Hm... ne znam tko bi baš bio voljan pomagati, danas ljudi nisu baš spremni za takvo što... Inače moj bivši šef je radio nešto slično, zvao je to delegiranjem... tj. uvalio bi sav posao nama. Nactao bi što treba napraviti, pa dao nama da smišljamo kako. Mi bismo onda satima, nekad i mjesecima iznalazili riješenja, svaki za pojedini dio. Naravno, sve zasluge bi pobrao on, prikazavši projekt kao svoj vlastiti ... No u nekim drugim uvjetima i s ljudima koji bi to znali cijeniti, takav način rada bi zasigurno pokazao izvrsne rezultate :-)
31.10.2015. (14:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Ukusno i pravo. Sad idem pojesti tunu.
30.10.2015. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dnevnikJR
Najdraža mi baš ta pašteta:-))
30.10.2015. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zahira
oooo...pašteta od tune...mljac...pogotovo ako je kućne radinosti od srca...
:)))
30.10.2015. (23:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zen zi
Hm... ne znam tko bi baš bio voljan pomagati,
danas ljudi nisu baš spremni za takvo što...
Inače moj bivši šef je radio nešto slično,
zvao je to delegiranjem... tj. uvalio bi sav posao nama.
Nactao bi što treba napraviti, pa dao nama da smišljamo kako.
Mi bismo onda satima, nekad i mjesecima iznalazili riješenja,
svaki za pojedini dio.
Naravno, sve zasluge bi pobrao on, prikazavši projekt
kao svoj vlastiti ...
No u nekim drugim uvjetima i s ljudima koji bi to znali
cijeniti, takav način rada bi zasigurno pokazao izvrsne rezultate :-)
31.10.2015. (14:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...