Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • sekasmith

  Niko ne voli papige. To je tak / o / tužno. Sutra bum stavila slikicu ako ju moj sinek poslika, ne slikicu ergo papigu možda se neko priseti da je on/a jednom imal papigicu. Evo na primjer, danas je papiga skužila kak srušiti obje štangice, prehitit njihalku upsidedown i rastepsti zrnje do granica mogućeg. Hm, kaj ni zanimljivo. I sad se konačno smirila i rekla nekaj kaj meni zvuči ko - ćkmek?

  avatar

  16.11.2015. (21:44)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Moja Nona je onomad bila bejbisiterica jednoj papigi koja je navodno znala govoriti. Koliko sam ja čula sasvim je uspješno imitarala kreštanje (papiga, ne Nona) i možda izustila nešto što je podsjećalo na "Koko" (što joj je slučajno i bilo ime).

  Čuvala ju je jedno desetak dana (gazda je bio turistički vodič) i poznavajući Nonin izričaj mogu se kladiti u što god hoćeš da je nakon tih deset dana papiga savladala toliko širok spektar psovki da bi se i kočijaši iz one "psuješ kao kočijaš" šokirali.

  avatar

  27.11.2015. (21:14)    -   -   -   -  

 • sekasmith

  Windica fala ti, a kaj bi ja volila da ova glupa beba papagajska nauči par riječi, eh... to su valjda puste sanje(a, kaj veliš, kak romantiš?).

  avatar

  28.11.2015. (17:23)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...