neces vjerovati u Hrvatskoj Oslic nije skup,ali u Njemackoj je Oslic najskuplja riba,duplo skuplja od Orade ili Brancina na primjer.. Kilogram oslica ovdje u Bavarskoj kosta 20 Eura....
i sto je najgore tesko ga je naci u prodavnicama...
11.11.2015. (07:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
volim sve plodove jeseni, pa tako i bundevu, na sve moguće, meni znane načine, a ovaj umak mi zvuči tako dobro, da bum ga, sigurno isprobala. možda ga i malo modificiram, obzirom da i klinca moram nahranit, pa se javim kak mi je ispalo :). inače, moj muž, Istrijan, dugo, dugo nije htel ni probat buću, jer je to kod njih samo hrana za pršut, dok mu nisam skuhala čušpajz i rekla da je to maneštra, a i bila je, jer sam stavila nutra pešt kojeg mi draga svekrva napravi i pošalje zmrznutog. od tada jede i bundevu i špinat, pa, mogu reć da je vrhunac mog partmerskog kulinarstva bil kad sam ga uspjela nagovorit da proba i jetrica na saft, za kojeg je reko da bi " bio izvrstan, samo da nije od jetrica " :D.
11.11.2015. (09:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
meni ovo ne liči na bundevu, već na beskorku. bundevu smo davali svinjama, a beskorke smo jeli, najbolje pečene u pećnici...jako ih volim.. mislim da je tvoja beskorka. ona je slatka, za razliku od bundeve. doduše, kad je gicama bundeva dobra, ne vidim razloga da ne bi bila ljudima. ipak imamo slične organe :))
11.11.2015. (19:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Vidiš, ovu kombinaciju nisam nikad pravila. Možda pokušam.
11.11.2015. (07:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Oslic moja omiljena riba...
neces vjerovati u Hrvatskoj Oslic nije skup,ali u Njemackoj je Oslic najskuplja riba,duplo skuplja od Orade ili Brancina na primjer..
Kilogram oslica ovdje u Bavarskoj kosta 20 Eura....
i sto je najgore tesko ga je naci u prodavnicama...
11.11.2015. (07:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Možda je dobro, možda i nije,
ali za mene je kombinacija, malo...malo...
pa malo mi sve to ne paše.
11.11.2015. (07:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
volim sve plodove jeseni, pa tako i bundevu, na sve moguće, meni znane načine, a ovaj umak mi zvuči tako dobro, da bum ga, sigurno isprobala. možda ga i malo modificiram, obzirom da i klinca moram nahranit, pa se javim kak mi je ispalo :).
inače, moj muž, Istrijan, dugo, dugo nije htel ni probat buću, jer je to kod njih samo hrana za pršut, dok mu nisam skuhala čušpajz i rekla da je to maneštra, a i bila je, jer sam stavila nutra pešt kojeg mi draga svekrva napravi i pošalje zmrznutog.
od tada jede i bundevu i špinat, pa, mogu reć da je vrhunac mog partmerskog kulinarstva bil kad sam ga uspjela nagovorit da proba i jetrica na saft, za kojeg je reko da bi " bio izvrstan, samo da nije od jetrica " :D.
11.11.2015. (09:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
nemoj se ljutiti znam da je jelo ukusno, ali ja to ne bih jela
11.11.2015. (17:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
meni ovo ne liči na bundevu, već na beskorku.
bundevu smo davali svinjama, a beskorke smo jeli, najbolje pečene u pećnici...jako ih volim.. mislim da je tvoja beskorka. ona je slatka, za razliku od bundeve. doduše, kad je gicama bundeva dobra, ne vidim razloga da ne bi bila ljudima. ipak imamo slične organe :))
11.11.2015. (19:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
i mi smo danas nešto probali s tjesteninom, zapečenom, nije lako kombinirati
11.11.2015. (20:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lady rugalica
Ja pravim tunjevinu sa tjesteninim i djeca to obožavaju.
12.11.2015. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mislice
Odlično kao UVJEK DD!!!
13.11.2015. (00:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...