ja tek sad vidim tvoj blog kod kojotice... a kak se rade kore, za one koji nisu ba neto vjeti u kuhinji? :-) ja bih se odaila ovo napraviti, ne čini mi se komplicirano
17.11.2015. (15:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Oprosti,ali tek sada vidim tvoj komentar. Kupi gotove razvaljane kore lisnatog tijesta,stavi na tepsiju,ispikaj vilicom i peci na 200'C dok ne porumene. Treba dvije kore,a moe i sloiti samo petit kekse kao podlogu,jo bre i lake. Pozdrav
04.12.2015. (16:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Novo na blogu :)
03.11.2015. (08:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
durica
Serbus!
kak je na mali alergičan na jaja, a njegovom tati su kremnite omiljeni kolač, tak se kod nas jedu:
poskrivečki :)
03.11.2015. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
I ja ih volim, najvie samoborske :)
03.11.2015. (09:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Onda su jo slađe
03.11.2015. (09:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Meni su dobre sve varijanteđ
03.11.2015. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Dekoracija je genijalna!
03.11.2015. (10:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala puno
03.11.2015. (10:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
e, probat ću da zna. Čini mi se jednostavno :)
Premda, tople samoborske...
03.11.2015. (11:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
imam savren recept za krempite, pa ga već godinama ne mijenjam.
inače, probala samoborske i ostavile su me ravnodunom.
03.11.2015. (12:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
A gdje je avatar? Ostavila sam ti upute.
03.11.2015. (13:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Hvala vam svima na pohvalama :)
03.11.2015. (15:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
double-trouble
ja tek sad vidim tvoj blog kod kojotice...
a kak se rade kore, za one koji nisu ba neto vjeti u kuhinji? :-)
ja bih se odaila ovo napraviti, ne čini mi se komplicirano
17.11.2015. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Oprosti,ali tek sada vidim tvoj komentar. Kupi gotove razvaljane kore lisnatog tijesta,stavi na tepsiju,ispikaj vilicom i peci na 200'C dok ne porumene. Treba dvije kore,a moe i sloiti samo petit kekse kao podlogu,jo bre i lake. Pozdrav
04.12.2015. (16:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
Pa da, sjećam se. Miljenje nisam promijenio, a i radio sam po tvom receptu!
09.06.2019. (18:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obrii komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...