu u 3 mjeseca...i to nakon 7,8 dejtova konačno je naišla neka solidnog izgleda....Dakle, skužio sam da su žene pobjegle negdje drugdje...
    Navodno Tinder dobro funkcionira? Tvoja iskustva?

    avatar

    26.11.2015. (19:09)    -   -   -   -  

  • Pitalo

    Nego, kad smo kod ovog teksta. Što je to Tinder i dal valja?

    avatar

    26.11.2015. (19:16)    -   -   -   -  

  • tarzan

    https://blog.dnevnik.hr/igniss/2015/07/1631958901/munjeviti-uspon-i-pad-tin dera-kao-online-dating-alata.html

    avatar

    26.11.2015. (20:04)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Hvala Tarzan, evo ispravljen link. Tinder je dating aplikacija za mobitel. Na Tinderu je sve teže i teže nešto upecati, iako naravno ništa ne košta probati (ni slučajno ne plaćajte premium, nema smisla).

    Osim toga, dobra stranica (iako izuzetno malog volumena) je OkCupid. Iskrica je kako Malik kaže potpuno otišla kvragu iako opet, ništa ne košta imati account.

    Ali općenito gledano je online dating u Hrvatskoj prilično siromašan.

    avatar

    26.11.2015. (20:34)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    2003/04 godine...preko Iskrice u Zagrebu sam išao svakih par dana na neki spoj...naime imao sam tada džabalebaroški, možda i uhljebnički posao, pristup internetu, a tada ga nije imao baš svatko.. (taman u doba Sevinog videa)..tako da bi od dosade na poslu proveo dosta vremena na iskrici...bilo je izvrsnih komada, čak zagrebačkih šminkerica iz višie klase....ševio sam u prosjeku jednom mjesečno novog solidnog komada...čak i jednu BI curu koja me svojim partnericama predstavljala kao svojeg dečka...i vodila me na druženje u četvero sa nekim iskričarima, tj. parovima:))...tada sam prosječno dnevno provodio 3,4 sata na iskrici...

    Sada nakon 10...god...ponovo u ZG...u dva mjeseca jedan sex i jedno maženje...(provodio sam sigurno 1-2 sata dnevno na iskrici)...još dva, tri spoja sa totalnim gaborima...da napomenem...još dobro izgledam, visoki, pomalo nabildan, 40godišnji alfa... i uglavnom sam bio orijentiran na ove od 35 do 45 god....da ne mislite da sam očekivao uske 20togodišnjakinje:))....dakle Iskrica je otišla u quratz

    avatar

    26.11.2015. (21:30)    -   -   -   -  

  • K

    Je li moguće na Tinderu imati account bez Facebook profila? Nisam na Facebooku, a ne da mi se raditi ghost profil samo zbog Tindera.

    Što se tiče OkCupida, to je solidan sajt. Glavne prednosti su mu da je vrlo user-friendly i jednostavan za korištenje. Mane? Cure na sajtu su kvalitetom uglavnom ispodprosječne, kako fizičkim izgledom tako i karakterom. U Zg ima dosta profila, ali ima jako puno kojekakvog šljama pa je potrebno dobro filtrirati. Debeljuce, biseksualke, narkomanke, pa onda one koje attention-whoraju ili imaju profil iz dosade...svega ima.

    Na profilu od jedne cure sam naletio na kompilaciju najgorih uleta koju je ona složila. To je jako dobar presjek naše online konkurencije koji zorno pokazuje kako ovo doba Interneta utječe na samopouzdanje cura.

    Prvo stranci:
    http://i.imgur.com/8hQPXg1.jpg

    Pa domaći muškarci:
    http://i.imgur.com/8yMDebD.jpg

    avatar

    26.11.2015. (23:21)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @K: ne, moraš imati Face, a ako radiš ghost profil mora imati barem (mislim 10, možda su nedavno povećali na 50) prijatelja.

    U pravu si za OkCupid, na njemu ima puno debelih, unakaženih, feministica, LGBTQUISUIAZR(A/T=)(/ATAATTA fanatika i sl., ali imam dojam da je ovim normalnim jednostavnije pristupiti. Za osobu poput mene koja više voli "low volume" opušteni pristup je to sasvim u redu.

    A ovo drugo što si linkao je nevjerojatno.... "Polizao bi ti anus"

    HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

    @Malik: hvala na iskustvima! Potpuno točno!

    avatar

    27.11.2015. (13:35)    -   -   -   -  

  • Mastermama o obitelji i poslu

    Zašto uvijek uzimaš ekstreme za potvrdu svojih uvjerenja ?

    Granični slučajevi (ž/m) koje neprestano iznosiš kao dokaz i potvrdu, upotpunjeno plitkim povlađivanjem fanova (svih 5,6)koji linkaju nešto tipa 24 sata, net.hr i članke tipa " razbio muda ševeći je nakon 4 milisekunde poznanstva.." (karikiram, ako nekima nije jasno, a čini se tako...)

    Dobio bi znatno na kvaliteti kao pisac bloga da ne šoraš stalno po istom obrascu.

    Da, žene su se srozale gadno u zadnjih cca 50 god a time i društvo.

    Slažem se s tim.
    Samo sugestija da bi izbjegavanjem ovakvih debilnih (i cijeli niz prije toga) "potvrda" svojih teza dobio na uvjerljivosti i značaju.

    A to je ono što želiš, očito. Zato, ne igraj tako plitko i na prvu, neki čitaju :).

    E sad... Ili ćeš me obrisati kao "nepoćudni komentar" jer ti udara u meniskus ega ili ćeš biti otrovan ili ćeš razmisliti....

    Na tebi je. Ali već dugo zvučiš kao muška imačica "žene s 634627283476 mačaka".

    Trgni se !

    avatar

    28.11.2015. (20:06)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Ljubazno vas molim da se javite u KB "Sveti hrčak".

    avatar

    28.11.2015. (21:30)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Mastermama Ekstremni primjeri (kao ovaj) prvenstveno služe za zabavu u vidu "vjerovali ili ne". Ok, možda se varam, ali ja ih tako doživljavam. Neka me Igniss ispravi ako sam u krivu.
    Ne znam koliko dugo pratiš Igniss-a, ali velika većina njegovih postova spada u kategoriju dating prakse, muško-ženskih odnosa i davanja savjeta. Ima i postova filozofske tematike, a u zadnje vrijeme i političke prirode.
    Također, ne znam kako si došla do toga da bi lik koji je skroz krivo shvatio igru trebao biti potvrda teze. To je samo primjer toga što ne treba raditi. Sve napisano stoji. I pazi sad ovoj citat: Dame i gospodo, gore navedeni paragraf je ono što se događa kada potpuno društveno neprilagođena osoba pokuša prakticirati igru. Kada netko s nula prijašnjeg iskustva ne samo sa ženama, već i s društvenim interakcijama općenito pročita bilo koji savjet za zavođenje, bez prijašnjih doživljaja koji bi mogli poslužiti kao perspektiva, neminovno će doći do previše doslovnog shvaćanja igre i zavođenja (u narodu poznatom kao "bivanje creepy tipom").
    U ovom slučaju, čovjek je pročitao nešto o "osobinama mračnog trojstva koje privlače žene" i umjesto pažljivog razmatranja i suptilne primjene uzeo tu činjenicu i počeo njome lupati curu po glavi kao toljagom.

    Dakle sam autor kaže da se radi o društveno potpuno neprilagođenoj osobi. Ne prosječnoj osobi. Da je napisao kako je upad iz posta standard, onda bi to što ti tvrdiš bilo istina.
    Nema u postu ništa debilno osim analiziranog upada. A čak i taj debilni upad ima jako dobro otvaranje.
    Jedino što možda zvuči dramatično je: čitanje ovakvih priča me ipak vraća u grubu realnost: u svijet u kojemu je kriza seksualnog tržišta toliko duboka i razorna da je sve što radim u najbolju ruku kap u moru.
    No na žalost i to je više istina nego pretjerivanje. I sama priznaješ da se kvaliteta žena (i društva u globalu) gadno srozala u zadnjih pedesetak godina. Zašto ti je onda teško povjerovati da se muškarci zbog promjena u društvu i dinamici između spolova teško snalaze? Još kad uzmeš u obzir da nisu svi društveno prilagođeni, posve je moguće da pojedinci izvode gluposti navedene u postu. No opet, nema tvrdnje da su takvi pojedinci većina, a navedeni upadi pravilo.

    Što se tiče " razbio muda ševeći je nakon 4 milisekunde poznanstva.." (karikiram, ako nekima nije jasno, a čini se tako...), da li ti možda smeta činjenica da je danas djevojku tj. ženu moguće odvesti u krevet samo par sati nakon što si ju upoznao? Meni se to iskreno ne sviđa, ali to je na žalost istina. A istina neće prestati biti istina samo zato što se nekome ne sviđa ili ako se s njom sprdaš.

    E sad... Ili ćeš me obrisati kao "nepoćudni komentar" jer ti udara u meniskus ega ili ćeš biti otrovan ili ćeš razmisliti....
    Svi koji prate blog znaju da Igniss izuzetno rijetko briše komentare. Čak i kad su vulgarni ili ga vrijeđaju. Ja se sjećam samo jednog brisanja, kad se jedan trol predstavljao kao dva različita komentatora kako bi dao podršku samom sebi. A pritom nije znao da autor bloga u komentar može vidjeti pripadni IP komentatora. :D

    Znam da sad ide dio o tome kako sam Ignissov odvjetnik, no stajem u njegovu obranu zato što je čovjek prestao ozbiljno odgovarati ljudima koji mu pristupe tako neozbiljno kao ti, jer u pravilu to zaista nema smisla. No meni se čini da nemaš loše namjere, već nisi svjesna koliko su odnosi između muškaraca i žena otišli kvragu.
    Btw, koliko imaš godina? Jesi u braku (i koliko dugo ako jesi)?

    avatar

    30.11.2015. (01:12)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Zoni, super si napisao ali ima jedna važna pogreška:

    "Znam da sad ide dio o tome kako sam Ignissov odvjetnik"

    Ne, ide dio o tome kako si ti zapravo Igniss :D

    avatar

    30.11.2015. (10:02)    -   -   -   -  

  • Zoni

    A da, istina. Svi smo mi Igniss. Naravno, zapravo ti pišeš sve pozitivne komentare na svom blogu, samo se predstavljaš kao netko drugi. :D

    avatar

    30.11.2015. (11:25)    -   -   -   -  

  • Malik Tintilinić

    @Mastermama....vjeruj mi da tu oko nas, u praksi, ima i puno puno ekstremnijih primjera i muškog i ženskog ponašanja, nego što opisuje Igniss...čak štoviše...takvi teški ekstremi su nevjerojatno učestali kako od muškaraca, tako i od žena ...
    Također, i meni nije drago u što se svijet pretvorio i još mi je manje drago vidjeti u što su se žene pretvorile...
    Iskreno, Igniss me pomalo živcira s politikom...iako imamo jako slične, čak i podudarne stavove...Zašto me to živcira - pa politike ima i previše...posvuda i do politoloških znanja nije teško doći...ali muško ženski odnosi...hm...još nisam čuo za pravog učitelja...Sve ono što priča jedan Bruno Šimleša...s onim danas ne možeš zbariti i zadnjeg gabora....

    Baš sam danas pročitao, nakon dugo vremena kolumnu Jelene Veljače na Jutarnjem...naime...opisuje moderne jake, samosvjesne, poslovne, u svakom smislu emancipirane žene, koje s lakoćom vrte i odlučuju o milijunskim transakcijama...dok s druge strane doživljavaju nervni slom ukoliko im se partner ne javlja...(nije mi poslao poruku od sinoć)...
    I sad ona lamentira ovo ono...ali nigdje činjenice...da će te ta ista ustrašena žena jako brzo nogirati kad joj počneš učestalo slati poruke....
    Zaključak...i Veljača nesvjesno navodi, da sa ženama moraš manipulirati....

    avatar

    01.12.2015. (22:47)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    "Nairobi je kaotičan? Vidi se da nisi bio u Manili..."

    @igniss, kako da shvatim tvoju gornji glupi komentar primjedbu?

    avatar

    03.12.2015. (20:11)    -   -   -   -  

  • Tzar

    HAMSTER OF THE YEAR

    avatar

    04.12.2015. (14:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @bocaccio: ?

    @Tzar: Isuse, pa to je stvarno za serijal "Cure koje vole kretene". Imam skoro već spreman sljedeći post, ali moglo bi se nakon njega...

    avatar

    04.12.2015. (15:25)    -   -   -   -  

učitavam...