Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lady rugalica

    Dobro štivo!

    avatar

    10.11.2015. (11:00)    -   -   -   -  

  • dado69

    eto sad če biti sve super i rože&fjori...viš šta su nam sve obečali...i lijevi i desni i centar i mostovi i tuneli i svi skupa...tako da nemoj da brigaš na prvoj sjednici će web dizajneri biti priznati od hahazeoa kao legitimno i legalno zanimanje :-D

    avatar

    10.11.2015. (11:17)    -   -   -   -  

  • Pjaceta

    mene je teta sa biroa u travnju naručila tek za slijedeću godinu, veli - žao mi je ali nemam vam što ponuditi, pratite naš portal i želim vam puno sreće. Da ne kažem da mi se skoro ispričavala jer je nezaposlenost velika, a ja sam već u 'kriznoj kvoti', previše godina. Tako su mi i na nekim razgovorima rekli- tražimo nekog mlađeg, a vrhunac je bio, kad su mi rekli da traže nekoga sa manje iskustva na tim poslovima, traže početnika.

    A što se besplatnih tečajeva tiče, oni su obično financirani iz nekih eu fondova (to firme same sebi srede) za 'ranjive' grupe ili za poticanje zapošljavanja, aktivne politike starenja i slično. Tako nude Birou besplatne tečajeve, zauzvrat dobiju 'bazu imena' (nove polaznike za ostale tečajeve koji se plaćaju) i svakako besplatnu reklamu.

    avatar

    10.11.2015. (11:29)    -   -   -   -  

  • NF

    da, nije bilo šansi da uspijemo, mislim na politiku ;) a ova igra s imigrantima me baš intrigira, al eto, izgleda u hrvatskoj baš nikog ne zanima.

    avatar

    10.11.2015. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...