Komentari

gtaradi.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • travelology

    Valjda je netko od mannjih stranaka morao otpasti, jer su se svi oni demokratični koji nisu htjeli ni HDZ ni SD sjatili oko MOSTa.
    Svi se divimo Kanađanima, i taj premijer je napravio stvarno velik iskorak. Da li će kod nas nešto takvo dogodi.. hm teško. Da li je itko kod nas ikada u predizbornom vremenu stvarno govorio o pravima žena ili pravima osoba s invaliditetom. To su kod nas najugroženije grupe (kad već nemamo imigrante i Prve narode). Jedina grupa oko koje se sve vrti su Manjine (nije da ne treba, ali ovo samo da naglasim da se o onima drugima uopće ne govori). A i u Australiji ima (ili je bilo) ministara koji su gay, to se kod nas još ne može ni zamisliti...

    avatar

    09.11.2015. (14:25)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ti plemeniti Engleski i Francuski kolonizatori su pobili, opljačkali i stjerali u rezervat te Prve narode, a ove Indijce su nakon što su ih tamo pobili opljačkali, i ostalo dopremili kao jeftinu radnu snagu, i sada ih kao dekoraciju, zajedno s homoseksualcem i invalidom drže u vladi
    U sjevernoj Americi iako susjedna im SAD ima crnca predsjednika caruje rasizam, nasilje i sva ostala sranja pa bi trebalo biti oprezan kod uzimanja takovih za primjer

    a zar mi u našim vladama imali gomilu ljudi rođenih u Jugoslaviji, masa njih nisu ni porijeklom a ni na druge načine bili hrvati, dosta ih je bilo retardiranih, bilo je i kleptomana, i šizofreničara i svakih čuda, za neke se naknadno utvrdilo da su slijepci, a sigurno je bilo i pedera

    avatar

    09.11.2015. (15:35)    -   -   -   -  

  • Euro

    Ja mislio ti odlucio za Kanadu..

    avatar

    09.11.2015. (16:04)    -   -   -   -  

  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    ako te to veseli, eto ja sam svoj glas bacio u bunar (ORAH)...
    I nije mi žao.

    avatar

    09.11.2015. (16:35)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Slika ti govori 1000 ( demokratičnih ) riječi

    avatar

    09.11.2015. (16:48)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Mislim da je to što je Orah izgubio bio rezultat nekih vrlo loših političkih poteza Hollyce...Jedan od njih je zasigurno i podržavanje bivseg predsjednika...U trenutku kada ste osvojili mandat za Europarlament i iskočili kao treća opcija trebali ste kandidirat nekog svog, a ne podržavat nekog koga podržava i stranka iz koje je izbačena..a tko zaista nije prstom mrdnuo za svog mandata...Tu je definitivno stranka izgubila kredibilitet..i vjerodostojnost...Druga stvar je i otuđenost od ljudi...Pomalo oholo držanje..Biti političar s karizmom podrazumijeva spustit se malo među ljude...osluhnut njihovo bilo...Uglavnom, proglasiti narod glupim uvijek je dobar izgovor...Zao mi je jedino zbog tebe , jer mislim da si pošten i dobar..i da svojoj zemlji želiš dobro..al bu bolje drugi put..

    avatar

    09.11.2015. (17:19)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Svakako vam svima zahvaljujem na komentarima, a duplo onima koji su i glasali za ORaH:)

    avatar

    09.11.2015. (18:06)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Tvrd je ORAH voćka čudnovata. a MOSTovi su tu da nas spajaju!!!

    avatar

    10.11.2015. (09:13)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    A tko kaže da u nas nikad u vladi nije bio ni jedan gay?! Ne moraju svi javno obznaniti svoje sklonosti, nisu to kvalifikacije ni politički programi!

    avatar

    10.11.2015. (10:11)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    ORaH-ova najveća greška je što je imao program, a nije pjevao Ustani bane, zazivao mračne sile prošlosti, pljuvao po svima i svemu, već je pošteno i dosljedno radio na programu za boljitak Hrvatske.

    Točno! Uostalom to sam ti i napisao u komentaru na prošli (depresivni) post. Vidim da se oporavljaš i to mi je drago. "Per aspera ad astra", kako bi rekli stari Latini.

    avatar

    10.11.2015. (12:28)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    I miroljubivi Hrvati, FreshCaYg, su u stoljeću sedmom došli na Balkan i pobili, opljačkali i stjerali u more ili asimilirali Prve narode (Ilire). Dokle ćemo živjeti u prošlosti umjesto u sadašnjosti, a da o budućnosti ni ne govorim.

    avatar

    10.11.2015. (12:31)    -   -   -   -  

  • zen zi

    Nismo mi još spremni za ORAH
    pretvrd je to zalogaj
    a MOST - htjela sam glasati za njih
    i u zadnji trenutak se predomislila
    sad mi je drago
    jer već sad krše prvo obećanje
    da neće koalirati!
    Kako im uopće vjerovati?
    Eh slatke su fotelje...
    P.s. meni je tvoj primjer iz Kanade dobar
    ali mi tome nismo dorasli

    avatar

    10.11.2015. (12:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    A kojem od političara, zen zi, ti vjeruješ?

    avatar

    10.11.2015. (13:37)    -   -   -   -  

  • Nestašni crni mačak

    U Kanadi nije bilo desetak balkanskih ratova pa nema ni povijesti na kojoj se lože raznorazne emocije i spremaju novi sukobi.
    Tamo svi znaju da su doseljenici i s tim sasvim lijepo žive. Mi smo uglavnom svi dotepenci ali ni za živu glavu to ne priznajemo te se skrivamo iza zova krvi i tla.
    I zato nigdar ni bilo da nam nekak nije bilo.

    avatar

    10.11.2015. (16:28)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Onaj tko misli da su žene "najugroženija skupina" i da je Trudeau napravio dobar posao odabirom takvog kabineta živi toliko odvojen od realnosti da nije ni čudo da je Orah svugdje dobio po manje od 3%. Potpuno zaslužen rezultat za stranku temeljenu na praznom ljevičarenju.

    avatar

    10.11.2015. (22:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...