Komentari

necmenjanka.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


 • nečmenjanka

  ... most bez obala ...

  avatar

  12.11.2015. (08:18)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  uskoro od njih ne ostaje ni mostić. Žalosno je što se sad oni mogu u saboru formirati u nove grupacije, grupice. Lijevo, desno, ni lijevo, ni desno. Od mosta, naravno, samo prah osta :)

  avatar

  12.11.2015. (08:28)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  a trebao bi povezivati obale... :)

  avatar

  12.11.2015. (08:29)    -   -   -   -  

 • EP

  ili ćeš stajati ili ćeš sjesti za jedan stolac. na dva možeš na kratko, zaboli guza na duže.

  avatar

  12.11.2015. (08:30)    -   -   -   -  

 • Goto - šumski čovjek

  pavelić (zubar), tito, šuvar, račan, prgomet , ... zašto hrvatska sudbina ovisi o ljudima koji nemaju kvalitetu?
  moja sudbina ovisi o dragi prgometu ? :) :)
  nije, njegova ovisi o meni i o njemu

  avatar

  12.11.2015. (09:41)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  a meštrovice moja....jesi ti dobro?
  jesi bila na vijađu kad te nema ?!
  jel ti ovo....o pontonskom mostu? ;)))
  ebate...samo pitanja...ahahaha

  avatar

  12.11.2015. (10:12)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  čisti trojanski konj, kojeg je netko ubacio, stavio dobrog dečka Petrova kao neku ikonicu poštenja sa javnobilježničkom potvrdom o nepristupanju raznim političkim klanovima, da bi mu se glavni prebjeg iz jednog velikog klana oteo kontroli i pobjegao u drugi klan i sad više nije na "Mostu" ...

  tipični cirkus

  avatar

  12.11.2015. (16:02)    -   -   -   -  

 • lion queen

  luda kuća.

  avatar

  12.11.2015. (17:56)    -   -   -   -  

 • Patria Croatia

  Petrov je ki Tin Ujević.
  Ulizica.
  I Crkvu su izvarali koja im je pomogla u životu.
  Dosta rečeno.

  avatar

  13.11.2015. (06:49)    -   -   -   -  

 • Patria Croatia

  Onima koji Hrvatskoj dobro žele i u tom smislu se politički žele angažirati,usraćivaju se svaka prava pa i ona na dostojan život.

  http://hrvatskadijaspora.blog.hr/2015/10/1631978549/bruno-busic.html

  avatar

  13.11.2015. (06:56)    -   -   -   -  

 • Patria Croatia

  Isprika.
  usraćivaju = uskraćivaju

  avatar

  13.11.2015. (07:01)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Dobro je što se pojavio Most jer se uzbibala naša politička močvara i poljuljala sigurnost "velikih" da im nitko ništa ne može jer narod bira "protiv" bojeći se da mu glas za "male" ne bude uzalud bačen.
  Pod uvjetom da sadašnja globalna kriza, ovaj teroristički rat ne dođe glave zapadnu civilizaciju, ovo kod nas je prvi korak ka svijesti da bismo tribali moć birat šta oćemo, a ne šta nećemo!
  Ovo pišem zato jer nisam ni za HDZ ni za SDP, a izgleda da je to kod nas nedozvoljivo!?
  Žalosno je da Crkva nikad nije dala potporu, na početku HKDS-u (kršćanskoj) ni HRAST-u-, također kršćanskoj opciji, jer ni sami njeni predstavnici ne viruju u snagu "gorušičina zrna" nego se oslanjaju na brojnost, koju su HDZ-u donili masklirani komunisti.
  Meni je svjetonazorski, doduše, bliži HDZ od SDP-a ali nikako nije moja opcija!

  avatar

  14.11.2015. (14:36)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ja sam ti na obali
  s jedne strane!!!
  i ne da mi se preko rijeke

  avatar

  15.11.2015. (18:05)    -   -   -   -  

 • gali

  Apsurdistan je ovo ,tko god prvi izrekao ovu definiciju i istinski naziv Lijepe nekad naše,bio je u pravu draga Nečme,a šta drugo da storpediran sada...uf

  avatar

  16.11.2015. (02:13)    -   -   -   -  

 • gali

  p.s. samo nek nađen jedno pismo,prinit ću ti ga ovdi

  avatar

  16.11.2015. (02:14)    -   -   -   -  

 • gali

  PIsmo jednog hrvata

  ...A rječnik možda nije "probran", ali je...autentičan.

  "Dragi moji političari,

  Uz životni standard kakav konzumiram, a vi mi ga pripremiste, ja stvarno ne znam koliko ću dugo živjeti pa evo odlučih da vam napišem pismo zahvale, kako ne bi bilo da vam nikad ništa konkretno ne napisah i ne rekoh.

  Bez obzira kojoj političkoj stranci pripadate, oporbi ili vladajućim, želim vam se zahvaliti što ste od jedne jake, industrijske, poljoprivredne, turističke zemlje...moje domovine Hrvatske...u samo 20 i kusur godina uspjeli napraviti, što bi narod reko - "go kurac".

  Od žitne Slavonije ste uspjeli napraviti ledinu..."nogometno igralište"... na kom "utakmica" nije odigrana već 20 godina pa je
  korov preuzeo i naš i protivnički šesnajsterac zajedno sa centrom.Mora da ste ponosni na to? - čestitam vam!

  Čestitam vam i na tom što ste uspjeli sjebat drvnu industriju kraj živih šuma Gorskog Kotara i Like pa sad drvene stolice koje su
  napravljene od našeg drva kupujemo od Talijana...jer eto...oni to mogu, a mi ne.

  Čestitam vam i na tom što ste od svjetski poznate hrvatske brodogradnje napravili to da nas čisto veseli kad brodogradilište "3. Maj" sklopi ugovor u vrijednosti 800 dolara pa radimo kanue za somalijske naručitelje. Ponosim se s vama. Čestitam, uspjeli ste!

  Uspjeli ste i u tome da 90tih isisate sve novce iz naših domaćih banaka koje ste kasnije sanirali sa našim novcem a onda ih prodali strancima uz ogromne provizije za vas i vaše obitelji pa vam sada sinčići i kćerkice uživaju dok mi jedemo govna koja ste vi izasrali. Ponosim se sa vama...čestitam vam od srca.

  Uspjeli ste sjebat i poznate građevinske firme koje su radile po čitavom svijetu i zapošljavale po 15tak tisuća radnika. Naši građevinari su prije bili cijenjeni u cijelom svijetu a danas? danas ste od njih oformili građevinsko mafijaške organizacije koja jedna drugu koči i međusobno se kolju poput vukova nad plijenom, i to direktno za vašu korist...za vašu i vaših sinčića i kćeri. Ponosim se sa vama. Čestitam. Čestitam vam i na tome, što ste u ono malo državnih firmi što je ostalo, uspjeli ugurati svoje rođake pa sad nama običnim "malim" ljudima javljanje na javne natječaje u vezi dobivanja posla izgledaju kao sajens jebeni fikšn. Bravo. Čestitam. Ponosim se sa vama.

  Uspjeli ste sjebat kompletnu industriju...ne jednu...ne dvije tvornice...vi ste uspjeli sjebat do temelja kompletnu industriju...sve sve sve...i više od SVE. Zadnjeg kojeg sjebavate je kamenolom koji se bavi eksploatacijom bračkog kamena...kamena za kojim ludi cijeli svijet, baš vi ste uspjeli sjebat. Da ono što cijelom svijetu treba, nama ne treba - za to ste se pobrinuli vi. Čestitam. Ponosim se sa vama, al baš ono, što bi reko Edo Majka - pravo pravo!

  Kako ste sjebali industriju, tako ste sjebali i radnička odmarališta na moru. Ista ona u koje bi svake godine radnici sa svojim obiteljima za jeftine pare otišli na ta 2 jebena tjedna...2 tjedna mora...2 tjedna u kojima su padali romantični poljupci sa prvim ljubavima, negdje na Jadranskom moru. Danas si malo tko može priuštiti 2 tjedna mora...a da nema romantičnih poljubaca na Jadranu, za to ste se pobrinuli vi.
  Čestitam vam. Ponosim se sa vama.

  Ponosim se sa vama, kada mi prijatelj...visoko obrazovan i stručnjak u svom poslu govori: - Stari, možda sam si uspio riješiti Kanadu! Mogu samo reći da ukoliko moj prijatelj i ode, Kanada će biti jedna sretnija zemlja. A vi? Ne brinite se, tu sam ja da se ponosim vama.

  Ponosim se sa vama, kada me moj prijatelj Mrki...inače zidar...nazove pa kaže: -Krule prijatelju... kud sve ovo ide u pičku materinu suze mi na oči od muke idu! Mogu samo reći da je Kanada tužna što nema mog Mrkog. A vi? Ne brinite se tu sam ja da se ponosim vama.

  Čestitam vam i na tome što ste nakon rata uspjeli isprintati papir sa 500 000 branitelja kao da smo ratovali protiv Kine i Indije zajedno, te u tu brojku ugurati sebe...svoje rođake rođakove rođake i od rođakovih rođaka rođake. Znam da je to za vas bilo jebeno, vrlo jebeno...mislim...ne rat...nego to sve papirnato sprovesti i napraviti...ne morate mi objašnjavati, pobogu, pa bar vam ja vjerujem.
  Znam da vam je bilo jebeno srediti si papire za vojne mirovine i činove...oh...pobogu...pa kao da je bilo lako tamo negdje1991...1992...sa BMW-om sletiti u jarak sa činom ...pukovnika... jedno 80 km od prve linije.
  Ponosim se ja sa vama i kad je u pitanju mladi hrvatski čovjek koji je tek izašao iz srednje škole jer osim što ništa ne zna raditi nigdje nema priliku i naučiti. To ste mu sredili vi. Bože kako vas volim i ponosim se sa vama.

  Najmanje 100 afera ste proizveli čija se materijalna šteta mjeri u MILIJARDAMA EURA koje ste sebi slili na razno razne bankovne račune Kajmanskog otočja i Ekvatorijalne jebene Gvineje čiji direktor banke ni ne zna da postoji Hrvatska, ali zna da postojite vi.

  Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što ste svojevremeno uzimali radnicima 2 i 4% od plaća i tako godinu i nešto...a sad ste digli i PDV na 25

  avatar

  16.11.2015. (02:20)    -   -   -   -  

 • gali

  Nakon 20 godina sustavne pljačke i uništavačine uspjeli ste sjebat sve što hoda...puzi...gmiže...a rupe u državnoj kasi da čepimo mi? Opisati vam ne mogu koliko se ponosim vama.

  Čestitam vam i na ulasku u Europsku Uniju čije sam i sam standarde prigrlio odmah, pa sad dok cijela Europa spava, ja u 10 navečer palim veš mašinu kako bi oprao veš po jeftinijoj tarifi struje čiju ste cijenu formirali kada je ista 3 puta opasala Zemlju pa tek onda došla u moju veš mašinu. U ponoć kad Europljani sanjaju, ja se jebem sa centrifugom od veš mašine zajahavši istu kako mi ne bi otišla u hodnik. Ponosim se sa vama...kako ja tako i moja veš mašina.

  U samo 20 godina sjebali ste sve. Sve što se na hrvatskom jeziku izreći iz usta dade, vi ste sjebali. Niste vi uništili, vi ste SJEBALI. Kužite? SJE - BA - LI. Tim sjebanlukom, sjebali ste i malog poštenog čovjeka, koji sam o sebi misli da je nesposoban, a zapravo...PREŽIVJETI u ovoj hrpi govana koju ste vi izasrali, može nadčovjek...superčovjek...jebeni SUPERMAN.

  Moj Mrki je jednom na baušteli rekao: - Ništa im sveto nije, majku li im jebem lopovsku! - te nastavio raditi svoj 250satni radni mjesec.
  Oprostite mom Mrkom na psovanju...a i sam nisam siguran na koga je mislio. Sigurno nije na vas...jer vi ste iskreni i pošteni...zato se ja vama i ponosim.

  Vaš Krule"

  avatar

  16.11.2015. (02:22)    -   -   -   -  

 • nečmenjanka

  @Sjedokosi ..... Ni m od Mosta ne osta .
  @Dinaja ............ Obale ove prestrme su za njihova nejaka pleća.
  @EP .................. Oni uporno pokušavaju upravo to , jedna guza dva stolca.
  @Goto -šumski čovjek .... Političari raznih vela zaboravljaju da ovise o onima koji ih biraju , u ovom slučaju o hrvatskom narodu i manjinama
  koje u Hrvatskoj žive .
  @nisan EL DIABLO ....... E da bar jesan malo pobigla od ove lude svakodnevnice bilo bi dobro . Dobro si pitanje postavija -- ''pontonski most'' -- lako ga je rastavit i opet slagat kako kome odgovara .
  @shadow-of-soul .... Davno su naši ''političari'' nadišli Trojanskog konja.
  @:lion queen ..... Malo je reći.
  @Patria Croatia .... Takvi najbolje prolaze u životu.
  @sjećanja i osvrti .... Draga moja makaranko ,viruj mi , Most je kukavičije jaje .
  @tignarius ... Ni meni .
  @gali......................... Krulu pratim na svom fejsu ,gdje smo prijatelji .
  Sa većinom njegovih postova se slažem .
  Tebi ljubac šaljem vilo moja morska .

  avatar

  16.11.2015. (14:09)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Veliki Pozdrav u prolazu!!!

  avatar

  16.11.2015. (21:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...